Sari la conținut

BREAKING NEWS: Dolores distruge nimfomane

Postări Recomandate

• Oras:In the Moon
  • Oras:In the Moon
Postat

Sangre e adevarata coada de topor ca e mai sarac si urat, el le da drumu pe forum, el le impacheteaza, la comnda, desigur, la comanda lu George cand nu-i pica lui bine.

:))

Pai si tot ei caraie si striga hotul dupa altul.

Pai e frumos asa?

• Like 5
  • Oras:in apa si pe uscat...
Postat

Ba deci sa imi bp... cel mai moderat forum.... ne doare la pwla... circ sa fie. 

Motane, da si mie contu' inapoi ca am niste numere pe acolo de luat de prin mesaje.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Bogdane as dori sa imi stergi contul, pentru ca am impresia ca am ajuns la final de drum.

Stiu ca parca nu se mai sterg conturi, insa nu as dori sa incep sa spamez tot forumul doar ca sa fiu banat. Fa o fapta buna pentru mine (a doua dupa resuscitarea contului).

Mersi anticipat, sa fii iubit si succes cu site-ul in continuare. Chiar a fost un drum frumos, dar uneori e bine sa pun stop si sa o iau de la capat. 

Motane, da si mie contu' inapoi ca am niste numere pe acolo de luat de prin mesaje.

Când ai fost treaz, când ai cerut să îți șteargă contul, ba chiar ai amenințat că incep sa spamez tot forumul doar ca sa fiu banat sau, acum, când îți ceri contul înapoi :laugh2

• Like 2
Postat

Oricum esti intr-o companie selecta vad, ti-au dat like 2 persoane pe care as vrea sa le iau un pic separat asa... ca tot ii place Motanului scandalu' 

1. evaforyou, care a mai avut vreo 2 reactii adverse, dupa care cand a vazut ca treaba e nasoala a lasat ciocu mai mic... oricum o sa vin sa te vad. ca imi place de tine.

2. gvbolovan, tot respectul pentru ce faci tu pe zona aia , dar am si eu o nedumerire... primesti discount la silvy sau ce dracu ca sa mor de inteleg de ce te tot duci pe acolo ...  ori stai prost cu auzul.... pai aia daca o auzi gajiind ... nu e femeie ... am inteles ca mai fumeaza lumea... da aia cred ca o pot pune pe pachetele de tigari.

• Oras:Neverland
Postat

Treceau strada mai devreme niste caini cu covrigi in coada, la rond alba iulia... Plm.. Elegant, corespunzător, pe la trecerea de pietoni frate😑😑

• Like 2
Postat

Treceau strada mai devreme niste caini cu covrigi in coada, la rond alba iulia... Plm.. Elegant, corespunzător, pe la trecerea de pietoni frate

Asa e.

Dolores face legea! ;)

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nebunul dolores vrea sa distruga site-ul dupa ce a fost banat de motan, astazi dimineata site-ul nu mergea iar acum a invadat forumul cu postari despre daniel

attachicon.gif niino.jpg

attachicon.gif nino.jpg

halong bay, on 17 Aug 2019 - 8:01 PM, said:snapback.png

halong bay, on 17 Aug 2019 - 8:11 PM, said:snapback.png

halong bay, on 17 Aug 2019 - 8:13 PM, said:snapback.png

halong bay, on 17 Aug 2019 - 8:15 PM, said:snapback.png

:)) nu ai distrus nimic.

din doua clickuri ti-am sterse toate postarile si am banat clonele

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Dolores e un prost cu cod de bare :laugh2
  • Like 2
Vizitator carla0784482719
Reputație: 0
Postat

mc hammere vorbesti aici de dovezi. Adu tu dovezi ca pidsadera este proxenet, peste, ca are clone sau ce plm mai inventati voi cand iesiti cu xoxo, dolores, sangre, alex si duba in centrul vechi

Ba sincer ai cam gresito cu Sangre . Restu nu stiu dar tu stiu sigur ca esti o clona proasta si atat .si daca ei ies in oras o fac pt ca au bani si ii tine.:))))
Postat

nu dai doua clickuri si la mine ? :D 

Postat

Ba sincer ai cam gresito cu Sangre . Restu nu stiu dar tu stiu sigur ca esti o clona proasta si atat .si daca ei ies in oras o fac pt ca au bani si ii tine.:))))

Carlo ramai la vandut seminte, vorba lui Pipilica si nu te obraznici. Foarte urat sa umbli cu recenzii false, asta spune tot despre tine

• Like 1
Postat

Carlo ramai la vandut seminte, vorba lui Pipilica si nu te obraznici. Foarte urat sa umbli cu recenzii false, asta spune tot despre tine

ba da tu te ti de capu meu ? Veziti de treaba ta stim ca ai ceva personal cu mine si cu tipa aia .
Vizitator mc hammer
Postat

Carla, da-i o palma si lui denis pt ce face pe whatsappul ala

• Minus 2
Postat

Asa e.

Dolores face legea! ;)

Care lege,unde, la câini?!

Atunci s ar putea subînțelege cat de buna e legea, de câinii sunt pe ultimul loc in Liga 1 🤭🤭

Postat

ba da tu te ti de capu meu ? Veziti de treaba ta stim ca ai ceva personal cu mine si cu tipa aia .

Esti nesimtita si escroaca

• Like 2
Postat

Sa vedeti cum distruge Capcaunul da pa Dristor fatza futaciilor cand isi aseaza gabaritul pe ea sa o linga in pizda.

Faza cu Popclaw din the Boys cand ai crapa capul e mic copil cu ce face cacarla,

• Oras:NATO
  • Oras:NATO
Postat

Ba sincer ai cam gresito cu Sangre . Restu nu stiu dar tu stiu sigur ca esti o clona proasta si atat .si daca ei ies in oras o fac pt ca au bani si ii tine. :))))

Ba sincer esti proasta, grasa si urata =)))))

• Like 3

Postat

Ba sincer esti proasta, grasa si urata =)))))

ba sincer ma doare in .... de ce zici tu cu clonele take

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...