Sari la conținut

Useri vechi si noi pe topicul constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Am vazut ca au fost cateva discutii aprinse in legatura cu userii noi ce vin pe site si fac viata grea pe forum celor vechi si am zis sa fac ceva in legatura cu asta si pe calea aceasta va spun.

Imi cer scuze din partea tutor membrilor noi si sper ca in continuare cei vechi sa activeze pe acest forum.

Munca voastra pe acest forum este apreciata si sper din punctul meu de vedere sa fiti in continuare pe acest forum si sa activati ca si pana acum.Nu va lasati doborati de 2 trei comenturi rautacioase sa va afecteze.Va multumesc pentru istoria construita pe topicul constanta si va urez un sejur placut in continuare pe navigarea acestui forum si astept cu nerabdare urmatoarele recenzii pe care le faceti.

Pentru toti cei vechi de pe acest forum si in special topicului constanta imi dau in fata voastra jos palaria.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pentru userii noi, am eu o rugaminte. Daca vreti ca acest forum sa ne fie tuturor in continuare de ajutor, cititi va rog cu totii regulamentul si haideti sa ne certam mai putin, sa postam cat mai putine lucruri inutile si sa aruncam cat mai putin cu noroi unii spre altii si sa incercam sa facem cat mai multe recenzii. In acest fel vom putea fi o "comunitate" asa cum eram pana acum ceva timp si toata lumea va avea numai de castigat.

PS: multumesc bigboy20 pentru mingea ridicata la fileu.

Postat

Sunt total de acord cu tine talibanu eu voi incerca sa contribui la armonizarea dintre cei noi si cei vechi si sper ca pe viitor sa nu mai fie astfel de discutii.

Postat

Discutii o sa mai apara si sint sigur de asta. Sintem caractere diferite si avem pareri diferite deci e clar ca divergente o sa fie. Cred insa cu putere ca putem avea opinii diferite si sa le si postam in discutii pastrand insa un prag de decenta si abtinindu-ne de la insinuari sau provocari care de multe ori degenereaza in certuri.

Postat

:iagree se vede ca esti un pic mai mare ca mine "tati"  :laugh2  :laugh2 hai ca incepe sa ma molipseasca nenea fred  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

Pentru userii noi, am eu o rugaminte. Daca vreti ca acest forum sa ne fie tuturor in continuare de ajutor, cititi va rog cu totii regulamentul si haideti sa ne certam mai putin, sa postam cat mai putine lucruri inutile si sa aruncam cat mai putin cu noroi unii spre altii si sa incercam sa facem cat mai multe recenzii. In acest fel vom putea fi o "comunitate" asa cum eram pana acum ceva timp si toata lumea va avea numai de castigat.

PS: multumesc bigboy20 pentru mingea ridicata la fileu.

:hihat  :hihat  :hihat

Am vazut ca au fost cateva discutii aprinse in legatura cu userii noi ce vin pe site si fac viata grea pe forum celor vechi si am zis sa fac ceva in legatura cu asta si pe calea aceasta va spun.

Imi cer scuze din partea tutor membrilor noi si sper ca in continuare cei vechi sa activeze pe acest forum.

Munca voastra pe acest forum este apreciata si sper din punctul meu de vedere sa fiti in continuare pe acest forum si sa activati ca si pana acum.Nu va lasati doborati de 2 trei comenturi rautacioase sa va afecteze.Va multumesc pentru istoria construita pe topicul constanta si va urez un sejur placut in continuare pe navigarea acestui forum si astept cu nerabdare urmatoarele recenzii pe care le faceti.

Pentru toti cei vechi de pe acest forum si in special topicului constanta imi dau in fata voastra jos palaria.

:hihat VA SALUT SI RESPECTE FRED PROTECTORUL FORUMULUI!!!!!!

Postat

:iagree  :clapp Voi transmite LIVE de pe National arena  :laugh2  :laugh2

Reputație: -476
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Eu nu am vazut unde au avut loc conflicte intre cele 2 categorii de useri, poate nu am fost eu atent :))

Postat

Daca nu imi aduci si mie macar o batista in culorile Stelei fac ca toti dracii pe aici  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pentru binele comunitatii...voi face tot posibilul sa-ti indeplinesc dorinta!

Postat

Apropi de subiectul acestui topic, aduc felicitarile mele fratelui G2br13l pentru retrogradare :):)

Acum e FRATE in adevaratul sens al cuvantului (culoarea mov :) )

Nu cred ca are rost continuarea discutiei dar eu personal cred ca e mai bine asa :)

Acu ne putem vedea la o bere ca si colegi nu ca si sef-coleg :))) glumesc

Postat

hmm am auzit ceva de o bere?Da cineva o bere :laugh2 sau doar mi sa parut mie  :laugh2

Postat

Gabitza, era o gluma  :laugh2  :laugh2  :laugh2

bigboy, era o gluma  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Revenind...daca cumva se va scoate off-topicul de la discutii generale, ce ne facem fratilor?:)

Nenea bigboy, ma ierti ca iti "poluez" topicul dar...simt nevoia, am invatat si eu ceva de la fratele Fred, pardon jerry :)

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

SUNTETI OF TOPIC IN COAILI MELE.............

NEGLIJENTILOR SI NEATENTILOR.................

NICI NU VA SALUT............

Postat

Domnu cactus :) eu te salut fratele meu...

Constanta te iubeste :):):)

Postat

Domnu cactus :) eu te salut fratele meu...

Constanta te iubeste :):) :)

Si eu va iubesc in primul rand pe voi.....si dupa aceea Constanta :bow  :beex2

Gabriele,LIPITOAREOOOOOOOOOO.....pe unde coitzele mele umbli???

De cand esti movaliu ne cam sfidezi....sa-ti fie rusine obrazului :laugh2

Pe tine chiar ca nu te salut.......... :no2

Postat

Te rog sa nu te iei de fratele gabi da? Orice pana la gabi :)))

Postat

Te rog sa nu te iei de fratele gabi da? Orice pana la gabi :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...