Sari la conținut

Saloane de masaj erotic

Postări Recomandate

Postat

la cate saloane am fost in cluj ca la cleo nu mam simtit niciunde asa ok 

nu le fac reclama dar ai singurul salon de masaj ok din cluj 

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am auzit ca ar fi ceva salon pe Lombului, dar nu am fost , doar auzisem in ceva discutii. Poate au ceva detalui cei care au fost

Postat

Am auzit ca ar fi ceva salon pe Lombului, dar nu am fost , doar auzisem in ceva discutii. Poate au ceva detalui cei care au fost

As fi interesat si eu

• Oras:Cluj - Napoca
Postat

Vă recomand să aruncați un ochi si pe la salonul de pe Turzii eu unul am găsit fete foarte ok din punct de vedere masaj, atitudine.

Postat

Vă recomand să aruncați un ochi si pe la salonul de pe Turzii eu unul am găsit fete foarte ok din punct de vedere masaj, atitudine.

Dar cel de pe Brancusi?

Postat

Pe Brancusi nu am fost demult, dar nici nu mă tentează să trec.

Din punctul meu de vedere e un salon expirat să zic asa :)

Poate a fost cineva recent care a fost să ne zica dacă se merită .

Postat

Pe Brancusi nu am fost demult, dar nici nu mă tentează să trec.

Din punctul meu de vedere e un salon expirat să zic asa :)

Poate a fost cineva recent care a fost să ne zica dacă se merită .

Poate au fete cum trebuie

Postat

Mi-am amintit: Blonda cu trup sexy, asa aparea (si mai apare si acum) in anunturi. Nici ea, nici tigancile pe care le racoleaza nu fac doar masaj.

Postat

Mi-am amintit: Blonda cu trup sexy, asa aparea (si mai apare si acum) in anunturi. Nici ea, nici tigancile pe care le racoleaza nu fac doar masaj.

Deci ar fi cam de evitat sau macar are preturi bune si merita o vizită la cavitatea bucală ?
Postat

Eu zic că e de evitat dacă vrei să ieși viu de acolo, un loc foarte dubios, 90% sunt de etnie.

Locația e pe Lombului.

Postat

Citeste recenziile. Daca bagi la cautare "blonda cu trup sexy", vei gasi.
Nu cred sa fie pericol de viata, din contra, cum am inteles blonda a bagat frica in tiganci sa presteze cum trebuie.

Postat

Eu am fost și pe Brâncuși și mi-a plăcut cel mai mult dintre toate saloanele. Fetele foarte sexy și permisive, preturi ok, locația super faină. Dacă mergeți întrebați după Adina, ii cea mai de treaba, nu-i cea mai slăbuță, dar ai pe ce pune mâna! ðŸ˜

Postat

Eu am fost și pe Brâncuși și mi-a plăcut cel mai mult dintre toate saloanele. Fetele foarte sexy și permisive, preturi ok, locația super faină. Dacă mergeți întrebați după Adina, ii cea mai de treaba, nu-i cea mai slăbuță, dar ai pe ce pune mâna! ðŸ˜

Super

Mersi

Mai aveau ceva frumuseti inafara de ea?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Eu de fiecare data am prins numa gagici bune pe Brâncuși

Tu ești fishul salonului sau care-i treaba? Am inteles mai termina odată o cunoaștem și pe Adina și pe Alina și n-o sa mai trecem pe la ele ever again.
Postat

Tu ești fishul salonului sau care-i treaba? Am inteles mai termina odată o cunoaștem și pe Adina și pe Alina și n-o sa mai trecem pe la ele ever again.

De ce

Asa nasoale sunt?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.