Sari la conținut

Salon Tantric Palace 0756806368

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

nu toata lumea ai asa desteapta ca tine normal era sa scri masajul costa  ... arata

extra am platit atata

se permite asta sau asta si nu mai punea lumea atatea intebari

Postat

e vrajeala multa nu te ai prins?

mam prins nu era mai simplu sa faca o recenzie mai detaliata si nu mai pun ea lumea atatea intrebari

• Oras:No man's land
Postat

Normal ca fac reclama la salon daca ma duc acolo de o gramada de ani si intodeauna am fost tratat foarte bine .

Nu asta face forumul asta ???? da note bune sau rele .......

Ca tu pulas daca mergi acolo esti un simplu client  asta este partea 2 .

Depinde  de ce cascaval ai pe tine ruptule.

.

Ce plm te deranjeaza daca stau 6 ore in salon beau 10 beri x 10 lei bucata si intru la 2 masaje x 150 lei masajul???? Si stau la barfe cu fetele de pe acolo in living.......Unde mata vezi tu reclama pe bani mei???..... fac asta de ani de zile .

Nu iti da filme ca am procent din salon ca fut maimute din emisunea lui Capatos..... prostokea  nu le combin :))) le fut pe bani.

Ai 33 de ani si gandesti ca un  sloth .

Postat

Cei care mai va rupeti timpul prin saloane intrati si dati un coment aici .... sa inteleaga dobitoacele ca totul este posibil in materie de RED  LIGHT.

• Oras:Când cum
  • Oras:Când cum
Postat
Acum 25 minute, molson13 a spus:

Salutare! A mai vizitat recent cineva acest salon?

M ar interesa și pe mine. Ar putea publica și salonul asta lista cu maseuzele care lucrează ce e asa mare lucru? 

Postat
La 09.01.2021 la 14:08, george31gr a spus:

M ar interesa și pe mine. Ar putea publica și salonul asta lista cu maseuzele care lucrează ce e asa mare lucru? 

nu prea au cu ce se lauda :refoz

Postat
La 09.01.2021 la 13:42, molson13 a spus:

Salutare! A mai vizitat recent cineva acest salon?

acolo nu mai calc

Postat
Acum 3 ore, jrcluj a spus:

o gasit negri acolo

Numai sa nu fii întrat din greseala vis a vis la autogara🤣🤣🤣

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Am vizitat azi salonul. Locația vis a vis de autogara.

Calitatea serviciilor foarte proasta, nu recomand !

Postat

Am ajuns noaptea târziu pe la ora 2-3.

Am ales o domnișoară puțin mai voluptoasă, Ramona sau Raluca nu îmi amintesc bine numele.

Platit 200 lei, erau prezente vreo 6-7 fete.

Masajul de relaxare, nota 2, am fost practic stropit cu ulei cald și mângâiat.

La cel erotic s-a frecat puțin de spate cu sânii , apoi m-a rugat să mă întorc pt a-mi face o labă mediocră cu toată sticluța de ulei turnată pe pulă.

M-a rugat să nu o ating foarte mult pe pizda pentru ca are in zona un furuncul care o doare tare, moment in care pula mea s-a resetat și nu a mai vrut să coopereze. 
Cred ca e cel mai slab și prost masaj la care am fost până acum, nici 50 de lei nu aș fi dat. Probabil alte fete sunt  mai ok, dar nu voi mai face încercări.

Nu recomand. 

• Like 3
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
La 28.11.2023 la 9:46, rascruci a spus:

... Ramona sau Raluca nu îmi amintesc bine numele.

...să nu o ating foarte mult pe pizda pentru ca are in zona un furuncul care o doare tare...

Nu recomand. 

Gudubina R..., este una oleaca mai ciocolatie?

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 30.11.2023 la 7:22, dorinel18' a spus:

Gudubina R..., este una oleaca mai ciocolatie?

...una mai ciocolatie ca alta :)

Ma mir ca inca mai exista "salonul"... cred ca anul trecut am muscat o si eu 

La tel mi am dat seama ca am trezit din somn secretara care s-a dovedit a fi "de toate" la fata locului am gasit 2 ciocolatii la care le place sa mance si sa doarma, imbracate sport, de casa ...am ales dand cu banul de rușine si am trecut direct la pierderi 200 ron

In camera nu s a intamplat nimic in afara de turnat ulei incalzit pe calorifer, m-a avertizat ca aici nu se face nimic in afara de masaj nici macar un pupic pe obraz(am multumit la Dumnezo in momentul acela)

Dupa 10 min am plecat motivand ca nu sunt in apele mele azi ...cu o greata ca mi a fost si rușine sa recenzez in acel moment !

Am mai avut parte de experiente proaste dar aceasta am trecut-o la țeapa !

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 21 minute, schone78 a spus:

...

m-a avertizat ca aici nu se face nimic in afara de masaj

...

Mda ... și ai crezut?

Dacă e vorba de salonul v.a.v. de autogara ... înfrățit cu unul situat în zona centrala (Canalul Morii), clar ai luat teapa ... în sensul ca poate ai nimerit pe cine nu trebuie ... poate ai fost prea credul și ai interpretat greșit "partitura" madamelor.

Înțelege fiecare ce vrea!

P.S.: între timp au în echipa și blondine înalte ... chiar familiare din alte zone ale acestor tip de activități ... nu doar "ciocolatii" ... și "masajul" e ca shaorma ... cu de toate! 🤣🤣🤣

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Personal mi-am facut o idee despre "afacere" si nu ma regasesc indiferent de servicii sau prospaturi, insasi locatia e neconforma sa nu mai vb de politica "salonului" 

Eu nu mai calc pe acolo si nu recomand, ma surprinde ca inca rezista ca afacere de familie probabil: mancat, dormit, futut toate sub acelasi acoperamant

• Membru Premium
Postat
Acum 19 minute, schone78 a spus:

.. 

si nu recomand,

...

De acord ... nici eu nu recomand.

Intervenția mea anterioara a vrut a sublinia altceva.

P.S.: cam toate afacerile din aceasta "industrie", pana-n coada sunt ... "de familie"!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...