Sari la conținut

Larisa 0720894035

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Buna draga mea! Am tot sunat ziua intreaga insa...inchis tel din pacate. De-acum nu mai am posibilitatea de a te intalni pana luni sau marti. As prefera in prima parte a zilei, daca este ok si pt tine. Astept un raspuns de la tine pentru a face o programare. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
19 minutes ago, Triangolo said:

Buna draga mea! Am tot sunat ziua intreaga insa...inchis tel din pacate. De-acum nu mai am posibilitatea de a te intalni pana luni sau marti. As prefera in prima parte a zilei, daca este ok si pt tine. Astept un raspuns de la tine pentru a face o programare. Multumesc anticipat!

Scrie-i pe WA, mentioneaza si ora pana la care iti poate raspunde si cel mai probabil o sa ai noroc. N-ai cum face programari prin postari pe forum, crede-ma.

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 012345678
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 13 minute, Triangolo a spus:

Bună dragule!

Pentru programări, am specificat în anunț What's App, dar să imi menționezi ora până la care pot deranja înapoi, altfel nu o voi face.

Te pup,si astept să ne întâlnim ❤️🤗

Link spre comentariu
Acum 1 minut, larisablink a spus:

Bună dragule!

Pentru programări, am specificat în anunț What's App, dar să imi menționezi ora până la care pot deranja înapoi, altfel nu o voi face.

Te pup,si astept să ne întâlnim ❤️🤗

Din pacate nu folosesc whatsapp-ul (alegere personal...multa munca de birou...) dar daca este ok, iti trimit un sms.

Ar fi minunat daca mi-ai putea dedica doua ore (luni sau marti), posibil in prima parte a zilei. Daca este ok, alege tu ora si ma voi conform. 

Cat despre raspunsul la sms...daca vei alege sa comunicam asa...il poti trimite oricand. 

Spor si multumesc din nou!

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 3 minute, Triangolo a spus:

Din pacate nu folosesc whatsapp-ul (alegere personal...multa munca de birou...) dar daca este ok, iti trimit un sms.

Ar fi minunat daca mi-ai putea dedica doua ore (luni sau marti), posibil in prima parte a zilei. Daca este ok, alege tu ora si ma voi conform. 

Cat despre raspunsul la sms...daca vei alege sa comunicam asa...il poti trimite oricand. 

Spor si multumesc din nou!

Din păcate, nu folosesc sim-ul acela.El nu mai există fizic, ci doar numărul a rămas, pe care periodic îl  încarc, pentru a nu îl  pierde.

Varianta cu sms-ul pică, deci 😞

Eu voi sta in oraș până  pe data de 23, dar până atunci, am în mare parte totul ocupat  până  în  ora 16:00, singurele  zile în care am disponibil dimineața, sunt mâine  și Duminică.

Link spre comentariu
2 minutes ago, larisablink said:

Din păcate, nu folosesc sim-ul acela.El nu mai există fizic, ci doar numărul a rămas, pe care periodic îl  încarc, pentru a nu îl  pierde.

Eu voi sta in oraș până  pe data de 23, dar până atunci, am în mare parte totul ocupat  până  în  ora 16:00, singurele  zile în care am disponibil dimineața, sunt mâine  și Duminică.

Of, Larisa... Si eu care voiam sa te intreb daca n-as putea sa ma programez prin fax (tot din motive personale, munca, reptilieni...).

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 4 minute, Radu_bv69 a spus:

Of, Larisa... Si eu care voiam sa te intreb daca n-as putea sa ma programez prin fax (tot din motive personale, munca, reptilieni...).

Porumbelul zburător, e mai sigur decât  faxul😄.

Fax-ul l-am stricat, din greșeală, când  m-a sprijinit un băiat drăguț  de el, așa  că nu pot să mai primesc nici fax-uri😁😑.

Hai totuși  să rămânem  la What's App, e cea mai sigură variantă, zic eu.🫠

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 8 minute, larisablink a spus:

Multumesc mult pt raspunsuri! Din pacate atat maine cat si duminica imi este imposibil sa te contactez. Poate cine stie....voi avea noroc sa "te nimeresc" la telefon...dupa ora 16.00, sau poate va fi mai simplu la anul cand vei reveni, sper. Toate cele bune pana atunci!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, larisablink a spus:

❤️

20221214_184321.jpg

Buna dimineata!, Oare, daca te rog, ai putea sa-mi faci o programare, aici (vazand ca tel nu reusesc decat sa-l gasesc inchis si whatsapp-ul nu-l agreez) pe care sa mi-o comunici tot aici si pe care apoi eu sa ti-o confirm? M-as plia dupa programul tau... Multumesc si spor!

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 1 minut, Triangolo a spus:

Buna dimineata!, Oare, daca te rog, ai putea sa-mi faci o programare, aici (vazand ca tel nu reusesc decat sa-l gasesc inchis si whatsapp-ul nu-l agreez) pe care sa mi-o comunici tot aici si pe care apoi eu sa ti-o confirm? M-as plia dupa programul tau... Multumesc si spor!

Buna! Din păcate, am totul ocupat si azi și  zilele următoare.Puținele locuri care mai erau, s-au ocupat.☹️

Revin in data de 27 Decembrie!❤️

Link spre comentariu
Acum 2 minute, larisablink a spus:

Buna! Din păcate, am totul ocupat si azi și  zilele următoare.Puținele locuri care mai erau, s-au ocupat.☹️

Revin in data de 27 Decembrie!❤️

Nu ma uita, trimite-mi cand consideri programarea ta, ti-o voi confirma fara doar si poate! Sa ai un Craciun cat mai frumos!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața  dragilor!🥰

Această zi Sfântă să vă aducă bucurie, sănătate și multă  iubire.❤️

Vă doresc un Crăciun magic tuturor, plin de poveste!🌲🎅

Cu drag, Larisablink❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
La 25.12.2022 la 9:24, larisablink a spus:

Bună dimineața  dragilor!🥰

Această zi Sfântă să vă aducă bucurie, sănătate și multă  iubire.❤️

Vă doresc un Crăciun magic tuturor, plin de poveste!🌲🎅

Cu drag, Larisablink❤️

Multumim, toate cele bune si multa sanatate si tie!

Sarbatori cu bine!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Acum 15 ore, larisablink a spus:

Bună dimineața  dragilor!

Eu am ajuns încă  de ieri, in frumosul vostru oraș, așa  cum am promis.

Vă astept cu programări  până  la ora 23:00!Snapchat-1213055057.jpg.2cf049398be847db055b05bfa0659e6d.jpg

Parca ne-am mai implinit putin? Am facut curisor? 😊

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...