Sari la conținut

mai sa fie :))))

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

E o idee buna, însă, la noi "afacerea" ar deține-o câțiva "bilderbergi" care ar exploata fetele, bineînțeles, pe minimul pe economie. Nu mai vorbim de siguranță(igiena lor, a noastră, analize, etc) toate vor fi făcute pe șpăgi, cumetrii, șamd. Nu este vremea.

Postat

E o idee buna, însă, la noi "afacerea" ar deține-o câțiva "bilderbergi" care ar exploata fetele, bineînțeles, pe minimul pe economie. Nu mai vorbim de siguranță(igiena lor, a noastră, analize, etc) toate vor fi făcute pe șpăgi, cumetrii, șamd. Nu este vremea.

asta asa e din pacate partea cu igiena mai ales nu stii cat de sigura e treaba...

Vizitator loving boy
Postat

asta asa e din pacate partea cu igiena mai ales nu stii cat de sigura e treaba...

mai bine găsești o fata care are carte de vizita bună, știe ca de asta depinde.
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Nu o sa se legalizeze prostituatia atat timp cat Pre-futul Daniel aka mafia in negru , nu va permite acest lucru.

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Nu o sa se legalizeze prostituatia atat timp cat Pre-futul Daniel aka mafia in negru , nu va permite acest lucru.

la altii, cu alta minte, se poate. in grecia, o alta tara ortodoxa, e legalizata prostitutia.

Postat

la altii, cu alta minte, se poate. in grecia, o alta tara ortodoxa, e legalizata prostitutia.

Da. Dar acolo nu e la putere un Prea-futut si deciziile se iau la alt nivel, nu dupa cum canta popa :)))

Vizitator nibeficuk
Postat

Nici statul nu prea e interesat de combaterea pe bune a traficului de carne vie.

• Like 1
Postat

Nici statul nu prea e interesat de combaterea pe bune a traficului de carne vie.

touche! 

• Oras:N.Dame
Postat

Nu numai BOR e de vină pentru nelegiferare (chiar dacă are un cuvânt important)... Cred că există o cauză mai importantă: pudibonderia/fățărnicia caracteristice acestui popor.

• Like 2
Postat

Sa caut pe net informatii oficiale cati bani intra la stat acolo unde prostitutia este legalizata?

De la zeci la sute de milioane de euro?

Avand in vedere ca in prezent avem o datorie ce depaseste cu 170% PIB-ul tarii si suntem in prag de faliment, ma gandesc ca nu strica sa intre niste bani, chiar si din prostitutie.

• Like 1
Postat

Sa caut pe net informatii oficiale cati bani intra la stat acolo unde prostitutia este legalizata?

Avand in vedere ca in prezent avem o datorie ce depaseste cu 170% PIB-ul tarii si suntem in prag de faliment, ma gandesc ca nu strica sa intre niste bani, chiar si din prostitutie.

cum spune si articolul in "tarile civilizate" s-a implementat legalizarea si se castiga banii ok pentru stat .

Postat

Nu numai BOR e de vină pentru nelegiferare (chiar dacă are un cuvânt important)... Cred că există o cauză mai importantă: pudibonderia/fățărnicia caracteristice acestui popor.

pai, nu de-aia suntem noi taramul ocrotit de maicuta precista?!

ca avem valoare morala si spirituala :)

Postat

Iza, argumentul tău ar fi corect. Doar că eu mă tem că noi, clienții, vom căuta să evităm fiscalizarea fie și pentru ca CNP-urile noastre să nu rămână în baza de data a ANAF-ului.

Și multe fete vor lucra clandestin pentra ca trecutul lor să nu rămână marcat pe cale administrativă.

Postat

pai, nu de-aia suntem noi taramul ocrotit de maicuta precista?!

ca avem valoare morala si spirituala :)

Suntem... :)

Ca brazii, cu mucii pe piept.

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Din pacate cam asa se intampla la noi in orice domeniu 

Postat

in primul rand, statul ar face lovele bune daca ar fiscaliza BOR-ul! unii politicieni au tot tipat pe tema asta, dar nimic nu s-a intamplat, s-a inchis repede subiectul!

nu e vb daca s-ar face bani sau nu din legalizarea prostitutiei (finantistii stiu asta), ci de "valorile morale" pe care le pretuim de veacuri! masele ar fi manipulate imediat de biserica daca s-ar ridica o astfel de problema, iar subiectul ar fi sfasiat imediat, ca si orice altceva ce ar tine de LGTBQ!

in 2019 noi inca pupam cu drag si spor moaste, carpe, lemne, cat despre altii, se taraie in genunchi la nu stiu ce manastiri (deh, fiecare cu ce crede...)

Postat

in primul rand, statul ar face lovele bune daca ar fiscaliza BOR-ul! unii politicieni au tot tipat pe tema asta, dar nimic nu s-a intamplat, s-a inchis repede subiectul!

nu e vb daca s-ar face bani sau nu din legalizarea prostitutiei (finantistii stiu asta), ci de "valorile morale" pe care le pretuim de veacuri! masele ar fi manipulate imediat de biserica daca s-ar ridica o astfel de problema, iar subiectul ar fi sfasiat imediat, ca si orice altceva ce ar tine de LGTBQ!

in 2019 noi inca pupam cu drag si spor moaste, carpe, lemne, cat despre altii, se taraie in genunchi la nu stiu ce manastiri (deh, fiecare cu ce crede...)

Pfff...cat adevar...trist...dar asa e. Asta e realitatea !

Postat

Iza, argumentul tău ar fi corect. Doar că eu mă tem că noi, clienții, vom căuta să evităm fiscalizarea fie și pentru ca CNP-urile noastre să nu rămână în baza de data a ANAF-ului.

Și multe fete vor lucra clandestin pentra ca trecutul lor să nu rămână marcat pe cale administrativă.

chill, man! nu traim noi sa vedem prostitutia legalizata in Ro!

in plus, cum zicea deavolu, daca s-ar intampla asta la noi ar fi in tipicul ro, cu micile cotzcarii aferente. hartii false, sedii care nu respecta conditiile, pizde cel mai probabil indoielnice, daca ai lua vreo bolesnita ai lua mue totala de la "sistem", ba si ridiculizat de "mase" - ca al dracu curvar...ce ti-a trebuit?! s-ar fiscaliza si nu s-ar fiscaliza, ca nu-l dezveti pe romanas sa dribleze statul :)))))) el a inventat driblingul. imi vine sa rad :)))))))) 

Postat

Sunt deacord cu ceea ce ai spus despre fete !

Nu si despre clienti !

Daca te duci si cumperi orice produs pt care ti se ofera bon fiscal, nu inseamna ca datele tale personale se inregistreaza undeva .

Adica ma gandesc ca pt voi, ca si cumparatori, e acelas lucru, egal ca e la "negru" sau legal.

Postat

am intors problema pe toate bucile si am ajuns la concluzia ca tot mai bine e asa, cum e azi!

nu va mai plangeti! voi nu stiti ce va doriti! :))))))

pur si simplu, dar anumite lucruri din occident nu ni se potrivesc "adneic" :) 

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

chill, man! nu traim noi sa vedem prostitutia legalizata in Ro!

in plus, cum zicea deavolu, daca s-ar intampla asta la noi ar fi in tipicul ro, cu micile cotzcarii aferente. hartii false, sedii care nu respecta conditiile, pizde cel mai probabil indoielnice, daca ai lua vreo bolesnita ai lua mue totala de la "sistem", ba si ridiculizat de "mase" - ca al dracu curvar...ce ti-a trebuit?! s-ar fiscaliza si nu s-ar fiscaliza, ca nu-l dezveti pe romanas sa dribleze statul :)))))) el a inventat driblingul. imi vine sa rad :))))))))

Sunt curioasa cum ar decurge o inspectie ANAF in domeniu 😠Cum ar suna intrebarile... cate ai supt azi, pe cati i-ai si futut, ai taxat corect analu'??
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Sunt curioasa cum ar decurge o inspectie ANAF in domeniu Cum ar suna intrebarile... cate ai supt azi, pe cati i-ai si futut, ai taxat corect analu'??

Tot ce mai lipseste in tara asta este sa dam TVA pt sex!

• Like 1
Postat

Sunt curioasa cum ar decurge o inspectie ANAF in domeniu Cum ar suna intrebarile... cate ai supt azi, pe cati i-ai si futut, ai taxat corect analu'??

Ce e extra, e la negru, ca nu poate fi dovedit :)))

Cum zicea si Peitho. Rupi 2-3 bonuri, la restul nu :)))

• Like 1

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Sunt deacord cu ceea ce ai spus despre fete !

Nu si despre clienti !

Daca te duci si cumperi orice produs pt care ti se ofera bon fiscal, nu inseamna ca datele tale personale se inregistreaza undeva .

Adica ma gandesc ca pt voi, ca si cumparatori, e acelas lucru, egal ca e la "negru" sau legal.

Probabil că nici pe cărțile de munca ale fetelor nu va scrie "curvă ".

Ca afară, un cod caen, la care s-ar încadra si bonele, menajerele, asistentele personale, etc...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...