gherghita70 Reputație: -30 Postat August 19, 2019 Postat August 19, 2019 Motanul doar pe tine te asculta. Stii ca are o slăbiciune pentru tine.Daca tii la forum si vrei sa-l curățam de mizerii,sacrifica-te,fa un anal cu Motanul in schimbul banarii otrepei din dristor :laugh2 Ma asculta, cum sa nu?!Mai, eu stiu de ce sunt in stare... Evit cei insurati pentru ca daca ma implic uita tot pana la mine....Am ajuns sa-i evit pe toti pentru cei burlaci erau...In fine. Vorbeste cu Pisi, eu nu ma mai bag. Il las cum vrea sula lui. 2
filofteu Reputație: 663 Postat August 19, 2019 Postat August 19, 2019 Cica ''sula lui'' Madi, fii femeie si zi pula cu toata gura.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 19, 2019 Postat August 19, 2019 Cica ''sula lui'' Madi, fii femeie si zi pula cu toata gura. Spune-mi macar un singur motiv pentru care m-as fute cu tine?A trecut ceva timp, mi-as face de cap.Observ ca stii sa futi doar la cap! :) 2
filofteu Reputație: 663 Postat August 19, 2019 Postat August 19, 2019 Tu chiar iei onlainul asta in serios?
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 20, 2019 Ce sa zic , ca de obicei , arunca unul o piatra si , gata , repede apar toti popandaii si trancanaii forumului sa se dea experti , in cupluri , in femei sau mai stiu eu ce , cand , tot ei , de altfel sunt niste ratati prin definitie , fara prea multe perspective de viata si de viitor , care , practic , nu ar putea sa-si ofere lor solutia clara de a iesi din acest impas , aceea de a nu se tara zilnic prin viata imbatandu-se constant cu apa rece , batand zilnic la orice usa dispusa sa i se deschida cu o mare usurinta , dar in schimb , se dau mari atotstiutori , mai ales in materie de relatii . Mare vanatori ....lol
parintelul Reputație: -377 Postat August 20, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 20, 2019 Ce sa zic , ca de obicei , arunca unul o piatra si , gata , repede apar toti popandaii si trancanaii forumului sa se dea experti , in cupluri , in femei sau mai stiu eu ce , cand , tot ei , de altfel sunt niste ratati prin definitie , fara prea multe perspective de viata si de viitor , care , practic , nu ar putea sa-si ofere lor solutia clara de a iesi din acest impas , aceea de a nu se tara zilnic prin viata imbatandu-se constant cu apa rece , batand zilnic la orice usa dispusa sa i se deschida cu o mare usurinta , dar in schimb , se dau mari atotstiutori , mai ales in materie de relatii . Mare vanatori ....lolVorbeste lumea rea si invidioasa ca te-ai angajat pe santier 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 20, 2019 Cam asta vorbeste 1 1
parintelul Reputație: -377 Postat August 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 21, 2019 Cam asta vorbeste Trădarea se platește. Trădarea se platește. Am colaborat cu Miky acum o lună până când ne-a întors spatele din cauza tam-tam-ului generat.Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda ce este. Nu regretăm nimic, a fost o colaborare proastă pentru că ne-a intors spatele.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici și noi am executat userii. Punct. PS: Ăsta este ultimul mesaj. 1 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2019 Miky, sifonul oparit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum