Sari la conținut

sugestie de customizare a paginii

Postări Recomandate

• Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
Postat

vin cu o sugestie pentru admini:

s-ar putea face cumva pagina, sa am optiunea cand sunt logat, sa bifez anumite topice de care nu sunt interesat, sa nu-mi fie afisate?

fara sa ofensez pe cineva dar nu vreau sa mai vad tot felul de toape gen inesuca, alexuta si tot felu de ciudate 

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Si io am propus crearea unei sectiuni, "Favorite", in cadrul profilului, unde sa poti pune steluta fetelor care iti fac cu ochiu

Nimic pana acum

Vizitator pen_zen
Reputație: 0
Postat

vin cu o sugestie pentru admini:

s-ar putea face cumva pagina, sa am optiunea cand sunt logat, sa bifez anumite topice de care nu sunt interesat, sa nu-mi fie afisate?

fara sa ofensez pe cineva dar nu vreau sa mai vad tot felul de toape gen inesuca, alexuta si tot felu de ciudate 

Perfect de acord cu tine, shi io m-am gandit la asta, sa avem optiunea ca sa nu mai vedem topicele care nu ne intereseaza.

Numai ca nu stiu, daca se poate face in sensul ca trebbe  scris plugin care sa comunice cu "core'-ul, adica cu softul de forum. {m-ie lene sa ma uit acum, pe ce soft ruleaza]

Asta inseamna timp si bani + programatori. [+ testare]

A mai fost o functionalitate (mai de mult): la topicele fetelor cu poze / care au pus poze era iconita - pe topic / chiar pagina actuala , io mai demult ma uitam preferential la aceste pagini. 

Noi propunem, PISICUTS asta decide :)

Zi buna Tuturor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...