anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 14, 2019 ai bagat nasul la pizda? vezi ca nu eram eu ... duhnesti de la o posta! sa stii ca sapunul si apa nu musca Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 14, 2019 get a room ! nu pot sa-l incurc, sunt prea delicata pentru un ...pisalau ... Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 nu pot sa-l incurc, sunt prea delicata pentru un ...pisalau ...nu ma bag in calea iubirii, fute-l ! 2 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 cat de sclav sa fie mosul ala picon, sa vina cu patrunjelul sa se planga la curve ca i-a murit nevasta si ca nu i se mai scoala zgarciul ala. Mi se pare de domeniul SF-ului, in pula calului, penibiiiiiiiiiiil ! Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 eu cred ca asta sufera de o boala grea, ca pe forum pare mare bestie, fute toate topicele, la modul gore, dar la curve este al insusi curva pa orizontala. Cum plm sa futa 4 minute si gata ??????? nu cred asa ceva, sa isi bata curvele joc de mosul asta senil, aidepulamea' :laugh2 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 ba picoaie, ia explica la lume cum e posibil asa injoseala. Sa isi bata de tine toate curvele menore, cum draq ba ?!?? 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 14, 2019 =)))))))))))))) 1 Link spre comentariu
kagumef Reputație: 92 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 ba picoaie, ia explica la lume cum e posibil asa injoseala. Sa isi bata de tine toate curvele menore, cum draq ba ?!??Ăsta-i fetișul lui, nu are rost să punem întrebări. 1 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 :)))) Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 :))))v-a dat primari abonamente gratuite 1 Link spre comentariu
kagumef Reputație: 92 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 v-a dat primari abonamente gratuiteIdei puține, da' fixe... Ai mai scris fix același lucru pe alte discuții fără să aibă legătură cu subiectul. Noi știm că tu ai probleme, tu nu prea! Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Idei puține, da' fixe... Ai mai scris fix același lucru pe alte discuții fără să aibă legătură cu subiectul. Noi știm că tu ai probleme, tu nu prea!Are legatura cu autorul citatului! :laugh2 ANALfabet! Esti cam ...... :laugh2 1 Link spre comentariu
kagumef Reputație: 92 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 ANALfabet!Nu era nevoie să te autocaracterizezi... Și văd că nu te doare găoaza după ce mi-ai prins-o între buci... Nu sunt primul, deci îți cam place! Și gratis, bună treabă! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Nu era nevoie să te autocaracterizezi... Și văd că nu te doare găoaza după ce mi-ai prins-o între buci... Nu sunt primul, deci îți cam place! Și gratis, bună treabă!Tu cine mai esti bai saracule? :laugh2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Tu cine mai esti bai saracule? :laugh2Iar ai scapat pe forum?Ce fata de spate ai😂Medicamenteleee...iar ai uitat de ele, Lisandrule!😂🤣 1 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Iar ai scapat pe forum?Ce fata de spate aiMedicamenteleee...iar ai uitat de ele, Lisandrule!Pe tine cine pula calului te-a bagat in seama sugatorule de tampoane pline de sloboz? :laugh2 Link spre comentariu
kagumef Reputație: 92 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Tu cine mai esti bai saracule? :laugh2'Ai de pula mea... Nici spume nu ești în stare să faci... Haidi pa, că îmi pierd vremea cu tine! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 'Ai de pula mea... Nici spume nu ești în stare să faci... Haidi pa, că îmi pierd vremea cu tine!De ce sa fac spume sandilaule, pentru o clona proasta inregistrata la data de 28 august 2019, adica o zdreanta care nu are tupeul sa vorbeasca de pe contul principal!? :laugh2 Esti jalnic scursura a societatii! :laugh2 :laugh2 :laugh2PS. Tu nu ai pula eunucule, asa ca nu trebuie sa pomenesti despre asa ceva! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum