SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 9, 2013 LIKE,LIKE,LIKE.............
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 9, 2013 Un raspuns elegant, elegant, elegant si mai mult decat decent! Sa traiesti nene si bine ai devenit de-al meu, adica ...movuliu!
opmi Reputație: 26 Postat Iulie 9, 2013 Postat Iulie 9, 2013 @Afriq: Eu cred ca ai fost "pensionat" pentru limita de varsta. Postarea asta m-a convins. Iti doresc "pensie" usoara si cat mai lipsita de griji, pe topicul cu La multi ani nu mi-am permis sa postez.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 9, 2013 bine punctat maestre !!! aici se aplica vorba aia batraneasca cu "facerea de bine futere de mama"...pun pret pe intelepciunea si maturitatea voastra pentru a trece cu usurinta peste toate cele patimite de catre voi...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 9, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 9, 2013 Spuneam intr-o postare mai veche de-a mea(se poate si verifica acest lucur) ca Afriq este un domn in adevaratul sens al cuvantului. Si mai spuneam ca este un OM cu O mare si M mare. Aceasta postare a lui intareste cu varf si-ndesat spusele mele. Numai el putea sa spuna cu atata eleganta si decenta cele patimite. Afriq, ti-am mai spus-o, dar ma simt nevoit sa o repet: ai toata stima si admiratia mea. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si in realitate si ca printre cunoscutii tai ma numar si eu.
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 9, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 9, 2013 Afriq si de la mine ... jos palaria nene, meriti !De altfel imi ridic palaria in fata celor 4 fosti moderatori ai forumului > Apuci, Ciocan, Afriq si g2br13l, merita.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Iulie 9, 2013 De acord cu colegii mei care au postat aceste randuri , colegii fiind @ Scratone , @ nellu76 si @ The Godfather ............., ce pot sa adaug aici este faptul ca eu personal, si cred ca nu sunt singurul vreau sa inteleg decizia adminilor, poate meritam si noi o minima explicatie............... , ca sa intelegem si noi de ce s-a luat aceasta decizie, stiu ca sunt chestii care nu tin de noi si nu suntem noi ( userii in masura sa cerem explicatii ), dar este vorba de niste oameni care si-au dedicat o mare parte din timpul lor " liber ", daca pot sa spun asa, acestui forum........................., iar modul in care au fost indepartati imi lasa un gust amar............ , cred ca ar fi fost mult mai frumos sa fie lasati sa isi dea demisia........................ , aceasta este parerea mea proprie si personala, dupa cum s-a vazut, nu sunt genul care sa se bage ca musca in lapte, dar am zis ca este momentul sa imi spun si eu parerea".................. , sper sa nu fiu inteles gresit............ Cu stima, elful bautor de pepsi twist Afriq si de la mine ... jos palaria nene, meriti !De altfel imi ridic palaria in fata celor 4 fosti moderatori ai forumului > Apuci, Ciocan, Afriq si g2br13l, merita. Spuneam intr-o postare mai veche de-a mea(se poate si verifica acest lucur) ca Afriq este un domn in adevaratul sens al cuvantului. Si mai spuneam ca este un OM cu O mare si M mare. Aceasta postare a lui intareste cu varf si-ndesat spusele mele. Numai el putea sa spuna cu atata eleganta si decenta cele patimite. Afriq, ti-am mai spus-o, dar ma simt nevoit sa o repet: ai toata stima si admiratia mea. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si in realitate si ca printre cunoscutii tai ma numar si eu. bine punctat maestre !!! aici se aplica vorba aia batraneasca cu "facerea de bine futere de mama"...pun pret pe intelepciunea si maturitatea voastra pentru a trece cu usurinta peste toate cele patimite de catre voi...
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2013 Tot respectul maestre Afriq ca si celorlalti fosti moderatori si imi pare foarte rau ca nu mai sunteti in functie!
strong_me Reputație: 230 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Postat Iulie 9, 2013 Chiar daca nu sunt unul din membri cu limbarita, aveti toti patru tot respectul meu pentru munca voluntara depusa. Multumesc pentru efortul vostru!
bronx Reputație: 41 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 9, 2013 Va multumim pentru pareri. Suntem bucurosi ca toate divergentele au fost rezolvate. Sa auzim numai de bine. L.
Postări Recomandate