Sari la conținut

Maria, 29 ani, 0725327357

Postări Recomandate

• Oras:bv
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

29 ani, sunt o domnisoara simpatica si discreta, ofer gen masaj de relaxare, domnilor discreti, cu bun simt, nu raspund la nr privat sau sms. Colentina, Doamna Ghica

post-4098-0-49842400-1566081137_thumb.png post-4098-0-52376100-1566081153_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
Postat

Pentru o descarcare rapida este ok....sincer daca nu te certi cu ea la telefon ...presteaza servicii corecte pentru pretul care il cere.

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Pentru o descarcare rapida este ok....sincer daca nu te certi cu ea la telefon ...presteaza servicii corecte pentru pretul care il cere.

Ai fost la ea... Ce tarif și plajă de servicii are? Pare așa mai tovarășă singură din "70 din imagini

Postat

Ai fost la ea... Ce tarif și plajă de servicii are? Pare așa mai tovarășă singură din "70 din imagini

Bro locatie este pe str Luntrei in d-a Ghica.

Fata este ok sa rezum pe scurt

Fata de nota 7

Oral de 8.50

Normal de 8

Igiena de 9

Gfe de 9..

Daca nu intri in polemici cu ea este ok!

Eu nu o recomand dar pentru mine este aproape si pt pret calitate revin la ea de cateori este nevoie. Restul este liber fiecare sa aleaga pe cine vrea!

• Like 3
Postat

Oral si normal 40 tragerea sau 100 ora. Eu ii las 50 ca plm. Oral cu fin.
  • Like 3
Postat

Și zici că e onorabil la oral? Nu e foarte departe de mine, spune-mi te rog dacă arată acceptabil măcar la chip.

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Oral si normal 40 tragerea sau 100 ora. Eu ii las 50 ca plm. Oral cu fin.

Poti sa faci dus? Prosop curat? Locatia ok? Singura?
  • Like 2
Postat

E Maria care avea locația vizavi de Obor, după care s-a mutat pe strada luntrei, are vreo 35 de ani, micuță, politicoasă, simpatică dacă nu te deranjează că uneori numai răspunde să-i ia pe altul care a ajuns înainte, servicii modeste la un preț cumsecade :), unii răutăcioși spuneau că seamănă cu o vânzătoare de la Mega... Mai are topice, căutați după

0754709995

0769027950

0770681870

• Like 1
Postat

Da fara pesti este curat si apa calda si ai si loc de parcare
  • Like 3
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Bro locatie este pe str Luntrei in d-a Ghica.

Fata este ok sa rezum pe scurt

Fata de nota 7

Oral de 8.50

Normal de 8

Igiena de 9

Gfe de 9..

Daca nu intri in polemici cu ea este ok!

Eu nu o recomand dar pentru mine este aproape si pt pret calitate revin la ea de cateori este nevoie. Restul este liber fiecare sa aleaga pe cine vrea!

Foarte corect,ce ai zis.Oral+normal/40ron finalizarea...oral+normal+anal/70ron finalizarea.Poza de sus, e facuta in apartamentul din Baba Novac(blocul cu posta)unde mai activeaza Iulia(din topicul Yulia de la Cocor),si a activat Andreea(fata cu tatuaje,din topicul Andreea 1Mai).
  • Like 3
Postat

Bro du-te ca nu ai nimic de pierdut!
  • Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Mi-am luat teapa de la asta. Este de departe neserioasa.

Caldura mare. Nici aerul conditionat din masina nu face fata.

Sunat, voce si atitudine de functionara de la Primarie. 

Ascultat meniu, ii explic ca nu sunt din Bucuresti, imi spune sa pun gps-ul pe Bucur Obor si sa o sun cand sunt in apropiere ca imi spune restul adresei.

Am fost fraier si am crezut. N-a mai raspuns.

Nu recomand nimanui o plimbare cu masina prin Bucuresti pe caldura asta.
  • Like 3
Postat

Cica lucreaza pana la 16 si apoi inchide tel

Pffff

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai da, dar era 11 si mi-a spus „HAI... ”
plm, neserioasa faza asta.

Postat

A asta e altă situație, uneori Maria nu mai răspunde că n-are chef, sau că ia pe altul cât timp ești tu pe drum :)

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

deci trebuie sunat cand esti in fata blocului sa intri primul :)

• Like 1
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Tre sa campam de seara la ea in fata blocului ca la lansarile Apple? Sa puna la scara un aparat de bonuri de ordine.

Postat

Sunat la 12, ajung in 15 min fă la DGhica, ajung in 15 min telefonul inchis datenplm pierdere de vreme

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunat la 12, ajung in 15 min fă la DGhica, ajung in 15 min telefonul inchis datenplm pierdere de vreme

O fi coada mare pe scari.

Numai futaci cu 40 de lei in buzunar.

Pe cuvant ca nu dupa pret m-as fi dus, dar nah...

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Tre sa campam de seara la ea in fata blocului ca la lansarile Apple? Sa puna la scara un aparat de bonuri de ordine.

Banuiesc ca trebuie sa intri cu pula gata sculata,ca urmeaza altul la rand !!!

Postat

Din ce-mi amintesc nu te grăbește, dar programările și în general programul sunt total haotice și nu au legătură cu ce discută la telefon. După două țepe când i-am spus clar că vin în 20 min și tot nu mi-a mai răspuns, deși am ajuns chiar mai devreme, că învățasem traseul pentru că știam că ia pe altcineva :), soluția a fost să aștept 20 min in zonă. Dar atenție să nu fie după ora 14-15 că s-ar putea sa stați degeaba :) Poate cu clienții fideli se poartă altfel...

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Locatia e prin gang langa BT Colentina / Doamna Ghica?

Facem cumva si CIM?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...