Sari la conținut

Gina 0751566186 blonda siliconata

Postări Recomandate

acum am vazut scrie in anunt " confirm cu tatuaje" cum ???? Am incercat so sun dar nu a raspuns incerc sa raportez pozele dar slabe sanse!

Asta m-o inervat și pe mine faza că scrie că confirmă cu tatuajele.Vorba ta cum confirmă. Raporteazo că o raportez și eu și nu mă las ca data trecută cînd am reușit și le-am scos de la aia ce ți le-o furat pe alea cu care lucrai in Timișoara.

Link spre comentariu
  • Oras:;)

Asta m-o inervat și pe mine faza că scrie că confirmă cu tatuajele.Vorba ta cum confirmă. Raporteazo că o raportez și eu și nu mă las ca data trecută cînd am reușit și le-am scos de la aia ce ți le-o furat pe alea cu care lucrai in Timișoara.

multumesc frumos esti ff dragut!
  • Like 1
Link spre comentariu

Ceau Geaninuto! Așa cum ți-am promis am mai luat legătura încă o dată cu ăia de la publi 24 azi dimineață și am reușit și i-am scos anunțul la aia din Reșița ce se folosea de pozele tale.

multumesc frumos esti ff dragut! Cum scap de raceala vin la Tm:)💋💋💋💋
  • Like 2
Link spre comentariu

dureri de muschi vaginali?? de mijloc? ...la capra....

nu nu vaginal nici o problema🤣🤣🤣 si capra e ff placut:) ce e deranjant tusa ce ma trezeste si in somn asa ca de vreo 3 zile nu dorm bn si din cauza asta sunt obosita ziua nu mai am asa energie ca si alta data :) 🥰🥰🥰🥰
  • Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, talibanu a spus:

Urat par ai...cand tai mizeriile alea din cap? poate o sa  arati si tu a om...pacat de țâțele alea frumoase..

In primul rand daca tot mi te ai adresat macar saluta ! Buna gusturile nu se discuta imi pare rau ca ti se pare urat te sfatuiesc sa nu te mai uiti unde apar eu sa nu mai ai cum sa vezi parul meu " urat" doar ca fapt divers intre 8 si 10 ore se realizeaza coafura mea de afro cu 100 impletituri deci cu greu am reusit sa am parul asta urat! Nu trebuie sa raspunzi evita pagina unde apar eu cu parul meu "urat" o noapte linistita!

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 5 ore, geanina11 a spus:

In primul rand daca tot mi te ai adresat macar saluta ! Buna gusturile nu se discuta imi pare rau ca ti se pare urat te sfatuiesc sa nu te mai uiti unde apar eu sa nu mai ai cum sa vezi parul meu " urat" doar ca fapt divers intre 8 si 10 ore se realizeaza coafura mea de afro cu 100 impletituri deci cu greu am reusit sa am parul asta urat! Nu trebuie sa raspunzi evita pagina unde apar eu cu parul meu "urat" o noapte linistita!

Ai dat si bani pt asa ceva?

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 14 minute, talibanu a spus:

Ai dat si bani pt asa ceva?

iar ai uitat sa saluti .....adio prosop curat ,ai sa-l vezi doar pe cel cu care sterge pe jos prin baie dupa clienti .

apropo te-ai laudat ca organizezi un pelerinaj la Calarasi ....dar nu te ti de cuvant ...chiar merita , calitate garantata .

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...