Sari la conținut

Micuța floare

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

O vinit!

Daca o vinit...respecta cum o vinit...si insusesteti conportamentu di hamsiie...MUCLES !!! ;)

Nu dai moi diparte dicit la alta hamsiie ! Indiferent cit insista uni sau alti !!!

Bini...fata asta...topingu asta...ie doar o mostra...un iegzemplu !!!

Acilea sor dat destule detalii despre ia ca aproapi oricine isi pune capu la munca o descopera !!!

Pe viitor insa...vor aparea topinguri cari nu vor fi atita di transparente !

La hamsii va fi cu Omerta ! Altfiel iti perzi respectu si statutu di hamsiie !!!

;)

• Like 1
Postat

Sami bag lindicu...nu stiu cie sa moi fac sami deblochez PMeu !!!

Depun moi mult efort facind asta zilnic dicit orice altciva !!!

Ii spun unui tovaras hamsiie sati trimita si tie un PM !!!

;)

Patria iti va fi recunoscatoare! Te vom decora! Pula de fier cu frunze de stejar si spade! Sau Legiunea de Onoare in grad de Golan!
  • Like 2
Postat

Daca o vinit...respecta cum o vinit...si insusesteti conportamentu di hamsiie...MUCLES !!! ;)

Nu dai moi diparte dicit la alta hamsiie ! Indiferent cit insista uni sau alti !!!

Bini...fata asta...topingu asta...ie doar o mostra...un iegzemplu !!!

Acilea sor dat destule detalii despre ia ca aproapi oricine isi pune capu la munca o descopera !!!

Pe viitor insa...vor aparea topinguri cari nu vor fi atita di transparente !

La hamsii va fi cu Omerta ! Altfiel iti perzi respectu si statutu di hamsiie !!!

;)

Jawohl, Herr General! Da' asistatii vor ramane nefututi? Doar stii ca sunt baieti discreti care vor sa mearga la sigur!
  • Like 1
Postat

Dar tre sa ne gandim ca sunt mii si mii de suflete... chinuite intradevar!

Vor urla ca coyoții in desert! Unii deja urla!😅

• Like 1
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

De ce să urle? S-a închis Publi24?!? Până a apărea Publi cum se descurcau?

Multe topice din provincie aveau ca modalitate de contact un id de YM,trebuia să fii convingător ca să obții numărul de telefon. Iar pentru id-ul de YM trebuia să faci un schimb de mesaje pe simpatie, placere sau alte site-uri de gen sau pe rubrica matrimoniale din orașul respectiv. Puține județe aveau ziare sau pagini web direct cu numărul de telefon.

De asta unele fete se plâng de acele vremuri, trebuia ca și prestatoarea dar și clientul să poată duce o conversație. Acum s-au mutat multe de pe centură pe Publi24 și clienții care apelau la ele au ajuns pe forum.

Pai pe publi24 nu scrie ca e tzepara, zdreanța ordinara sau parasuta traseista. Acolo zice ca e sora mai mica a lu’ Jessica Alba :) Totodata, pe publi24 nu scrie ca micuta floare te fute de-ti sar creierii din cap.

Si, apropos de cap, îți trebuie puțin cap ca sa cauți si pe Publi24. ;)

Cine a avut cap sa găsească micuța floare a găsit-o, si nu doar ca a găsit-o a apreciat efortul depus pentru a găsi-o. După ce a găsit-o n-a venit aci sa zică ba ca e nasoala, ca nu știe sa facă sarmale, ca nu are paru’ pus pe moate, ca nu ragaie după ce bea bere... dimpotrivă, ghici ce a făcut!? A futut-o, ceea ce toți asistații de pe aici nu fac înainte sa-si exprime “liber” părerea.

Nu-i mai bine așa pentru toată lumea? Nu se mai cearta nimeni cu nimeni, nu se mai înjură nimeni, nimeni nu poate sa zică nimic de fata asta pentru ca nu exista poze, nu exista trecut, nu exista nimic. Totodata, fata are parte de clienți care au un nivel intelectual mai ridicat decât neamul lu’ “da si mii”.

Pe cât pui pariu ca dacă “Trendul” asta continua o sa apara zeci de recenzii in categoria “de evitat”? :)

• Like 3
Vizitator j0hnny_legend
Postat

Pe salariul meu pe un an de zile. Nu sunt capabili să pună corect o întrebare și tu crezi că vor putea să facă ZECI de recenzii negative?

Unde lucrezi!? :)

Statistic vorbind, la ce găsești pe Publi24 nu cred ca vor scrie recenzii la top, asta zic :)

Bine, într-adevăr ca sa scrii recenzii e necesar sa știi sa scrii. :) Totuși, cred ca nevoia te învața.

• Like 1
Postat

Daca aia cari or scris pina acuma zice STOP...si nu moi scriie nimika...sa viezi tu ci prozatori di marca osa iasa din pamint din iarba verde ! Ca ciumpercile dupe ploaie or sa iasa ! Si creca or sa ni cacam pi noi di ris ci debandada dreaq osa fiie !!!

:)

Postat

Să-mi bag pula dacă mă gindeam ,acum un an cînd m-am înscris pe un sait de curve,că o să citesc beletristică de Sanda Brown s-au revista ,,Povești Adevarate''.

• Like 1
Postat

Reventivă fraților,că vrem nu vrem viata este grea în țară și dacă mai facem si pe deștepții și ne mai batem și capu pe un sait de curve cu povești amoroase,păi să ne ierte miluta,ne meritam soarta.

Vizitator j0hnny_legend
Postat

Să-mi bag pula dacă mă gindeam ,acum un an cînd m-am înscris pe un sait de curve,că o să citesc beletristică de Sanda Brown s-au revista ,,Povești Adevarate''.

Măcar dacă ai fi învățat cum sa scrii corect “sau” era un câștig. Tu citește ce vrei ca d-aia e ditamai forumu’. 

Ne revenim, nu ne revenim... vedem. Da’, ia zi tu de ce te-ai înscris pe un site de curve acum un an?

• Like 2
Postat

Siii?Mergem mai departe cu lecții de gramatică,beletristică sau discutăm despre ce se întîmplă în piața?

• Oras:Acasa
Postat

ce se întîmplă în piața?

S-au scumpit cartofii 🥔 🥔 🥔!

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator j0hnny_legend
Postat

Să oftic intelectialii.

O dam in SF-uri!? Telectialii ăștia ai matale e ofticați rău?!

Noi ne revenim ... si ce rămâne in urma va fi fix un “sait de curve”. :)

Si uite așa colericul câștiga pariul :)))))

• Like 1
Postat

Eu îmi cer scuze la toți membrii pe care i-am supărat și promit că de azi nu mai intervin. Vă doresc o noapte liniștită.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Intrebare pentru un prieten: telectalii aia sunt mana in mana cu "sanda brown"?

• Like 3
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Eu îmi cer scuze la toți membrii pe care i-am supărat și promit că de azi nu mai intervin. Vă doresc o noapte liniștită.

ti-ai cerut scz ok(..cine avea nevoie de scz?ii tin de cald,de frig ...plm  mai putin conteaza).Noi doi ,sau defapt tu ai incercat să mă sicanezi,ai dreptul tau,nu contest.

Eu  iti zic sa fi activ, iti spui parerea,sa nu demigrezi samd!!

• Like 2
Postat

Bine, într-adevăr ca sa scrii recenzii e necesar sa știi sa scrii. :) Totuși, cred ca nevoia te învața.

Presupun că această afirmație este cu dedicație pentru prietenul nostru @2peu_2peu și cei asemenea lui! 😜

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Presupun că această afirmație este cu dedicație pentru prietenul nostru @2peu_2peu și cei asemenea lui!

cauti "anturaj',? radulee?

• Like 2
Postat

Vocea nu mi-a facut o impresie buna! Mi-A inchis telefonul cand am intrebat de varsta! Am reapelat si ramase sa trec pe la ea! Totusi nu dau Cioara din mana pe Floarea de pe gard!

Dau credit , totusi, confutacilor mei de aici!

Vizitator j0hnny_legend
Postat

prinzeugen, on 11 Aug 2019 - 11:32 PM, said:

Vocea nu mi-a facut o impresie buna! Mi-A inchis telefonul cand am intrebat de varsta! Am reapelat si ramase sa trec pe la ea! Totusi nu dau Cioara din mana pe Floarea de pe gard!

Dau credit , totusi, confutacilor mei de aici!

:))))

Sunt foarte diferite păsările astea doua.

Nu o intrebi niciodată vârsta pe o doamna... dacă nu vrei sa fii mințit. :)

E născuta in democrație sigur si apropos de “imi intra in nari izul de tutun al tigarilor ei, slim ca si ea, ale tigarilor electronice ale clientilor, printre care, sigur au fost si fumatori de trabuc sau,poate pipa!?!?” micuta floare e pacifistă

• Like 3
Postat

Asa-s eu! Mai direct cu sabia-n balta cateodata! Vreau caracteristicile produsului la inceput! Imi place sa stiu de cand fac umbra pamantului mandrele! Deformatie profesionala!😀

Le pun sa completeze chestioanarul standard de la inceput!

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Asa-s eu! Mai direct cu sabia-n balta cateodata! Vreau caracteristicile produsului la inceput! Imi place sa stiu de cand fac umbra pamantului mandrele! Deformatie profesionala!😀

Le pun sa completeze chestioanarul standard de la inceput!

Nu-i rău, dar nu de la telefon. Ca poți fi mințit cu nerusinare😉
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...