Sari la conținut

Pidsadera

Postări Recomandate

Postat

Si nu numai

Atata poate in schimbul unui uro. Alea care il refuza pac una negativa. Si de la preteni bineainteles

Sunt convims de asta, folosesc termenul de "impachetare" cum a fost la Sofia. Femeia l-a refuzat si au inceput sa o terorizeze, celebra recenzie falsa a lui Alex1199, pana si xoxo a recunoscut ca a fost la comanda
  • Like 1
Postat

Alea le consumi tu in centru vechi cu prietenii si prietenele cand o luati pe prafuri.

Doar sunteti atrasi de gay

Homosexualilor

Si eu mai trag prafuri, dar sa se pise curvele pe sangre ? E prea de tot frate
  • Like 1
  • Oras:In the Moon
Postat

Si eu mai trag prafuri, dar sa se pise curvele pe sangre ? E prea de tot frate

Il bea crezand ca e sampanie. Nu doar se pise pe el. Mai nou vrea scato :((

Bleah

• Like 2
Postat

Dolores a fost foarte inspirat sa puna topicul aici, pot vedea si restul confratilor adevaratii recenzori falsi, asa zisii milogi care fac recenzii false si la comanda

:))

Mai sunt de enumerat. Chiar a facut o favoare mare. Asa e in vazul tuturor sa afle numele celor cu recenzii false pe anumite favoruri. :))

Continuam daca publicul cere

• Like 2
Postat

:))

Mai sunt de enumerat. Chiar a facut o favoare mare. Asa e in vazul tuturor sa afle numele celor cu recenzii false pe anumite favoruri. :))

Continuam daca publicul cere

Pune frate, cam toata lista cu joistii care fac totul pe interese
  • Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

eu cred ca daca te uiti atent la renciziile unor o sa vezi numai note foarte bune si pareri foarte bune. poate pentru ei asa a fost. dar uneori ma intreb cat bani au oamenii astia de lasa atatea rencizii( unii confirma ca au mai fost etc). daca exista o linie de credit sau ceva pe la vre-o banca postati oameni buni si aceata info.

p.s preturile incep sa urce 

• Like 2
Postat

eu cred ca daca te uiti atent la renciziile unor o sa vezi numai note foarte bune si pareri foarte bune. poate pentru ei asa a fost. dar uneori ma intreb cat bani au oamenii astia de lasa atatea rencizii( unii confirma ca au mai fost etc). daca exista o linie de credit sau ceva pe la vre-o banca postati oameni buni si aceata info.

p.s preturile incep sa urce

Cred ca ai inteles cum astia fac recenzii false pe prezervative ca sangre ca doar a recunoscut ca asta face de la sfintele scripturi si dau note mari iar altii se duc si gasesc altceva pe teren...
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

locatie ?

Se gaseste usor.Undeva aproape de Gara Basarab.Or sa vina baietii asudati de la provincie care vor sa puna si ei mana pe o bucata de sorici.

Postat

poze ?

Trebuie sa gasim un fotograf.Ai dreptate.Cica ultimii s-au speriat de rasul lui de copil si nu au putut sa reziste cu aparatul in mana si au fugit.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...