aristidemsc Reputație: -56 Postat August 23, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 23, 2019 Sunt curioasa cum ar decurge o inspectie ANAF in domeniu 😠Cum ar suna intrebarile... cate ai supt azi, pe cati i-ai si futut, ai taxat corect analu'?? Păi ce? La saloanele de masaj de azi, le întreabă anaf-ul p-alea câte puli au lustruit pe zi? :)) 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 23, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 23, 2019 Tot ce mai lipseste in tara asta este sa dam TVA pt sex!Sa nu platesti TVA la centimetri, ca dai de belea😠2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 23, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 23, 2019 Sa nu platesti TVA la centimetri, ca dai de beleaSau la numar de limbi date... 2
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 Sunt curioasa cum ar decurge o inspectie ANAF in domeniu Cum ar suna intrebarile... cate ai supt azi, pe cati i-ai si futut, ai taxat corect analu'?? sefu, n-a mers aparatu de fiscalizat, n-a raspuns serverul gazda si a cazut vreo 3 ore si curentu :)))))) pe de alta parte, analu, mai scump, ar fi fiscalizat ca sex normal, sexul total ca muita, iar dpdv al timpului: "sefu, a fost 10 azi care a dat o muie scurta, ca era cam stresati, abia daca a stat toti 30 min, ca le-a murit repede pl :)))))) uite, fetele e toate zglobii, abia daca a transpirat, e toate pe FB, se plictiseste! ia o suta sefu de la mine pentru deranj si hai sa ne intelegem! daca vii saptamana viitoare te bag la o transa venita in vizita de lucru la noi....ce face aia cu buzele de sus si alea de jos, dracii te ia!" 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Cel mai tare și cel mai tare.... Taxă pe prezervative. 2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Cel mai tare și cel mai tare.... Taxă pe prezervative.Iar pt fetele care refolosesc prosopul de la unul la altul, se va inventa resaparea prezervativelor. Eventual si o spalatorie. Ideal :)))) 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 23, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 23, 2019 Cel mai tare și cel mai tare.... Taxă pe prezervative.Folosite? Ca pe alea ne deja platesc taxe si TVAðŸ˜
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 chill, man! nu traim noi sa vedem prostitutia legalizata in Ro!in plus, cum zicea deavolu, daca s-ar intampla asta la noi ar fi in tipicul ro, cu micile cotzcarii aferente. hartii false, sedii care nu respecta conditiile, pizde cel mai probabil indoielnice, daca ai lua vreo bolesnita ai lua mue totala de la "sistem", ba si ridiculizat de "mase" - ca al dracu curvar...ce ti-a trebuit?! s-ar fiscaliza si nu s-ar fiscaliza, ca nu-l dezveti pe romanas sa dribleze statul :)))))) el a inventat driblingul. imi vine sa rad :)))))))) In mare parte adevarat. Dar a sta si a cugeta la nesfâșit la "drobul de sare" nu va face decât sa perpetueze o stare de fapt. De undeva tot trebuie inceput.Sigur, se vor gasi aceia care sa fenteze sistemul. Se vor gasi si altii sa-l capușeze. Eu sunt convins ca se va ajunge la un moment dat o la o "masa critica" de consumatori si ofertante care sa urnească din loc un asemenea sistem. E mai mult o chestiune de timp si de mentalitate.Imi permit sa fac o comparatie, simplista ce-i drept...Acu' doua'j' de ani mai toti barbatii trecuti de 25-30 de ani mârâiau, plini de scarbă si superioritate, ca ei n-ar purta centura de siguranta. Cocoși. Acum uitat-va in trafic. Sunt mai putini cei ce nu o poarta. Exceptia de astazi poate deveni normalitatea de maine. 1
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 In mare parte adevarat. Dar a sta si a cugeta la nesfâșit la "drobul de sare" nu va face decât sa perpetueze o stare de fapt. De undeva tot trebuie inceput.Sigur, se vor gasi aceia care sa fenteze sistemul. Se vor gasi si altii sa-l capușeze. Eu sunt convins ca se va ajunge la un moment dat o la o "masa critica" de consumatori si ofertante care sa urnească din loc un asemenea sistem. E mai mult o chestiune de timp si de mentalitate.Imi permit sa fac o comparatie, simplista ce-i drept...Acu' doua'j' de ani mai toti barbatii trecuti de 25-30 de ani mârâiau, plini de scarbă si superioritate, ca ei n-ar purta centura de siguranta. Cocoși. Acum uitat-va in trafic. Sunt o **spam editat**tate cei ce nu o poarta. Exceptia de astazi poate deveni normalitatea de maine. cu conditia - esentiala - ca BOR-ul sa-si dea acceptul pentru asa ceva, avand in vedere implicatiile "morale" care ar lovi frontal in credinta stramoseasca. politicul nu se poate rupe de religios si sa legifereze de pl lui aceasta lege. in plus, cum ziceam, daca s-ar incerca, BOR-ul ar asmuti imediat masele impotriva unui astfel de proiect, pe care l-ar ucide din fasa. poporul de dorei e mai "religios" decat ai crede, s-ar speria ca-si pierde "radacinile", ptr ca asa ii zice bisericuta, in care se increde orbeste. so, nu vad realizabil prea curand asa ceva. ptr ca ar trebui o schimbare radicala de mentalitate din partea bisericii in primul rand, pe cand sfintii parinti gandesc pe "anumite subiecte" ca acum 500 de ani. restul ce am zis, ulterior, a fost caterinca.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Folosite? Ca pe alea ne deja platesc taxe si TVApe alea nefolosite, ce sunt ei prosti. După alea folosite ar trebui sa vă dea sporuri. 1
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 Pai da, atat timp cat il tampesti pe popor cu TV-ul si religia, nu poti sa iei o decizie, chiar daca e bine argumentata. Dar obiceiurile se mai schimba, ca si generatiile.Si inainte de razboi exista BOR si aveam si case de toleranta, nu? Lumea mai vede cum e si pe-afară.Si nu vorbesc doar de preacurvie. Daca Biserica nu-si va nuanța mesajul si nu se va adapta, va face implozie.Cati popi pe metru patrat crezi ca poate sa duca tara asta, in conditiile depopularii generale si in special a celei rurale, a exodului catre urbele dezvoltate, a informatiei la un click distantă?
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 deavole, da' pe fututul in gand al semenului tau, de ce nu se pune taxa?cre ca e timpul sa contorizam mai atent si pacatele nevazute :)uite, acum ravnesc la o mamica proaspat mamica...intre sanii ei, doldora, mi-as gasi o "oaza" de liniste pe canicula asta :))))))
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 Pai da, atat timp cat il tampesti pe popor cu TV-ul si religia, nu poti sa iei o decizie, chiar daca e bine argumentata. Dar obiceiurile se mai schimba, ca si generatiile.Si inainte de razboi exista BOR si aveam si case de toleranta, nu? Lumea mai vede cum e si pe-afară.Si nu vorbesc doar de preacurvie. Daca Biserica nu-si va nuanța mesajul si nu se va adapta, va face implozie.Cati popi pe metru patrat crezi ca poate sa duca tara asta, in conditiile depopularii generale si in special a celei rurale, a exodului catre urbele dezvoltate, a informatiei la un click distantă? nu stiu ce ar zice sondajele. ar trebui facute unele pentru a se trage asemenea concluzii. poate gresesc, dar cred ca 80-90% dintre romanasi au cu totul si cu totul alte prioritati azi. astea-s masele pe care le manipuleaza biserica. cei multi conteaza, nu cei putini..simple as that!teoria mea este ca romanasul daca are ce bea si ce manca il doare-n maciuca de oricine si orice, fiindca prioritatea lui e sa traiasca de pe-o zi pe alta. biserica n-are, pe cale de consecinta, de ce sa-si nuanteze mesajul, pentru ca nu cred (pana la proba contrarie) ca Ro, majoritar, isi doreste ca prostitutia sa fie legalizata. ori ca nu-i intereseaza, ori ca sunt, daca ar fi intrebati, impotriva. (da n-ar sti sa zica de ce...ca asa zice biserica, eventual!) schimbarea aia de care vb ar trebui sa vina din partea "enoriasilor" multi, ca presiune asupra bisericii, ca ulterior biserica sa fie fortata sa-si "schimbe" optica (altminteri ar piede banutu), dar nu cred ca e cazul acum. biserica stie bine de tot cum sunt "credinciosii" ei, adica ascultatori, umili, dau banu, are, deci, sustinerea lor. cei care tipa altfel sunt "**spam editat**itari" rau de tot :) aia nici nu conteaza ptr preasmecheriti! vezi mamaicile alea cu basmale sa zica DA la prostitutie legalizata? :))))))) vb metaforic...sunt unele si fara batice, de pe la oras, care gandesc tot ca alea de la tara. mai rau, chiar unele cu studii de la oras, ptr ca sunt "morale" si poate se tem ca-si pierd barbatii. lumea e "credincioasa in Ro :)))) multi n-au ce manca, ce bea, sunt plini de datorii, ii doare-n maciuca de legalizarea prostitutiei. multi nici nu folosesc prezervativ, fac copii pe banda rulanta sau se imbolnavesc, se rezuma la curvie/preacurvie. cred ca discutiile astea prind ptr cei din orasele mari, mai cititi, mai deschisi, insa la taranoaia si-n orasele mici ma indoiesc ca legalizarea prostitutiei ar starni mare interes...adica sa platesti pentru futut pe bon fiscal, ca statul sa incaseze! pai, unii n-ar da banu pe futut oricum, nici acum! tot vecina, vreo colega de servici sau vreo bagaboanta ieftina raman solutiile :)))))) 1
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 nu stiu ce ar zice sondajele. ar trebui facute unele pentru a se trage asemenea concluzii. poate gresesc, dar cred ca 80-90% dintre romanasi au cu totul si cu totul alte prioritati azi. astea-s masele pe care le manipuleaza biserica. cei multi conteaza, nu cei putini..simple as that!teoria mea este ca romanasul daca are ce bea si ce manca il doare-n maciuca de oricine si orice, fiindca prioritatea lui e sa traiasca de pe-o zi pe alta. biserica n-are, pe cale de consecinta, de ce sa-si nuanteze mesajul, pentru ca nu cred (pana la proba contrarie) ca Ro, majoritar, isi doreste ca prostitutia sa fie legalizata. ori ca nu-i intereseaza, ori ca sunt, daca ar fi intrebati, impotriva. (da n-ar sti sa zica de ce...ca asa zice biserica, eventual!) schimbarea aia de care vb ar trebui sa vina din partea "enoriasilor" multi, ca presiune asupra bisericii, ca ulterior biserica sa fie fortata sa-si "schimbe" optica (altminteri ar piede banutu), dar nu cred ca e cazul acum. biserica stie bine de tot cum sunt "credinciosii" ei, adica ascultatori, umili, dau banu, are, deci, sustinerea lor. cei care tipa altfel sunt "**spam editat**tari" rau de tot :) aia nici nu conteaza ptr preasmecheriti! vezi mamaicile alea cu basmale sa zica DA la prostitutie legalizata? :))))))) vb metaforic...sunt unele si fara batice, de pe la oras, care gandesc tot ca alea de la tara. mai rau, chiar unele cu studii de la oras, ptr ca sunt "morale" si poate se tem ca-si pierd barbatii. lumea e "credincioasa in Ro :)))) multi n-au ce manca, ce bea, sunt plini de datorii, ii doare-n maciuca de legalizarea prostitutiei. multi nici nu folosesc prezervativ, fac copii pe banda rulanta sau se imbolnavesc, se rezuma la curvie/preacurvie. cred ca discutiile astea prind ptr cei din orasele mari, mai cititi, mai deschisi, insa la taranoaia si-n orasele mici ma indoiesc ca legalizarea prostitutiei ar starni mare interes...adica sa platesti pentru futut pe bon fiscal, ca statul sa incaseze! pai, unii n-ar da banu pe futut oricum, nici acum! tot vecina, vreo colega de servici sau vreo bagaboanta ieftina raman solutiile :))))))Bă, io tot incerc sa-ti zic... Dar tu nu, Batman, Batman... :)Ok, point taken.Raman eu la opiniile mele m_i_noritare (fi-mi-ar silă cu "spam editat") 2
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 Bă, io tot incerc sa-ti zic... Dar tu nu, Batman, Batman... :)Ok, point taken.Raman eu la opiniile mele m_i_noritare (fi-mi-ar silă cu "spam editat") gasesc agreabil ca inca mai crezi in poporu' roman :) 1
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 .
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 gasesc agreabil ca inca mai crezi in poporu' roman :)De-aia mai sunt inca aici. dar pregatesc copiii pentru export, in caz ca ma insel. cineva tot trebuie sa ne scoata din cacatul asta 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 gasesc agreabil ca inca mai crezi in poporu' roman :)și io cred, da'numai după sec 23. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 De-aia mai sunt inca aici. dar pregatesc copiii pentru export, in caz ca ma insel. cineva tot trebuie sa ne scoata din cacatul astanu ești singurul. Cam toți strecoară "sa înveți bine și sa te cari din țara asta" 1
ra_ul Reputație: 14 Postat August 23, 2019 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 23, 2019 Parcă văd prostituția legalizată și babele și "curvele cu sutană" dând ocolul vitrinelor cu fetițe sau apartamentelor cu felinar roșu!Apoi împreună merg în coate și genunchi rugându-se pentru iertarea sufletelor pierdute! Are cineva speranța că o țară, care construiește cea mai mare catedrală ortodoxă din lume cu eforturi peste posibilități, ar legaliza vreodată prostituția?La sărbători religioase poate doar ucrainienii ne întrec!
peitho Reputație: 1046 Postat August 23, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 23, 2019 nu ești singurul. Cam toți strecoară "sa înveți bine și sa te cari din țara asta" faramitam poporu asta anticipat, daca ne crestem copiii plantandu-le ideea ca tre sa plece.asa e, de acord, dar daca-i pe asa din care tata sa mai sugem speranta, a?
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat August 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2019 faramitam poporu asta anticipat, daca ne crestem copiii plantandu-le ideea ca tre sa plece.asa e, de acord, dar daca-i pe asa din care tata sa mai sugem speranta, a?N-am zis ca ca ii indemn sa plece. Doar ca trebuie sa poata face fata unui mediu mai competitiv, cum este afara, daca va fi nevoie.Nimeni nu stie cu siguranta ce ne rezerva viitorul, dar asta nu inseamna ca nu ne putem face diverse scenarii si pregati in consecinta. si uite cum incet, am divagat de la subiect. Calatorului ii sade bine cu drumul. Pe langa :) 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Omul e făcut să migreze, așa e de când lumea. Prostiile astea cu naționalismul, țara mea, pula mea...Suntem o civilizație. Ce-i drept, la nivel de haită de lupi.Cât despre legalizarea prostituției, s-a spus deja. Mai așteptăm.
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Nu sunt un foarte mare cunoscător, deci nu pot să fiu în măsură să spun chestii concrete, dar din cele citite pe aici, eu cred că acea vorbă"banu' e ochiu dracului" este uitată de BOR, care la ora actuală deține ... peste cinci miliarde euro avere ! Părearea mea este aşa: vrem să avem acordul bisericii ? Înființăm taxa pe păcat şi gata ! Sau altceva de genul, din care biaerica să aibă un câştig.Ex: să vină juma' de milion de coco pe an, în visteria bisericii, ce preafericit o să fie daniel ... Nu mai spun că biserica nu e platitoare de tva, că salariile popimii sunt din banii statului, deci de la noi, în schimbul la ce ? Furnizare de servicii sociale ? Care sunt alea ? Că dacă deschid gura aiurea în biserică, mă blesteamă toată masa credincioasă şi cine ştie, mă linşează .. Cică, toleranță ... Dar asta e cu totul altă poveste, care nu îşi are rostu' aici.
filofteu Reputație: 663 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Madi, baga casa de marcat in debara. Imi pare rau, dar n-avem alta solutie. Pe tantrică o lasam la usa, ca sa auda cum faci cand te gadil.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum