Sari la conținut

Gina 0751566186 blonda siliconata

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Acum 13 minute, geanina11 a spus:

Neatza🥰🙂🙂🙂

Acum 8 minute, Megadeth74 a spus:

Neața 🙂

ce romantic ....💖❤️💗

v-ati trezit porumbeilor ? nu puteati sa va spuneti "Neata" in patuc frumusel sau aveti nevoie de spectatori ?

mergeti si va spalati pe fata si pe dinti si apoi spuneti-ne ......

ce avem astazi in program ? 

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:;)
Acum 10 minute, gica 1955 a spus:

ce romantic ....💖❤️💗

v-ati trezit porumbeilor ? nu puteati sa va spuneti "Neata" in patuc frumusel sau aveti nevoie de spectatori ?

mergeti si va spalati pe fata si pe dinti si apoi spuneti-ne ......

ce avem astazi in program ? 

Dar tu nu ai viata si de asta te hobezi continuu aici?

Link spre comentariu
Acum 1 minut, geanina11 a spus:

Dar tu nu ai viata si de asta te hobezi continuu aici?

am dar imi plac nespus de mult telenovelele .....si mai ales transformarea personajelor din ardeleanca in unguroaica apoi in gypsanca de la satra .....este placerea mea sa vad omida cum trece la stadiu de fluture si apoi din nou la cel de omida .

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, gica 1955 a spus:

am dar imi plac nespus de mult telenovelele .....si mai ales transformarea personajelor din ardeleanca in unguroaica apoi in gypsanca de la satra .....este placerea mea sa vad omida cum trece la stadiu de fluture si apoi din nou la cel de omida .

Tu cum te ai numi dupa comportamentul tau?

Link spre comentariu
Acum 6 minute, geanina11 a spus:

Tu cum te ai numi dupa comportamentul tau?

pai nu mai este cazul .....n-ai spus tu destule ?

ce ar mai fi de adaugat ?

o singura remarca am de facut .....ma comport in functie de personaj .

am o mare intelegere pentru prestatoarele acestei munci atata timp cat si ele au bun simt .

Link spre comentariu
Acum 2 minute, gica 1955 a spus:

pai nu mai este cazul .....n-ai spus tu destule ?

ce ar mai fi de adaugat ?

o singura remarca am de facut .....ma comport in functie de personaj .

am o mare intelegere pentru prestatoarele acestei munci atata timp cat si ele au bun simt .

Adica bun simt dupa ce tu ca un barbar idiot ii jignesti si ii faci in fel si chip fara ca ele inainte sa iti dea nici un fel de atentie? Ca asta ai facut ai intrat aici si ai jignit fara ca inainte eu sa te deranjez cu ceva

Link spre comentariu

Adica bun simt dupa ce tu ca un barbar idiot ii jignesti si ii faci in fel si chip fara ca ele inainte sa iti dea nici un fel de atentie? Ca asta ai facut ai intrat aici si ai jignit fara ca inainte eu sa te deranjez cu ceva

mai citeste ....ce ati scris voi porumbeilor .

....si dupa aceea stam de vorba . luati-va o cafea si lecturati si asa altceva nu aveti de facut .

Link spre comentariu
Acum 3 minute, geanina11 a spus:

Da cine a inceput ia vezi tu sau eu?

pai tu daca tu esti  Megadeth74 ....sau Cupidon din Ferentari daca exista un "fan" care chipurile te deranjeaza .

....nu vrei sa fac eu ce puteai face tu de mult ?

sa vorbesc cu PISICUTS sa-i inchida contul  contul fanului deranjant ?

....sau eventual si pe al tau daca te simti ofensata de utilizatori ? 

.....degeaba cauti sa te scoti cu minciuni ......daca nu ai dram de bun simt .

....oriunde ai poposi  tot asa vei pati .....in domeniul asta gura mare bate curul si goleste buzunarele 

...teatrul ieftin si bufoneria au priza la public dar nu aici .

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 24 minute, gica 1955 a spus:

pai tu daca tu esti  Megadeth74 ....sau Cupidon din Ferentari daca exista un "fan" care chipurile te deranjeaza .

....nu vrei sa fac eu ce puteai face tu de mult ?

sa vorbesc cu PISICUTS sa-i inchida contul  contul fanului deranjant ?

....sau eventual si pe al tau daca te simti ofensata de utilizatori ? 

.....degeaba cauti sa te scoti cu minciuni ......daca nu ai dram de bun simt .

....oriunde ai poposi  tot asa vei pati .....in domeniul asta gura mare bate curul si goleste buzunarele 

...teatrul ieftin si bufoneria au priza la public dar nu aici .

Raspunde scurt cine a inceput tu sau eu?

Link spre comentariu
La 20.08.2021 la 2:17, talibanu a spus:

Urat par ai...cand tai mizeriile alea din cap? poate o sa  arati si tu a om...pacat de țâțele alea frumoase..

La 20.08.2021 la 4:33, geanina11 a spus:

In primul rand daca tot mi te ai adresat macar saluta ! Buna gusturile nu se discuta imi pare rau ca ti se pare urat te sfatuiesc sa nu te mai uiti unde apar eu sa nu mai ai cum sa vezi parul meu " urat" doar ca fapt divers intre 8 si 10 ore se realizeaza coafura mea de afro cu 100 impletituri deci cu greu am reusit sa am parul asta urat! Nu trebuie sa raspunzi evita pagina unde apar eu cu parul meu "urat" o noapte linistita!

La 20.08.2021 la 10:13, talibanu a spus:

Ai dat si bani pt asa ceva?

La 20.08.2021 la 10:32, gica 1955 a spus:

iar ai uitat sa saluti .....adio prosop curat ,ai sa-l vezi doar pe cel cu care sterge pe jos prin baie dupa clienti .

apropo te-ai laudat ca organizezi un pelerinaj la Calarasi ....dar nu te ti de cuvant ...chiar merita , calitate garantata .

uite cum te inflamezi fara rost  si  am sa-ti spun si continuarea sa-ti dai seama singura ca am dreptate 

Link spre comentariu
La 28.08.2021 la 18:58, talibanu a spus:

E...acum chiar arati interesant 🤣 fara chestiile alea in cap :))

La 28.08.2021 la 19:17, geanina11 a spus:

Multumesc cred ca aveai dreptate 🤣🤣🤣

La 28.08.2021 la 20:29, talibanu a spus:

Ca sa vezi 🤣🤣 

La 28.08.2021 la 22:08, geanina11 a spus:

😊😊😊😝😝😝😝

...esti multumita ? 

...si uite ce spune fanul tau despre cele spuse de TALIBANUL sau nu mai este cazul sa postez ?

Link spre comentariu
La 22.06.2022 la 7:18, Megadeth74 a spus:

Data trecută la fel o grămadă de jigniri la adresa ei,că e bondoaca și alte chestii de genu ăsta, marele Taliban a ajuns să se lege pina și de freza ei că de ce e afro.

Păi mai omule fiecare își face freza și cuafura cum vrea și îi place,nu cum vor alții, sau tu ți-o faci după cum îți zice unu și altu.Sau mai nou ești mare hair stilist și nu știe lumea de tine.

Acum la fel că din ea poți face două și alte chestii de genul ăsta. Nu uitați că gusturile nu se discută și legat de aspectul fizic și de coafură și cel mai bine întâi vedeți-vă pe voi și după pe altii.

Nu vă place ,asta nu înseamnă că trebuie să jigniți persoana respectivă în mod gratuit și inutil, treceți peste că oricum nu vă simte nimeni lipsa.

ce spui iti place ?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, gica 1955 a spus:

ce spui iti place ?

Da ce treaba am eu cu unul dintre voi ce scrie ala la fel e megadeth unul dintre voi care la randu lui la fel ma urmareste ca tine numa ca el dupa chef este cand ma lauda este cand ma ataca cum a fost precedent ca din cauza ca tot ma jignea Pisicut ia blocat primul cont de pe care tot ma ataca deci sunteti voi cu el la fel nu eu eu nu am nimic cu el ba mai mult nici nu mai activez in orasul in care e ca sa ii treaca simpatia asta exagerata dar tot e mai ok el ca tine ca tu insulti si dai curs ca dupa el sa continue asa ca lasa vorbele pe langa si nu posta dialog de anul trecut ca eu acuma te am intrebat cine a inceput nu anul trecut!

Link spre comentariu
Acum 19 minute, geanina11 a spus:

Da ce treaba am eu cu unul dintre voi ce scrie ala la fel e megadeth unul dintre voi care la randu lui la fel ma urmareste ca tine numa ca el dupa chef este cand ma lauda este cand ma ataca cum a fost precedent ca din cauza ca tot ma jignea Pisicut ia blocat primul cont de pe care tot ma ataca deci sunteti voi cu el la fel nu eu eu nu am nimic cu el ba mai mult nici nu mai activez in orasul in care e ca sa ii treaca simpatia asta exagerata dar tot e mai ok el ca tine ca tu insulti si dai curs ca dupa el sa continue asa ca lasa vorbele pe langa si nu posta dialog de anul trecut ca eu acuma te am intrebat cine a inceput nu anul trecut!

...iar bati campiii ...voi dormiti in acelas pat si  spui ca te urmareste ?

probabil ca sa-ti spuna ...NEATA ?😄

Link spre comentariu
Acum 31 minute, gica 1955 a spus:

...iar bati campiii ...voi dormiti in acelas pat si  spui ca te urmareste ?

probabil ca sa-ti spuna ...NEATA ?😄

Esti mai prost de cat credeam  documentezate mai bine de pe forumu tm daca chiar esti atat de lipitor de pz mea

• Minus 1
Link spre comentariu

Esti mai prost de cat credeam  documentezate mai bine de pe forumu tm daca chiar esti atat de lipitor de pz mea

deci tot piranda  ai ramas ....fati si cuafura afro sa te simti mai bine in pielea ta 

....si continua ca azi n-ai ajuns inca la pagina 14 

Link spre comentariu
1 hour ago, geanina11 said:

Am incercat sa te contactez dar nu am reusit pentru ca sint unele lucruri pe care a-si vrea sa ti le spun intre 4 ochi,nu aici in public legat de unele afirmatii care le faci la adresa mea.

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Megadeth74 a spus:

Am incercat sa te contactez dar nu am reusit pentru ca sint unele lucruri pe care a-si vrea sa ti le spun intre 4 ochi,nu aici in public legat de unele afirmatii care le faci la adresa mea.

Chiar mam saturat de aspecte si de certuri si vam rugat sa incetati sa tot va certati fara ca sa va pese ca eu vreau asta sau nu nu inteleg de ce ca place asa sa va certati zile intregi si dc continui cand vezi ca peste tot unde apari cei care au mintea cat o aluna crede ca esti vreun proxenet si au cu cine so lungeasca ! Cam atata e aspectul dupa cum eram in liniste pana acum vreau si de acum incolo!

Link spre comentariu

Ultima zi maine asa ca va puteti calma pestisorii sub acoperire ca nu mai iau pl de la gura fetelor voastre! App cei care or mai fost dati un mesaj am o.surpriza placuta asa ca ramas :)) ps nu mai vreau sa scrie pe pagina asta cine nu m-a vizitat nici o data nu sunt curiosa de nici un cuvant ! Va pupic dulce la..🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...