Sari la conținut

Recenzii false

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Da, chiar scrie ca a bagat botul cu o pofta imensa, la pustoaica Ella de pe langa Camera de Comert. De atunci trebuia saltat

Era la restaurant ma si in loc sa comande ciorba de burta din greseala ca avea cateva pahare de spritz la bord a zis ciorba de subburta si nah...

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Totusi , sa revenim , nu inteleg o chestie  cu Izabela asta , cat timp am lipsit

Un timp mi se parea o fata cu capul pe umeri , dupa , adica din momentul cand a inceput sa se antureze constant cu toti cufuritii , a inceput sa dea rateuri vizibile pe aici . Ti-au mai spus-o si altii , din ce am observat , dar ti-o repet si eu , acum , din prizma faptului ca  nu prea iti inteleg de multe ori aceste bulibaseli .

De ce oare ?

Cum sa dai @izabelo  like la postarea izmenarului ?  Chiar asa....hmmm....nu observasi fata ca in acel context esti inclusa chiar si tu ?  Sau cauti oarece protectie pe aici din partea lui ?

• Like 1
Postat

Cica face foarte urat la bautura si devine violent cu femeile

Daa am auzit incepe sa cante Adio mama ..are o voce de ti se taie jetu =))

• Like 1
Postat

Totusi , sa revenim , nu inteleg o chestie  cu Izabela asta , cat timp am lipsit

Un timp mi se parea o fata cu capul pe umeri , dupa , adica din momentul cand a inceput sa se antureze constant cu toti cufuritii , a inceput sa dea rateuri vizibile pe aici . Ti-au mai spus-o si altii , din ce am observat , dar ti-o repet si eu , acum , din prizma faptului ca  nu prea iti inteleg de multe ori aceste bulibaseli .

De ce oare ?

Cum sa dai @izabelo  like la postarea izmenarului ?  Chiar asa....hmmm....nu observasi fata ca in acel context esti inclusa chiar si tu ?  Sau cauti oarece protectie pe aici din partea lui ?

Zi si tu o parere sincera despre maestru Picon  :laugh2

• Like 2
Postat

A fugit prostea mancand pamantul , s-a dus sa culega Recenzii ,

Vechile lui obiceiuri , de acum 3 ani , de care iar si-a adus aminte acum

• Like 2
Postat

Picon a intrat, a citit si a plecat. Nici o obiectie. Confirma si el astfel :X

Faza e ca el nu stie sa citeasca decat pe litere ca altfel nu intelege 

Dupa aia urmeaza cateva ore in care scrie pe foaie literele care le a auzit alte cateva ore in care pune fraza cap la cap dupa aia intra aici sa dea raspunsul la cea ce i sa spus ;) 

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Apropo de Dinca , am o intrebare , asa la misto

De ce toti  isi pun sau isi aleg porecla de "Parintelu'"  ? Ala cica era cunoscut sub aceeasi porecla .

Sigur au ceva in comun ... ura asta deplina pe orice  feta/femeie  ce le rasare in cale

Oare nu exista o asemanare cu taranusul basit si afumat care la 41 de ani incerca disperat s-o ademenească pe Alessandra (17 ani) iar atunci cand a fost refuzat,orbit de furie i-a postat aici pozele cu fata si apoi i-a furat contul sa-i citeasca PM-urile?

Postat

Zi si tu o parere sincera despre maestru Picon  :laugh2

Eu am spus-o din trecut . In general nu-mi place sa ma repet

Totusi , valabil ptr. orice barbat , sa vanezi caprioare  toata ziua  , tu avand de 3 ori varsta acestora , nu mi se pare chiar ok  , si stii bine la ce ma refer

Si apropo cu bagatul botului la savarina , la orice fata/femeie. Unii cred ca si-au imprumutat ciupercile , de la unul la celalalt , ca e perfect vizibil  din comportamentul  oarecum asemanator , al acelora care au vizitat aceleasi femei.unul dupa celalalt 

Cred ca este epidemie , prea li s-a dus la multi  boala , indirect luata , direct spre creier si nu prea mai gandesc perfect lucid

Ajungi la o varsta , na , ai alte asteptari de la acea pers.  , cand colo....pfff...mai terminat ca in tinerete . Adica , practic , nu a invatat si deprins nimic pana la varsta a doua , dar in schimb  te dai telectual rasat in fata altora  si incerci sa-i urechezi pe aici in mod constat .

• Like 2
Postat

Nu prea stii..asta e ideea

Oare nu exista o asemanare cu taranusul basit si afumat care la 41 de ani incerca disperat s-o ademenească pe Alessandra (17 ani) iar atunci cand a fost refuzat,orbit de furie i-a postat aici pozele cu fata si apoi i-a furat contul sa-i citeasca PM-urile?

Interesant
Postat

Lasa-ne , opincare , ca nu e chiar asa .

Pune link cu fata/femeia pe care in conceptia ta ai aprecia-o  pe aici  , ca de basini rasuflate ale unui oligofren care se crede mentor , popo  ,  poate doar @gelu sa stea la panda si sa ti le miroase .

Postat

Totusi , valabil ptr. orice barbat , sa vanezi caprioare  toata ziua  , tu avand de 3 ori varsta acestora , nu mi se pare chiar ok  , si stii bine la ce ma refer

Si apropo cu bagatul botului la savarina , la orice fata/femeie. Unii cred ca si-au imprumutat ciupercile , de la unul la celalalt , ca e perfect vizibil  din comportamentul  oarecum asemanator , al acelora care au vizitat aceleasi femei.unul dupa celalalt 

Cred ca este epidemie , prea li s-a dus la multi  boala , indirect luata , direct spre creier si nu prea mai gandesc perfect lucid

Ajungi la o varsta , na , ai alte asteptari de la acea pers.  , cand colo....pfff...mai terminat ca in tinerete . Adica , practic , nu a invatat si deprins nimic pana la varsta a doua , dar in schimb  te dai telectual rasat in fata altora  si incerci sa-i urechezi pe aici in mod constat .

=)))

Postat

Taranusule este ora pranzului,baga niste stiuleti pe gratar ca noi avem treaba.

post-297855-0-57144900-1566302406_thumb.jpg

Postat

Cand iti pierzi simtu penibilului si al mandriei dar nu iti dai seama de asta si te crezi cu lectiile la zi atunci poti spune ca nu mai esti om 

Si nu o zic in sensul ca , condamn o atentie oferita in fond unei femei oarecare ar fi femeia aia dar de aici si pana la alte afirmatii ale individului mi se pare mult prea mult pentru cea ce e de fapt 

• Like 2
Postat

Bahhh , ne lasi ...n-ai avut treaba toata vara si  te gasisi acum sa ne defilezi farfurii cu mancare ?

Sau ai suferit de foame , de cand erai mic , pe vremea cand  impachetai doar  portii duble de orez , si acum ne prezinti noua bunataturi ?

Ai cerut si tu la ospatar Babanu cu sifon  ?  Ca Metaxa (ultima oara ) ai facut-o apa chioara .. Tot bautura de boieri  , pot sa te condamn cu ceva ? 

Postat

Gelutu e la Bloom pa Unirii, il cauta pe cel mai muist

Si-a facut ghereta acolo  ? =))

Daca il intrebi , iti scoate si desfasuratorul , cat au stat clientii ,  cat a incasat  fatuca pe ziua respectiva ...cate si mai cate ...adevarat detectiv particular .

• Like 1
Postat

Bahhh , ne lasi ...n-ai avut treaba toata vara si  te gasisi acum sa ne defilezi farfurii cu mancare ?

Sau ai suferit de foame , de cand erai mic , pe vremea cand  impachetai doar  portii duble de orez , si acum ne prezinti noua bunataturi ?

Ai cerut si tu la ospatar Babanu cu sifon  ?  Ca Metaxa (ultima oara ) ai facut-o apa chioara .. Tot bautura de boieri  , pot sa te condamn cu ceva ? 

Nu mai prezinti interes ca sa ma obosesc sa-ti postez pozele cu porumbul la gratar,varza calita,sau oala cu porumb fiert pe care ai scris "Miky" sa stie lumea ca este a ta.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Si-a facut ghereta acolo  ? =))

Daca il intrebi , iti scoate si desfasuratorul , cat au stat clientii ,  cat a incasat  fatuca pe ziua respectiva ...cate si mai cate ...adevarat detectiv particular .

De exemplu PM-urile unde tu o intrebai ca un adevarat detectiv pe alessandra cati clienti a avut si daca a scapat repede de ei,sau PM-urile unde o intrebai pe Betty despre viata lui Bubutz

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ce vrei...doar Pipilicii mananca la Lux

Plus ca si fut , tot LA LUX   , adica creierii altora pe topicul lui Ines , in lipsa acesteia  si a altei activitati zilnice.

E de belea asta cu aceeasi rutina zilnica si aceleasi aprecieri inventate , invechite  , de tembel  schizofrenic

Da-te bahhh in plm ca  l-ai lisns in cur suficient de pe contul acela pe care ulterior ti l-a cedat

Poponar trist , dar te eschivezi  din a recunoaste faptul acesta 

Zi-ne ceva si de Dobre , tovarasul tau de bautura . mai traieste ?

Postat

Ce vrei...doar Pipilicii mananca la Lux

Plus ca si fut , tot LA LUX   , adica creierii altora pe topicul lui Ines , in lipsa acesteia  si a altei activitati zilnice.

Poate vrei sa ne povestesti cum ai cautat 2 ani prin Busteni locul de un am facut fotografiile,calculand distante si unghiuri.......

Asta se numeste schizofrenie,dementa

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Cunosc ca-n palma , prostane ...toata zona ...nu trebuie sa caut nimic

Te-ai vindecat  de problemele locomotorii ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...