Sari la conținut

Fura pozele 0759946891

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat
  La 21.08.2019 la 12:44, cristina mary a spus:

Salutare , aceasta domisoara mi-a furat pozele ..

Pe viitor pune si numărul de telefon . Altfel demersul e inutil.

0759946891

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Ii spun domnișoarei ca pozele imi apartin , plus de asta pot confirma ... tot ea tare in gura, si inca posteaza anuntul ... se pare ca ne vom juca putin 🤬 problema e ca, eu mai vin prin tg jiu, tot cu aceleași poze 🤦â€â™€ï¸

• Like 1
  • Oras:Around
Postat
  La 22.08.2019 la 12:05, cristina mary a spus:

Ii spun domnișoarei ca pozele imi apartin , plus de asta pot confirma ... tot ea tare in gura, si inca posteaza anuntul ... se pare ca ne vom juca putin problema e ca, eu mai vin prin tg jiu, tot cu aceleași poze ‍♀

Acum e la Piatra Neamt Neamț

Postat
  La 22.08.2019 la 12:05, cristina mary a spus:

Ii spun domnișoarei ca pozele imi apartin , plus de asta pot confirma ... tot ea tare in gura, si inca posteaza anuntul ... se pare ca ne vom juca putin 🤬 problema e ca, eu mai vin prin tg jiu, tot cu aceleași poze 🤦â€â™€ï¸

- Măi fetelor .. eu zic să vă postați / scrieți Nr. Tel. al vostru pe poze cât de des posibil și după bunul plac.

- ÃŽn același timp , păstrați și pozele originale , în caz că vă schimbați Nr. Tel. vechi cu un Nr. Tel. nou.

- Nr. Tel. scris pe poze este DOAR UN EXEMPLU și nu este asociat cu FATA DIN POZÄ‚ !!!

- După ce schimbați Nr. Tel. postați / scrieți iar Nr. Tel. al vostru.

- Pt că e ca o ștampilă pe pozele voastre , acest Nr. Tel. al vostru.

- Pt că deja faza cu Nr. Tel. scris pe foaie cu Marker / Pix - nu mai merge. Fetele șterg și pun Nr. Tel. lor.

- Și dacă e scris de multe ori , e descurajant pt alte fete să blureze toată poza și să scrie Nr. Tel. al lor.

- No să se mai înțeleagă nimic , dar pt astfel de fete , care fură poze , oricum vor fi suficiente poze de pe Instagram pt ele.

- ÃŽnsă din fericire pt noi , majoritatea pozelor pot fi găsite relativ ușor cu Google / Tineye Reverse Image Search https://www.tineye.com

- Cred că depinde de contul de Instagram : dacă e privat sau public.

- Aceasta este ideea mea .. nu știu cât de bună o să vi se pară..

- Ia toată lumea cu pozele lor..

- Să știm și noi una și bună..

- Ce spuneți fetelor ?..

post-24209-0-81173800-1567409789_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...