carbone77 Reputație: 615 Postat August 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 12, 2019 Descriere Matrimoniale Buna. Ma numesc Sara si am 20 ani. Sunt o fata cu foarte mult bun simt. Pozele 100% reale. Te astept in locatia mea de lux sa te relaxezi si sa petreci clipe de neuitat. Pentru mai multe detalii suna-ma. Am si colega 2
carbone77 Reputație: 615 Postat August 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 12, 2019 langa Fratelli - 200 finalizarea / 400 ora
singleman617 Reputație: 228 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Nu mai prezinta interes acum ca ai pus numarul de telefon si pozele,te departezi de trendul de aici.
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 12, 2019 Carbone nu face parte din trend. Te poti alia cu iel si puteti schinba informatii intre voi. Hamsii nu ie tati...doar uniii !!! ;) Restu...sa puna osu la bataie !!! Sa riste...sa se duca la pizde netestate...nerecenzate...sa scriie...sa publice. Cini stiie...dupe cie se dovedeste ca ie futator...primeste o invitatiie intro zi !!! :)
pascalvlad Reputație: 21 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 poze reale ca buzele biancai dragusanu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 12, 2019 Da dice nu crezi tu ca ie reale ???
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2019 Io is convinsa ca pozele ie reale !!! ;) 1
carbone77 Reputație: 615 Postat August 13, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 13, 2019 Asa este Amelia ... nu fac parte din trend.Imi place sa explorez sa testez si sa vizitez fetele noi chiar daca unii spun ca arata intr-un fel anume sau se comporta intr-o maniera nu tocmai placuta. Exemplu "Bianca Bruneta" - am ajuns la usa ei primul (la fel si la Sara - domnisoara din topic) Da tu crezi ca ie reale ?este cat se poate de reala. O sa fac si o recenzie curand; vreau sa mai merg odata ca sa fiu sigur de ceea ce urmeaza sa scriu. 2
alsahia Reputație: 2731 Postat August 13, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 13, 2019 Nu mai prezinta interes acum ca ai pus numarul de telefon si pozele,te departezi de trendul de aici.Dacă vrei doar preț și locație îți dau eu la tot publi, ca am minute.Cireașa de pe tort e restul informației.
alsahia Reputație: 2731 Postat August 13, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 13, 2019 Asa este Amelia ... nu fac parte din trend.Imi place sa explorez sa testez si sa vizitez fetele noi chiar daca unii spun ca arata intr-un fel anume sau se comporta intr-o maniera nu tocmai placuta. Exemplu "Bianca Bruneta" - am ajuns la usa ei primul (la fel si la Sara - domnisoara din topic) este cat se poate de reala. O sa fac si o recenzie curand; vreau sa mai merg odata ca sa fiu sigur de ceea ce urmeaza sa scriu.Deci asa cum bănuiam. Prima data n-ai ajuns.Du-te și fa recenzia. Hai ca poate descoperi tu floarea Sumerlandului
alsahia Reputație: 2731 Postat August 13, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 13, 2019 Ca acolo în afara de Sabrina😜,E numa aspiratoare de bani
carbone77 Reputație: 615 Postat August 13, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 13, 2019 Ca acolo în afara de Sabrina,E numa aspiratoare de baniDepinde ce anume cauti. Afirmatia ta nu este una tocmai corecta; daca generalizam ai dreptate.Eu nu merg sa fac dragoste si sa stau la vorba lunga cu ele; nu am nevoie de french kiss sau oral neprotejat;Depinde mult de comportament: sunt multi care merg dupa ce consuma alcool si daca fata spune sa nu o traga de sani sau sa nu o ii bage degetele pe colo pe colo iti dai seama ca vor sa scape de ei cat mai repede.Mi-a povestit o dameza cum unu a terminat si a continuat sa dea pana a iesit tot "lichidul" din prezervativ si s-a scrus pe canapea, pe jos...sunt tot felul de oameni. 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2019 ...Asa este Amelia ... nu fac parte din trend. Imi place sa explorez sa testez si sa vizitez fetele noi chiar daca unii spun ca arata intr-un fel anume sau se comporta intr-o maniera nu tocmai placuta. Exemplu "Bianca Bruneta" - am ajuns la usa ei primul (la fel si la Sara - domnisoara din topic)... Colega...nimeni de pe tat forumu asta nu o fost la mai multe curve fara sa zica un singur cuvint acilea !!! ;) Io am 2 ani jumate ca Amelia pi forum...ca atare...clar nu putiam sa fac ricenzii publice ca la carte...da uitate si citeste ca ma stiu cu aproapi toati fetili di acilea. Tu cum crezi ca so intimplat asta ??? Coinsidenta ??? Io ma duc la curve...gen Madalina di Lux...cari 99% nisi nu lear trece prin cap sa faca asea civa. Si ma fut si bine ! Faptu ca io nu zic acilea...nu ie accidental...ie cu intentiie !!! In afara di Obi...io creca niminea in orasu asta no fost la moi multe curve noi si netestate ci sor perindat pi acilea. Asea ca tu fa ci fasi...si simtete bini. Fututu ie sport individual !!! ;) 2
sorinu Reputație: 3230 Postat August 14, 2019 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 14, 2019 ba amelia a fost banat ? nu cred ahahahahahah
robert1981 Reputație: 124 Postat August 15, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 15, 2019 Am sunat eu... voce de fumatoare inraita... m a cam descurajat și nu am mers... 1
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 15, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 15, 2019 suno bre pa andra pisy ca venii iar in oras macar dei auzi vocea suava si ti sa scoala vreju. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum