bigboy20 Reputație: 158 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2013 Am vazut ca au fost cateva discutii aprinse in legatura cu userii noi ce vin pe site si fac viata grea pe forum celor vechi si am zis sa fac ceva in legatura cu asta si pe calea aceasta va spun. Imi cer scuze din partea tutor membrilor noi si sper ca in continuare cei vechi sa activeze pe acest forum. Munca voastra pe acest forum este apreciata si sper din punctul meu de vedere sa fiti in continuare pe acest forum si sa activati ca si pana acum.Nu va lasati doborati de 2 trei comenturi rautacioase sa va afecteze.Va multumesc pentru istoria construita pe topicul constanta si va urez un sejur placut in continuare pe navigarea acestui forum si astept cu nerabdare urmatoarele recenzii pe care le faceti. Pentru toti cei vechi de pe acest forum si in special topicului constanta imi dau in fata voastra jos palaria.
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 5, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 5, 2013 Pentru userii noi, am eu o rugaminte. Daca vreti ca acest forum sa ne fie tuturor in continuare de ajutor, cititi va rog cu totii regulamentul si haideti sa ne certam mai putin, sa postam cat mai putine lucruri inutile si sa aruncam cat mai putin cu noroi unii spre altii si sa incercam sa facem cat mai multe recenzii. In acest fel vom putea fi o "comunitate" asa cum eram pana acum ceva timp si toata lumea va avea numai de castigat. PS: multumesc bigboy20 pentru mingea ridicata la fileu.
bigboy20 Reputație: 158 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 5, 2013 Sunt total de acord cu tine talibanu eu voi incerca sa contribui la armonizarea dintre cei noi si cei vechi si sper ca pe viitor sa nu mai fie astfel de discutii.
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 5, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 5, 2013
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2013 Discutii o sa mai apara si sint sigur de asta. Sintem caractere diferite si avem pareri diferite deci e clar ca divergente o sa fie. Cred insa cu putere ca putem avea opinii diferite si sa le si postam in discutii pastrand insa un prag de decenta si abtinindu-ne de la insinuari sau provocari care de multe ori degenereaza in certuri.
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 5, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 5, 2013 se vede ca esti un pic mai mare ca mine "tati" hai ca incepe sa ma molipseasca nenea fred
fred pulosu Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Iulie 5, 2013 Pentru userii noi, am eu o rugaminte. Daca vreti ca acest forum sa ne fie tuturor in continuare de ajutor, cititi va rog cu totii regulamentul si haideti sa ne certam mai putin, sa postam cat mai putine lucruri inutile si sa aruncam cat mai putin cu noroi unii spre altii si sa incercam sa facem cat mai multe recenzii. In acest fel vom putea fi o "comunitate" asa cum eram pana acum ceva timp si toata lumea va avea numai de castigat. PS: multumesc bigboy20 pentru mingea ridicata la fileu. Am vazut ca au fost cateva discutii aprinse in legatura cu userii noi ce vin pe site si fac viata grea pe forum celor vechi si am zis sa fac ceva in legatura cu asta si pe calea aceasta va spun. Imi cer scuze din partea tutor membrilor noi si sper ca in continuare cei vechi sa activeze pe acest forum. Munca voastra pe acest forum este apreciata si sper din punctul meu de vedere sa fiti in continuare pe acest forum si sa activati ca si pana acum.Nu va lasati doborati de 2 trei comenturi rautacioase sa va afecteze.Va multumesc pentru istoria construita pe topicul constanta si va urez un sejur placut in continuare pe navigarea acestui forum si astept cu nerabdare urmatoarele recenzii pe care le faceti. Pentru toti cei vechi de pe acest forum si in special topicului constanta imi dau in fata voastra jos palaria. VA SALUT SI RESPECTE FRED PROTECTORUL FORUMULUI!!!!!!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 Ia si de la mine un clip nenea Coolandhotman http://youtu.be/e5nMPmMpvq0 Spor la vizionare pe 10
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 Spor la vizionare pe 10 Forza Steaua!
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 6, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 6, 2013 :clapp Voi transmite LIVE de pe National arena
geone Reputație: -476 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Iulie 6, 2013 Eu nu am vazut unde au avut loc conflicte intre cele 2 categorii de useri, poate nu am fost eu atent )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 :clapp Voi transmite LIVE de pe National arena Ma speriasem. Credeam ca transmiti live la National TV
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 Forza Steaua! Daca nu imi aduci si mie macar o batista in culorile Stelei fac ca toti dracii pe aici
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 Daca nu imi aduci si mie macar o batista in culorile Stelei fac ca toti dracii pe aici Pentru binele comunitatii...voi face tot posibilul sa-ti indeplinesc dorinta!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2013 Pentru binele comunitatii...voi face tot posibilul sa-ti indeplinesc dorinta! Sper ca nu imi aduci o cutie cu prezervative ros-albastre
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Apropi de subiectul acestui topic, aduc felicitarile mele fratelui G2br13l pentru retrogradare :) Acum e FRATE in adevaratul sens al cuvantului (culoarea mov )Nu cred ca are rost continuarea discutiei dar eu personal cred ca e mai bine asa Acu ne putem vedea la o bere ca si colegi nu ca si sef-coleg )) glumesc
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2013 Talibane fratioare sa nu crezi ca tocmai "minunata functie " ma impiedica sa ies la bere sau cafele
bigboy20 Reputație: 158 Postat Iulie 7, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 7, 2013 hmm am auzit ceva de o bere?Da cineva o bere sau doar mi sa parut mie
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Gabitza, era o gluma bigboy, era o gluma Revenind...daca cumva se va scoate off-topicul de la discutii generale, ce ne facem fratilor?Nenea bigboy, ma ierti ca iti "poluez" topicul dar...simt nevoia, am invatat si eu ceva de la fratele Fred, pardon jerry
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 7, 2013 SUNTETI OF TOPIC IN COAILI MELE............. NEGLIJENTILOR SI NEATENTILOR................. NICI NU VA SALUT............
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Domnu cactus eu te salut fratele meu...Constanta te iubeste :)
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 7, 2013 Domnu cactus eu te salut fratele meu...Constanta te iubeste :) Si eu va iubesc in primul rand pe voi.....si dupa aceea Constanta Gabriele,LIPITOAREOOOOOOOOOO.....pe unde coitzele mele umbli??? De cand esti movaliu ne cam sfidezi....sa-ti fie rusine obrazului Pe tine chiar ca nu te salut..........
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Te rog sa nu te iei de fratele gabi da? Orice pana la gabi ))
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Te rog sa nu te iei de fratele gabi da? Orice pana la gabi ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum