carlos_cj Reputație: 967 Postat August 2, 2024 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat August 2, 2024 La 29.07.2024 la 21:14, Mocureloaded a spus: De acord ... nici eu nu recomand. Intervenția mea anterioara a vrut a sublinia altceva. P.S.: cam toate afacerile din aceasta "industrie", pana-n coada sunt ... "de familie"! No, acuma-i bine că m-ai făcut curios? Spre rușinea mea, nu știu de vreun salon in centru, zona Canalul Morii. Ce-i cu blonduțele, cum sunt, cam ce varsta si ce ofera daca ajung la ele?
jlo999 Reputație: 302 Postat August 4, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 4, 2024 La 03.08.2024 la 0:56, carlos_cj a spus: No, acuma-i bine că m-ai făcut curios? Spre rușinea mea, nu știu de vreun salon in centru, zona Canalul Morii. Ce-i cu blonduțele, cum sunt, cam ce varsta si ce ofera daca ajung la ele? Permite-mi sa intervin și eu ,este un salon pe Andrei Saguna dacă nu greșesc,fete plictisite maxim,cum zicea și colegul de mai sus ,masaj inexistent,laba trista,legat de blonde eu am întâlnit una care are puțin istoric și în alte activități (asta am dedus eu,poate greșesc,dar colegul mocu poate sa confirme sau infirme,el este mai informat și mai bine documentat),oricum revenind la blondă este frumoasa fata intr-adevar,înaltă,bronzata conform modei actuale,buze tunate,frumoasă și la chip,dar masajul e laba trista,are și alte servicii "undercover" în oferta dar nici la acelea nu excelează deloc.Concluzia mea este ca în comparație cu ce oferă acest salon,merge perfect zicala "o laba la timpu' ei face cât o mie de femei"(femei deastea de care găsești la acest salon,nu de acelea "adevarate"). Scuze intervenția dacă nu e la locul ei. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum