Jump to content

mihaiht

Serious Contributor
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

391 Reputatie Excelenta

About mihaiht

 • Rank
  serios contributor

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Earth

Recent Profile Visitors

4,378 profile views
 1. Fata a mai fost pe la noi, are topic, i-am lasat si recenzie, in spate la Med Legala. Mie mi-a placut atunci, (era ceva mai slim ca acum) dar tin minte ca au fost recenzii de toate felurile. Poate gaseste cineva topicul.
 2. Cred ca ea e bro. Statea la et 10. Mare pacat ca nu mai lucreaza. Piesa.
 3. Ai scumpit? Finalizarea orala era inclusa, acum ai pus-o 50 extra?
 4. Am fost si eu la Angelina, aspect si experienta de top. 200 +100 CIM, prosoape curate, programare usoara si respectata, aspect cum vedeti in poze, peste 30 min door to door.. participa, da contre, e cu tine, bani foarte bine investiti. Singura in locatie. Eu sper sa ramana cat mai mult, ca nu vad cu ce i-ar incurca pe cei care oricum nu se duc la ea.
 5. In ce zona ai locatia? Parerea mea e ca nu ai de castigat daca te iei la contre cu baietii.
 6. Se pare ca a revenit https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-sabrina-am-revenit-la-tine-in-oras-poze-100-reale-zona-city-park-mall/5fig5362hiid7g91dgf963137hh999d7.html
 7. Am deja cel putin 3 recenzii pentru Alice, nimic in plus de zis, poti sa iei sau sa nu iei in seama, dupa bunul plac. Eu nu obisnuiesc sa intru in polemici.
 8. Fost si eu, ca de fiecare data cand revine. Alice e de top, de fiecare data mai meseriasa. A mai evoluat la oral, la normal e forta ca intotdeauna. Pacat ca in curand ne paraseste. Temporar.
 9. Am fost si eu, e buna de pula. Fata are si plusuri si minusuri dar una peste alta isi merita banii. Draguta la fata, tinerica, oral neprotejat, adanc, atentie la coaie, din pacate fara, CIM 9. normal de calitate, am tras un numar cam 40 de minute la foc continuu, sustinut,am intors-o pe toate partile, a cooperat, duce. La A+ a zis ca nu ma calific. locatie placuta, apartament mare, apa calda, geluri, singura in locatie, Summerland la Bulevard. Fata draguta, tinerica, 300 bine investiti. Merita vizitata macar pentru un numar, daca nu la ora, de palmares.
 10. N-a mai aparut de anul trecut. O fi in tarile calde.
 11. Imi asum nu inseamna ca scrii pe forum imi asum. Trimite-i omului o oferta in privat (ca si-asa l-ai pus pe drumuri degeaba) de 1 ora la pret de 30 min, fute-l sa-i sara ochii din cap, si lasa-l pe urma sa scrie recenzie aici pe forum. Asta inseamna imi asum.
×
×
 • Create New...