Sari la conținut

Cat timp rezistati la curva pana sa va dati drumul ?

Postări Recomandate

Postat

cat de sclav sa fie mosul ala picon, sa vina cu patrunjelul sa se planga la curve ca i-a murit nevasta si ca nu i se mai scoala zgarciul ala. Mi se pare de domeniul SF-ului, in pula calului, penibiiiiiiiiiiil !

Postat

eu cred ca asta sufera de o boala grea, ca pe forum pare mare bestie, fute toate topicele, la modul gore, dar la curve este al insusi curva pa orizontala. Cum plm sa futa 4 minute si gata ??????? nu cred asa ceva, sa isi bata curvele joc de mosul asta senil, aidepulamea' :laugh2

Postat

ba picoaie, ia explica la lume cum e posibil asa injoseala. Sa isi bata de tine toate curvele menore, cum draq ba ?!??

Ăsta-i fetișul lui, nu are rost să punem întrebări.

• Like 1
Postat

v-a dat primari abonamente gratuite

Idei puține, da' fixe... Ai mai scris fix același lucru pe alte discuții fără să aibă legătură cu subiectul. Noi știm că tu ai probleme, tu nu prea!

• Oras:Bucuresti
Postat

Idei puține, da' fixe... Ai mai scris fix același lucru pe alte discuții fără să aibă legătură cu subiectul. Noi știm că tu ai probleme, tu nu prea!

Are legatura cu autorul citatului! :laugh2  ANALfabet! Esti cam ...... :laugh2

• Minus 1
Postat

ANALfabet!

Nu era nevoie să te autocaracterizezi... Și văd că nu te doare găoaza după ce mi-ai prins-o între buci... Nu sunt primul, deci îți cam place! Și gratis, bună treabă!

• Like 1
Postat

Nu era nevoie să te autocaracterizezi... Și văd că nu te doare găoaza după ce mi-ai prins-o între buci... Nu sunt primul, deci îți cam place! Și gratis, bună treabă!

Tu cine mai esti bai saracule? :laugh2

Postat

Iar ai scapat pe forum?

Ce fata de spate ai😂

Medicamenteleee...iar ai uitat de ele, Lisandrule!😂🤣

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Iar ai scapat pe forum?

Ce fata de spate ai

Medicamenteleee...iar ai uitat de ele, Lisandrule!

Pe tine cine pula calului te-a bagat in seama sugatorule de tampoane pline de sloboz? :laugh2

Postat

'Ai de pula mea... Nici spume nu ești în stare să faci... Haidi pa, că îmi pierd vremea cu tine!

• Like 1

Postat

'Ai de pula mea... Nici spume nu ești în stare să faci... Haidi pa, că îmi pierd vremea cu tine!

De ce sa fac spume sandilaule, pentru o clona proasta inregistrata la data de 28 august 2019, adica o zdreanta care nu are tupeul sa vorbeasca de pe contul principal!? :laugh2  Esti jalnic scursura a societatii! :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS. Tu nu ai pula eunucule, asa ca nu trebuie sa pomenesti despre asa ceva! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...