skappie2 Reputație: 350 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 2, 2013 Aveti cumva vreo oferta speciala pentru clientii care isi sarbatoresc ziua azi? (normal e vorba de subsemnatul) Salutari si respecte! Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Iulie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 2, 2013 la multi ani si multa sanatate !!! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani ! Link spre comentariu
CACTUS~JACK Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 2, 2013 LA MULTI ANI FRATE.....SI SPOR IN TOT SI-N TOATE!!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani, frate!P.S. Daca te tzine o excursie pana la Timisoara, fac eu cinste cu o fetitza. Link spre comentariu
CACTUS~JACK Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 2, 2013 P.S. Daca te tzine o excursie pana la Timisoara, fac eu cinste cu o fetitza.Mi se pare normal bre...tre` sa uzi insigna,pei nu??? Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Iulie 2, 2013 Un sincer LA MULTI ANI skappie2!!! Nu-ti pot asigura o fetitza, nu-ti cunosc gusturile, dar te pot sfatui sa te indrumi catre una (azi). Alege-o tu! Si baga material! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 2, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 2, 2013 La Multi Ani Skappie2!!! Link spre comentariu
skappie2 Reputație: 350 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Ms ms baietii, dar se pare ca nicio fetita de prin urbea noastra nu vine cu o oferta sa-mi potoleasca setea. Ce sa-i faci, poate la anu' Link spre comentariu
skappie2 Reputație: 350 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Cassy, doamna scumpa, cand ne onorezi cu o vizita la CJ? Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Iulie 2, 2013 La cat mai multe fetite,colegu. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Mi se pare normal bre...tre` sa uzi insigna,pei nu???Eu as uda-o, numai sa vina sarbatoritu'. Am udat-o insa la Timisoara. Poate imi incalc promisiunea si bag o recenzie. Link spre comentariu
jason4u Reputație: 261 Postat Iulie 2, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani .... Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani! (Hai la mine ) Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani! (Hai la mine )Cand imi este ziua,pot veni si eu la tine? Link spre comentariu
skappie2 Reputație: 350 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 As veni Ancuta draga, dar e lung drumul si n-am cu ce veni:( Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Iulie 2, 2013 Daca face cinste Anca la un gang-bang, imi iau liber o zi, bag eu banii de benzina si cu tot cu duba de serviciu purcedem la drum inspre ea. Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Iulie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 2, 2013 duba zici...colegu...pai si pe noi restul ne lasati acasa...? curvari seriosi sunteti voi? Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 2, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 2, 2013 Songoku,eu mi-s ,iar la gang-bang nu ma introduc.Mie imi place sa rasfat si sa fiu rasfatata doar de un singur barbat o data. Link spre comentariu
cristi borcea Reputație: 553 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 2, 2013 La multi ani Skappie! Cred ca primul user clujean, care isi desconspira ziua de nastere .Poate ai noroc cu ocazia onomasticii . Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2013 Desi cu intarziere ma alaturi si eu colegilor si ii urez " La multi ani !" Link spre comentariu
smarald144 Reputație: 3 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Buna Skappie2! La multi ani cu sanatate si tot binele!Toata cinstea si tot respectul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum