Sari la conținut

Știați că?

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Nu.

Dacă făceam referire la tine ori îți scriam într-un mod direct, ori scriam în așa fel încât să nu ai nici un dubiu că făceam referire (și) la tine.

Nu ar trebui să dăm chiar atât de multă importanță la ce se scrie p'aci.

Faptele vorbește! :)

Vizitator
Postat

O temă de casă de pe-o zi pe alta pregătită excelent.

Poate vom avea ocazia să ne întâlnim prin Brașov. Îmi place foarte mult zona!

La mare (la Constanța mă refer...și împrejurimi) n-am mai fost de pe vremea când eram în școala generală :)

Totuși, Timișoara este un oraș frumos...după spusele unora :)

Foarte subtil,domnule...imi fac intotdeauna temele,in putinul timp liber de care dispun ;)

Numai bine si experiente satisfacatoare va doresc! :) ...macar avem un lucru in comun,...ne place Brasovul ;)

Vizitator ga971774
Postat

Stimate domn :)

V-as spune:"Crede si nu cerceta!..."

Pentru ca tot doreati povesti de alcov,intre cearceafuri...aveti la dispozitie 3 topice.Lectura placuta! :)

Ps:Nu uitati de floricele ;)

Am lecturat doar recenziile tale... Deja mi-e groază :)))
Vizitator
Postat

Am lecturat doar recenziile tale... Deja mi-e groază :)))

Promit sa nu musc... :P

Vizitator ga971774
Postat

Promit sa nu musc... :P

Că muști nu e bai, promite-mi că nu îmi faci recenzie și atunci e ok :))

Vizitator gvbolovan
Postat

De ce, ți-e teamă după aia nu o să mai faci față admiratoarelor care te vor asalta?  :laugh2

Vizitator ga971774
Postat

De ce, ți-e teamă după aia nu o să mai faci față admiratoarelor care te vor asalta?  :laugh2

E frig la Polul Nord :)). Nu o sa vrea niciuna să mă viziteze :)))

• Like 1
Vizitator
Postat

Promit! :laugh2 ...si eu care ma gandeam ca-ti place cum scriu... :blushing2

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Mie imi place cum scri. Conteaza?

P.S. Am si scris in ultima mea recenzie (ba am si introdus o noua rubrica la notare - inteligenta) ca apreciez (chiar imi plac) fetele inteligente. Pot sa trec (in mare) si peste aspectul fizic. Daca fata e si frumoasa si desteapta, o cer de nevasta. Asa ca, evalueaza. Daca ai ambele calitati, poate te faci cu un sot daca vii la Timisoara. 

• Like 3
Vizitator gvbolovan
Postat

P.S. Am si scris in ultima mea recenzie (ba am si introdus o noua rubrica la notare - inteligenta) ca apreciez (chiar imi plac) fetele inteligente. Pot sa trec (in mare) si peste aspectul fizic. Daca fata e si frumoasa si desteapta, o cer de nevasta. Asa ca, evalueaza. Daca ai ambele calitati, poate te faci cu un sot daca vii la Timisoara.

Tu ești însurat :angry Eu sunt liber ;) Totuși nu pot fi atât de rău sa-i fac Alinei una că asta :laugh2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Alina te-au prins baietii in "dansul" lor?

• Like 1
Vizitator ccfdtig
Postat

E frig la Polul Nord :)). Nu o sa vrea niciuna să mă viziteze :)))

Schimba Polul...:D
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Membru Premium
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60479705_2865904136783110_7500375898097451008_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_eui2=AeESVh-2Dqm-rh4bhmnfkxv8g8pO0zczlJY4szKkD19L9l454qBwNDofrDj4hODFsVQVx4dQ7BTGzMQIjWOni1wpHyZPJR4m9moV70In9Psl3Q&_nc_oc=AQmSUdCCMLOuBdQfuePjiJ7WD8ImVAZzRm-7sIiLCr99han6Nr5rtsuv2e9nLe478UI&_nc_ht=scontent.fotp3-2.fna&oh=1a2d7b6a4a5653b0c2e261a4fe5ae7e9&oe=5E3732DD

S-au dus acele vremuri. Nici macar 200 ora nu prea mai gasesti. 350-400 e media in Timisoara. Asa ca, nu e bun(a). Poate doar daca respectivele bancnote se vad/cumpara cu 350-400 de lei.

P.S. Nici macar daca scria 50 de Euro ora nu era bine. In Timisoara, vorbesc.

• Like 3
Vizitator
Postat

Mhhh...sa stii ca le am pe ambele....si nu doar atat ;)  ...dar...( si unul mare)...nu vreau sa ma marit! :)...mai ales, cu unul insurat deja! :P

Vizitator
Postat

Tu ești însurat :angry Eu sunt liber ;) Totuși nu pot fi atât de rău sa-i fac Alinei una că asta :laugh2

Pai...nebunii nu se insoara!...ei trebuie sa fie liberi si neingraditi...sa zburde liberi! :)

Vizitator
Postat

Alina te-au prins baietii in "dansul" lor?

Da...imi place de ei!...ne mai descretim putin fruntile... :)

Vizitator
Postat

Normal!

Ai si bani!  :laugh2

Stimate domn...banii sunt doar un mijloc,nu un scop... :)

Doi oameni inteligenti,pot construi multe lucruri impreuna... in spatele unui barbat de succes,sta intotdeauna o femeie puternica...care il sustine,intelege,incurajeaza,stimuleaza,vine cu idei inovatoare,solutii...pentru acel ceva,mai mult... ;)

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Stimate domn...banii sunt doar un mijloc,nu un scop... :)

Doi oameni inteligenti,pot construi multe lucruri impreuna... in spatele unui barbat de succes,sta intotdeauna o femeie puternica...care il sustine,intelege,incurajeaza,stimuleaza,vine cu idei inovatoare,solutii...pentru acel ceva,mai mult... ;)

https://imgc.artprintimages.com/img/print/behind-every-successful-man_u-l-f8kiji0.jpg?h=900&w=900

Vizitator ga971774
Postat

Ai destui care te laudă pe aici, deocamdată pot zice ca mi-au atras o oarecare atenție unele fraze. La Polul Nord e frig, imi îngheață telefonul dar promit sa citesc tot despre tine mai spre seară în iglu :))

• Like 2
Vizitator
Postat

Ai destui care te laudă pe aici, deocamdată pot zice ca mi-au atras o oarecare atenție unele fraze. La Polul Nord e frig, imi îngheață telefonul dar promit sa citesc tot despre tine mai spre seară în iglu :))

Pai...nici un suflet doritor sa va tina de cald? :)

Vizitator ga971774
Postat

Pai...nici un suflet doritor sa va tina de cald? :)

O ba daaa :))))). Cine și-ar dorii să stea la minus 30? Aici pot oferii doar căldură sufletească :))) Și haine groase... pe când unele de pe forum au fost interesate doar de cât pot decarta :))

Vizitator
Postat

O ba daaa :))))). Cine și-ar dorii să stea la minus 30? Aici pot oferii doar căldură sufletească :))) Și haine groase... pe când unele de pe forum au fost interesate doar de cât pot decarta :))

Intotdeauna este nevoie de caldura sufleteasca...indiferent unde esti :)

Vizitator ga971774
Postat

Intotdeauna este nevoie de caldura sufleteasca...indiferent unde esti :)

Anul 2019 mi-a demonstrat contrariul de două ori :))). Bine, e drept că nu e gata, mai sunt totuși câteva luni rămase :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...