johnholmes Reputație: 4731 Postat August 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 20, 2019 oriunde ma uit pe aici vad doar amelia, amelia, amelia. ce v-a facut dragutilor amelia asta de ati ramas asa marcati cu totii~??? daca s-ar vorbi aici despre futut, cat se vorbeste despre amelia, atunci asta chiar ar deveni un forum despre prostitutie si futut pe bani. vad insa ca cel mai interesant subiect aici este amelia~!!! spuneti-mi si mie, cine e amelia asta~??? 1 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 oriunde ma uit pe aici vad doar amelia, amelia, amelia. ce v-a facut dragutilor amelia asta de ati ramas asa marcati cu totii~??? daca s-ar vorbi aici despre futut, cat se vorbeste despre amelia, atunci asta chiar ar deveni un forum despre prostitutie si futut pe bani. vad insa ca cel mai interesant subiect aici este amelia~!!! spuneti-mi si mie, cine e amelia asta~??? E o curva noua, n-o știi tu! Se mai lua in gura cu niște useri mai frustrați de felul lor. Le-a pus cutitu la gat (zic unii) câtorva useri vechi de s-au speriat aia si n-au mai făcut recenzii de frica. :) Așa de tare s-au speriat aia vechi încât nici n-au mai zis nimic, nu doar recenzii (ca oricum cică nu mai sunt la moda), nici caterinca, nici anunturi, nici pozici, nici nimic. Avea prostul obicei sa stea la pula ta si când erai gata gata sa o bagi intr-o pizda, apărea ca duhul din lampa si zicea “Si fasi wai!? P-asta wai!? Alta mai bunoaca n-ai gasit!?” :) Vorbea mai stâlcit si numai aia care n-au înțeles-o n-au pus botu’ la vrăjeala ei si au rămas neprihăniți! :)))) Dar nu-i problema! Se naște generația noua ca penixul din cenușă si vor face commenturi obiective (nu recenzii) la curvele care au fost recomandate de bolșevicii aia vechi care își promovau ei pizdele care vor ... cam toate de pe forumul asta :)Eu unul nu mai am încredere nici in ce scriu eu, intr-atât de afectat sunt! ;) 2 Link spre comentariu
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 oriunde ma uit pe aici vad doar amelia, amelia, amelia. ce v-a facut dragutilor amelia asta de ati ramas asa marcati cu totii~??? daca s-ar vorbi aici despre futut, cat se vorbeste despre amelia, atunci asta chiar ar deveni un forum despre prostitutie si futut pe bani. vad insa ca cel mai interesant subiect aici este amelia~!!! spuneti-mi si mie, cine e amelia asta~???iti dau eu nr ei de tel, dar e telefon fix! ;) 2 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat August 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 20, 2019 multumesc colegutu, dragut ca intotdeauna si rapid sa sari in ajutor~!!! :) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate