amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 'tu-ti amnezia si victimizarea ta de retat/retardat acum inteleg de ce pecoaie si cu avocatul alexandru se protejeaza, sunt un cuplu de oligofreni care se imbraca in camasa din aia ieftina la 10 ron la oferta 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah Also apropo da buchete: You vs the guy she says not to worry about Cum spuneam, punctele sunt totul pentru tine. Plecând de la teoria ta, cum că dacă cineva dă like/dislike susține balamucul, nu cumva tu te încadezi cu asupra de măsură? Păi, bă fariseule, tu când dai like celor ce îi jignesc și înjură pe cei ce nu-i halești tu, cum e, inteligentule? A? Cum e, bă? Tu nu susții astfel balamucul, este? E de-a dreptul halucinantă paupertatea ta intelectuală! Și nu mai vorbesc de puntele alea pe care le dai de pe alte conturi, că hoțul neprins e negustor cinstit. Încide taraba și mutp-te dincolo! anvata sa scrii , cat despre menore nu te intrece nimeni mos basinos ! Cat despre puncte esti singurul care se plange dupa ele, atat mai ai in viata asta, nimfomane si punctele ! In realitate nu te baga in seama nici postasul =))) Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Bahhh mosule , ce tot indrugi acolo de mine ? in afara de faptul ca ma scarbeste libidosenia dialogului tau cu parlitul ala de avocat , tovarasul tau , victimizarea si cautarea voastra permanenta de a va afirma in vreun fel fiind tardiva . P'ala nu-l citez ca e mai distrus ca tine si inventeaza in permanenta povesti de adormit copii mici , povesti peste care nu omiti sa-ti exprimi sustinerea ca si la alte injurii si jigniri , dand astfel apa la moara permanent unui dement ca si tine care tot incearca sa se impuna pe aici cu circul lui de doua parale . Auzi la scarba mincinoasa , am cerut eu detalii de @Paraschiv . Pai , mahhh idiotule , de cand ma intereseaza pe mine travestiti ca ala ? Sa se duca el si sa-i caute pe la TV/TS daca este dornic sa experimenteze asemenea chestii cu oricine , eu nu am nevoie. De ce nu a postat dovezi in sensul afirmatiilor acelea ? Ca nu exista , d'aia . Tembelilor Deci , bahhh Picoaie sfrijite , asta ai inteles tu parlitule pana in momentul de fata ca m-a deranjat niste puncte de reputatie ? De injuraturile tale de mame (plus sustinerea altora cand o face in discutii aprinse cu mine) si alte alea ce poti sa zici ? Chiar vrei sa-ti caut postarile doveditoare ? Am o foarte buna tinere de minte , nu trebuie sa ma uit in spate ca sa retin anumite amanunte petrecute Trecem si peste faptul ca sunteti niste oligofreni ajunsi la varsta a doua , care va cautati sustinerea si validarea pe o platforma obscura , niste ratati si lingai/plangaciosi pe la usa oricarei curve , care actionati in permanenta incorect oricare ar fi dialogul mai aprins unde v-ati lansa parerile voastre de gusteri degradati cu clare momente de amnezie. De ce nu va sunati mahhh (ca doar aveti nr. unul la celalalt) si incepeti p'aci cu bulaneala si limbile in anus ? Care e scopul ? Sustineti un dialog pe aici ca sa va vada lumea cat sunteti de milogi ? Nu sunteti voi joistii aia ratati si fara preocupari care va tot intalneati la baute si dupa aceea va scandalizati pe aici ? Nu e tot dementul asta de @advanced cu care ai stat la masa impreuna cu @trolle si dupa aceea v-ati intors aici ca sa va faceti tigani si proxeneti ? Acum sunteti in relatii bune dupa ce in trecut v-ati scuipat pe aici chiar si intre voi si ati facut circ ieftin , este ? Pai nu sunteti voi penibili si in acelasi timp comici ? Miky e de vina ca s-au stricat dialogurile dintre useri? Pai voi erati inaintea mea cu circul vostru pe aici . Mai reamintim si de sustinerea si santajarea Robertei20016 (cu copilul acesteia) , a Martei , VisTantric ,Adina_milf ....etc...astea sunt fapte pe care le stiu ca s-au petrecut de cand sunt aici (probabil ca aveti la activ mult mai multe) , la cate ti-ai adus sustinerea si aportul permanent ? Apropo alte cazuri ar fi ale @sianei (careia i-ai fost client) sau @ines . Ai intervenit vreodata , la modul corect si serios sa-i dai un sut in cur Popii cu toata boschetareala lui pe care a facut-o sau o face permanent ? Nu , ca n-ai curaj , plus ca se strica relatia dintre trambitele zgomotoase ale forumului . Vezi ? D'aia multi nu te mai halesc in momentul de fata , cel putin generatia noua si mult mai tanara decat tine nu o mai pacalesti chiar asa usor , cel putin nu te pot lua si socoti de mentor vreodata , mai ales cu acest comportament de zaluda tampa . Pe mine nici atat , am fumat si am vazut de-alde ca tine cu sutele . Cam la asta se rezuma barbatia ta din momentul de fata , asta ca sa stii . Te-am caracterizat suficient de corect si strict pe comportamentul de aici . Ca esti si p-e-d-o-f-i-l si o-b-s-e-d-a-t s-e-x-u-a-l e cu totul alta poveste si o bila neagra in plus , o alta inclinatie neconcordanta cu varsta pe care o ai. Pe mine nu ma cheama @loving boy sa sterg cu buretele comportamentul unui parsiv , replica mea favorita fiind " unde scuip , nu ling" , tu poti sa-l scuipi pe Lisandru de cate ori vrei (ai mai facut-o in apararea lui @trolle) si sa va pupati in cur tot de atatea ori Ai inteles bahhh mosule ? Raus , ca imi vine sa vomit , mai ales cand imi asociezi numele in diverse dialoguri cu toate tarfele masculine ca si tine , plus ca esti si obraznic in nemernicia ta mai bine te ocupi de asta!SITUAŢIA FINANCIARĂ PE ANUL 2018PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Profit (rd. 01 + 02 – 03 - 04 – 05 – 06 - 07): 0 LEIPROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Pierdere (rd. 03 + 04 + 05 + 06 + 07 - 01 - 02): 35461 LEIPROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Pierdere (rd. 229-228): 34281 LEIPROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Profit (rd. 228-229): 0 LEINumar mediu de salariati: 1Impozite, contributii si taxe neplatite la termenul stabilit la bugetul de stat, din care:: 0 LEICifra de afaceri netă (ct. 701 + 702 + 703 + 704 + 705 + 706 + 708 + 707 - 709 + 741** + 766***): 117971 LEIACTIVE IMOBILIZATE – TOTAL (rd. 01 + 02 + 03): 5932 LEI Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Este ca esti nervos bulangiule? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 Astia sunt culmea ipocriziei , ce draq discutam aici ? Codosi mai mari ca astia , nu exista pe forumul acesta ...auzi la ei , nu doresc scandal si circ 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 'tu-ti amnezia si victimizarea ta de retat/retardat acum inteleg de ce pecoaie si cu avocatul alexandru se protejeaza, sunt un cuplu de oligofreni care se imbraca in camasa din aia ieftina la 10 ron la ofertava intelegeti bine homalailor! :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Astia sunt culmea ipocriziei , ce draq discutam aici ?Codosi mai mari ca astia , nu exista pe forumul acesta ...auzi la ei , nu doresc scandal si circ Esti in sevraj SOBOLANE? :laugh2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 va intelegeti bine homalailor! :laugh2ce sugi ? tu si picon ? stromeleaguri zemoase ? 1 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Esti in sevraj SOBOLANE? :laugh2singurul sobolan esti tu, ai vazut ce muie ai ? =)) Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 singurul sobolan esti tu, ai vazut ce muie ai ? =))da cuie, esti un troll! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 stai asa ca pecoaie si lisandra au facut cheta ca sa cumpere o singura camasa, o poarta in schimburi =))) 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 ce sugi ? tu si picon ? stromeleaguri zemoase ?ce faceti SOBOLANILOR, incurcati conturile? :laugh2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 da cuie, esti un troll! :laugh2 :laugh2 :laugh2uscatule daca iti dau o basina ajungi de la IOR la Rin Grand Hotel =))) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 stai asa ca pecoaie si lisandra au facut cheta ca sa cumpere o singura camasa, o poarta in schimburi =)))Hai ca poti mai mult jegosule! :laugh2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 picon in primul lui interviu 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 uscatule daca iti dau o basina ajungi de la IOR la Rin Grand Hotel =)))Inseamna ca te-ai dat de gol, esti un kakat .... grupa mare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 Aici nu discutam de avocati ajunsi linge blide pe la fete aproape menore si de joisti imputiti care se intorc aici sa se ia la harta cu toti useriii ca sa faca circoteca , si culmea , cu personaje cu care a stat la masa cu o seara inainte. Fa partie si elibereaza terenul , ca nu sunt discutii de nasul tau , un retardat ajuns la varsta a doua in stare de dementa si schizofrenie , plus santajist . Motivul acestui santaj fiind si acela ca ma iau de un p-e-d-o-f-i-l si o-b-s-e-d-a-t s-e-x-u-a-l , amic de-al tau , caruia ii iei apararea cu cea mai mare obraznicie . Nici daca era frate-tu nu procedai astfel , dementule . Daca ai fi pledat vreodata aceasta cauza prin tribunale , nu stiu ce sansa de reusita ai fi avut . Dar nu ai tu calificarea necesara sa reprezinti asemenea cauze prin tribunale . Tu esti doar un parlit santajist care cu asta te ocupi si in viata de zi cu zi sau inseli oamenii fara sa-i ajuti cu absolut nimic , pot sa pun pariu de asta . Iti prezint eu avocati de succes , nu hahalere de genul tau , chiar si cunostinte de-ale mele , calificati pe diverse domenii juridice si cu reale performante intr-ale reprezantarii si asistarii la barele tribunalelor , nu impostori care-si fac rondul toata ziua pe platforme obscure Mars la cotet nebunule !!! 1 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Inseamna ca te-ai dat de gol, esti un kakat .... grupa mare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 29, 2019 Penibil :slap2 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Aici nu discutam de avocati ajunsi linge blide pe la fete aproape menore si de joisti imputiti care se intorc aici sa se ia la harta cu toti useriii ca sa faca circoteca , si culmea , cu personaje cu care a stat la masa cu o seara inainte. Fa partie si elibereaza terenul , ca nu sunt discutii de nasul tau , un retardat ajuns la varsta a doua in stare de dementa si schizofrenie , plus santajist . Motivul acestui santaj fiind si acela ca ma iau de un p-e-d-o-f-i-l si o-b-s-e-d-a-t s-e-x-u-a-l , amic de-al tau , caruia ii iei apararea cu cea mai mare obraznicie Daca ai fi pledat vreodata aceasta cauza prin tribunale , nu stiu ce sansa de reusita ai fi avut . Dar nu ai tu calificarea necesara sa reprezinti asemenea cauze prin tribunale . Tu esti doar un parlit santajist care cu asta te ocupi si in viata de zi cu zi sau inseli oamenii fara sa-i ajuti cu absolut nimic , pot sa pun pariu de asta . Iti prezint eu avocati de succes , nu hahalere de genul tau , chiar si cunostinte de-ale mele , calificati pe diverse domenii juridice si cu reale performante intr-ale reprezantarii si asistarii la barele tribunalelor , nu impostori care-si fac rondul toata ziua pe platforme obscure Mars la cotet nebunule !!! stiai ca picon are toate recenziile false ? toate facute ca promoterul cinestie aka livache ? Ar trebuie banat cum a fost banat si Cinestie + clonele lui ! 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Penibil :slap2super penibil :laugh2 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 29, 2019 super penibil :laugh2 Depinde pentru uni da pentru altii nu limitele fiecaruia difera de la om la om 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Aici nu discutam de avocati ajunsi linge blide pe la fete aproape menore si de joisti imputiti care se intorc aici sa se ia la harta cu toti useriii ca sa faca circoteca , si culmea , cu personaje cu care a stat la masa cu o seara inainte. Fa partie si elibereaza terenul , ca nu sunt discutii de nasul tau , un retardat ajuns la varsta a doua in stare de dementa si schizofrenie , plus santajist . Motivul acestui santaj fiind si acela ca ma iau de un p-e-d-o-f-i-l si o-b-s-e-d-a-t s-e-x-u-a-l , amic de-al tau , caruia ii iei apararea cu cea mai mare obraznicie Daca ai fi pledat vreodata aceasta cauza prin tribunale , nu stiu ce sansa de reusita ai fi avut . Dar nu ai tu calificarea necesara sa reprezinti asemenea cauze prin tribunale . Tu esti doar un parlit santajist care cu asta te ocupi si in viata de zi cu zi sau inseli oamenii fara sa-i ajuti cu absolut nimic , pot sa pun pariu de asta . Iti prezint eu avocati de succes , nu hahalere de genul tau , chiar si cunostinte de-ale mele , calificati pe diverse domenii juridice si cu reale performante intr-ale reprezantarii si asistarii la barele tribunalelor , nu impostori care-si fac rondul toata ziua pe platforme obscure Mars la cotet nebunule !!! Incearca se inveti sa te exprimi, nimeni nu iti citeste cearcefurite retardtule, bolnavule psihic!v ..... am vazut finalul.... "la barele tribunalelor"? Poponare , tu ai dansatori la bare? Cum te dai de gol homalaule! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Depinde pentru uni da pentru altii nu limitele fiecaruia difera de la om la om eu nu judec cuplu picon-lisandra, cuplu de homalai. Ce as putea judeca este ca se fut la vedere :laugh2 2 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Incearca se inveti sa te exprimi, nimeni nu iti citeste cearcefurite retardtule, bolnavule psihic!v ..... am vazut finalul.... "la barele tribunalelor"? Poponare , tu ai dansatori la bare? Cum te dai de gol homalaule! :laugh2alte glume de gradinita nu ai ANALfabetule ?? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum