Sari la conținut

Oral de nota 10 cu felicitări.

Postări Recomandate

• Telefon: 0236518345
  • Oras:Tulcea
  • Telefon: 0236518345
Postat

Buna futacioaso!

Si noua ne este dor de tine?

Cand ne vizitezi?

Postat

Buna ziua sunt pe galati ..nu stiu cand o sa vin la tulcea oricum intru si vb cand sunt in oras sau cand vreau sa vin

fi buna si da-te jos de "pe Galati"

Postat

Salut băieți!

Dupa lungi și îndelungate întorsături ciudate ale vieții am reușit sa scap din ghearele monogamiei și cu chef de acțiune ieri, am decis să nu o las pe Nicoleta prin oraș fără să o vizitez.

Sunat, făcut programare și plecat către locul cu pricina pentru confirmarea declarațiilor colegilor de dinaintea mea.

Nicoleta, este nimic mai mult și nimic mai puțin decât fata din poze, aviz celor amatori de tipul skinny.

O fata cu sâni mari și un fund care trebuie arat cu simț de răspundere, care spre Surprinderea mea știe sa întrețină o discuție normală.

Am optat pentru varianta 'premium' de o oră, decartat 200 RON și plecat la igienizare.

Acțiunea a lăsat de dorit din partea mea, emotiv și dornic la nici 2 minute de la începutul acelui oral fantastic pe care toți îl laudă am finalizat glorios dar puțin trist de prestanta mea.

Dupa iginienizare, am mai vorbit de una de altă, a ținut să mă roage da nu ma mai grăbesc și să savurez momentul îndeplini. După încă un oral marca Nico, am trecut la un LoT de toată veselia, cu sănii aia mari veselia oricărui copil dornic de joacă. Finalizat în balonas.

Prestanta:

Oral neprotejat : 10 cu felicitări

Normal protejat : 10 se implică și se pliază la cerințele clientului

Anal : nu sunt pasionat.

Amendă : 200/oră

Nu m-am simțit grăbit.

Mulțumesc că m-ai primit și te aștept cu drag la următoarea vizită.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...