Sari la conținut

Sex party

Postări Recomandate

• Telefon: stilgar19
  • Oras:Timisoara
Postat

Idei au mai fost. Au ramas doar idei.

Este aproape imposibil de realizat unparty asa cum il vezi tu.

Pot argumenta dar acum sunt pe telefon

Reputație: 3141
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Acu daca vrei gang bang, din ce stiu eu numai camy accepta doi, dar nu stiu cati membrii au fantezia asta cu gang bang

Daca nu vrei gang bang atunci nu vad rostu, sa le aduni pe toate intr un loc ca sa poti sa le dai la toate, sau sa faci menage cu ele???

Aici nici nu mai iau in considerare reticenta lor cand vine vorba sa mearga intr o locatie necunoscuta lor, sa se intalneasca cu persoane necunoscute(pe unii poate ii stiu ca sunt deja clienti, si aici includem si celalalte fete) si sa stea.... ma gandesc.... cam minim 2-3 ore

Apropo, daca ai reusii sa le aduc pe toate cele propuse de tine 9 la nr, si inca 8 baieti plus tine sau oricum, 1 fata la un baiat, cat ai fi dispus sa le dai la fete(se deplaseaza , timp minim de stat 2-3 ore, plus poate sunt incluse picanterii menaj sau gang bang)?????

• Oras:timisoara, bucuresti
  • Oras:timisoara, bucuresti
Postat

ar fi interesant insa pana si pt locatie ar fi batai de cap. Cica in Arad exista un club, PLEASURE DOME, se swingeri care mai organizeaza party-uri...

Postat

Intrebarea este una teoretica si cred ca la nivelul asta va si ramane. Eu ma gandeam la 4-5 perechi, 3-4 ore,  iar la capitolul servicii fiecare ce doreste cu cine doreste.

Postat

pe celalalt forum a fost o astfel de intalnire...au vorbit multi si au venit putini...

am fost eu si inca 2 baieti de pe forum, doar fete doua...era vorba de un gang bang...se anuntasera minim 10 :))))

iar la club in arad e foarte naspa, vi-o zic din experienta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...