Sari la conținut

trans cluj

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

mai sunt transsexuale hormonate cu sani crescuti  in cluj  ........gica cred ca nu ai fost pe la toate de vb in numele tuturor cumva?  

Postat

bby cred ca te inseli amarnic asa ceva nu fac cred ca dinpotriva totii care mau sunat si etc am oferit exact ce au vrut ...poate mai prins ocupata sau ca nu am putut sta mult la show ptr ca eram si ocupata .....singurul tip cu care mam certat  era cred ca din galati nu am putut sai fac showul in acel moment fiind eu ocupata pe camera ok..deci pls iti arat conversatile pe wapp si te vei convinge ca nu dau teapa plus ceva nu miroase a bine la tine ok 

Postat

Tskrisstal e o teapa a zis ca face web si dupa ce i-am transferat nu o mai vrut sa imi faca..

coaie ai luat teapa?sa inteleg? :laugh2

Postat

Sa va fut în gat cu limba voastră romana cum. Pula. Mea a-ti trecut clasa. O făcut o durut m-o futut..vai steaua voastră

Vizitator vanessats92
Reputație: 0
Postat

:))

Vizitator vanessats92
Postat

De mâine va onoreze eu la cluj

Vizitator vanessats92
Postat

Scz onorez

Postat

repet nus tepara este o neregula simplu daca eram tepara eram vreun fake ...ms si puct 

Postat

si ca sa te convingi ca show web fac scrieimi si o sa vezo ce atata vrajeala ca nu fac etc .....pe bune ...nu ma fa sa postez show-urile facute si care le fac aici dar nus cu afisajul deloc ..ms 

Vizitator vanessats92
Postat

Iubita nu baga in seama este rautate

Postat

Nu îi vb de răutate dar asa am pățit și eu toate bune și frumoase pana iam transferat după care ma blocat...

Vizitator vanessats92
Postat

Nu îi vb de răutate dar asa am pățit și eu toate bune și frumoase pana iam transferat după care ma blocat...

iubitule tu crezi ca noinptr 10 euro dam țeapă hai sa fim seriosi antonia este o persoană de nota 1000 o cunosc personal un caracter deosebit mai rar ca ia găsești o transexuala .pupiki asa ca lasa răutatea bby
Postat

vanesa dale pace ca sa nu ma faca sa postez showurile repet nus tipa de gen dar cunosc daca refuz sa fac show sau ca nu am timp nu inseamna ca dau teapa nici macar nu acept incarcari aiurea fara sens ..plus am cateva persoane care fac show si atata ....te po vanesa si tu esti o lady :*:*:*:*:*:*:*

Postat

Vanessa draga pe tine nu te cunosc și nu pot zice ca u dai teapa pt 10 e... Dar tskrisstal da teapa mia dat mie ma pot jura ca mia dat teapa... Și uite ca mai exista la care a dat teapa....

Vizitator vanessats92
Postat

Servuuus!

Pana cand stai in Cluuuj?

cu mn vb nu mai sunt de 4 zile

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.