Sari la conținut

Cat timp rezistati la curva pana sa va dati drumul ?

Postări Recomandate

• Oras:NATO
  • Oras:NATO

aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah

Also apropo da buchete:

You vs the guy she says not to worry about

post-241874-0-22786700-1509880122.jpg

post-241874-0-88939500-1511090156.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

dolores 1 minut

picon 4 minute

hahahahahahhahahah

Asta inseamna sa nu ai sange in instalatie sa fiti molueste ca Stan si Bran astia de sus =)))

Uite, sunt cu iubita lui xoxo, spune cum o chiama si poate iti fute una peste mecla! :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator freeway1
Reputație: 0

cu limba scoasa ... ma bat si cu pumnii in piept ca sa ma crezi ... imi smulg parul de pe cap si floaca de la gogosica doar sa crezi asa ceva :D

Nu te cred si pace! Daaar..., daca insisti, pe probe nu iau bani!

• Like 1
Link spre comentariu

Cel mai adevarat futai pa 2014, greu s-au ridicat la nivelul ei curvele, doar deliapizdi si tanya**spam editat**a da pa ring s-au comparat cu alexandra bunoaca care a fugit in dubai sa fie facuta posta de sheici

https://nimfomane.com/forum/topic/27277-buna-0766851851/?hl=buna

Link spre comentariu

Important este sa nu vă dați drumul la gură, că dacă începeți să vorbiți nevorbite cu curvele...e greu

adevarat graiesti, de indata ce te slobozesti la gura in fata unei curve in loc sa te slobozesti pe fatza ei, ai belit pula, daca nu bagi minciuni la greu si cu timpul devi client "preferat" adica iti expui viata privata, date personale reale, practic ti-ai vandut sufletul satanei, viata ta s-a terminat!

intreaba-ma despre bubutza, sa iti spun povestea sa, si mai am alte povesti la fel de grave,

CSP stia el ce stia cand sfantul pipilica bautorul de pishat de menore din minele vulcan pe care le duce la bai si radiatore, zicea bine, sa nu te dai de gol la curve

Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah

Also apropo da buchete:

You vs the guy she says not to worry about

post-241874-0-22786700-1509880122.jpg

post-241874-0-88939500-1511090156.jpg

ce lingau :)

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Ro
  • Oras:Ro

Fără să vă mint, fără falsă modestie, problema la mine e că eu nu termin, deci pot să fac sex și mai mult de 60 de minute și nimic. Sunt prea încordat, prea stresat și la mine expiră timpul și nu termin. Pot să confirme cele la care am fost.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...