Sari la conținut

Gabriela 0730316222 nouă în orașul tău ♡♡♡

Postări Recomandate

• Oras:Ciresica
Postat

Buna seara Am revenit pe Constanța!!!! Ma găsiți la acest număr de telefon 0728096034. Va pup si va astept pe la mine 💋💋

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Unde ai locatie? Pune si tu aici tarife si servicii. Esti singura sau mai ai colega..

Postat

Unde ai locatie? Pune si tu aici tarife si servicii. Esti singura sau mai ai colega..

100 finalizarea( oral-normal)/200 ora (oral-normal-masaj de relaxare). Da mai am si o colega...
  • Oras:Patagonia
Postat

este mai plina sau mai slaba, ca fata din poze este exact la granita, deci pt mine personal mai voluminoasa nu are voie sa fie ca ii cer sa mi-o aduca pe colega ei(pe tine)  :rax2

Nu este fața din poze asta va asigur ..... dar este asemănătoare cu cea din poze!!

Postat

Este la fel de plinuta ca in poza aceea doar ca nu arata la fel la corp nu are fundul din acele poza si nici sânii 😋

• Like 1
Postat

deci plinuta fara tate fara cur??  :eek

Este la fel de plinuta ca in poza aceea doar ca nu arata la fel la corp nu are fundul din acele poza si nici sânii

• Like 1
Postat

Cu poze false

Aceea nu sunt eu dragul meu !!!! Eu am 3 link -uri 2 cu poze false si un link cu pozele mele !!!!
Postat

Aceea nu sunt eu dragul meu !!!! Eu am 3 link -uri 2 cu poze false si un link cu pozele mele !!!!

Iezact și despre pozele colegei era vorba.
  • Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Da colega are poze false!!! Dar se aseamănă putin cu cea din pozele acelea false

si la ce folos a pus pozele alea false daca se aseamana doar putin?

Inteleg sa pui poze false daca se aseamana in proportie de 90% dar daca se aseamana doar putin care este logica?

• Like 2
Postat

De la Departare si eu seman cu Jack Sparrow dar de aproape zici ca.s boschetar :)))

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...