omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 12, 2013 Frumos gestul, misto versurile, rimeaza, dar fara suparare... Afriq se stie ca-i chel ! Deci neinspirat! O sa bata el vantul mult si bine...Noroc ca v-ati semnat pe obiectul ala.Aici un mare bravo.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 pai tocmai de aia au si scris asa! Si... is chel numai pe craniu ... nu-s span Lasa ca stiu io ca esti ofticat ca nu te-ai trecut si tu pe lista !
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Bogatule care esti bogat cu iphone care nu are nimeni,asta a fost si ideea.normal ca afriq nu mai are par pe cap,se stie.Ideea era ca ca versurile sa sune asa :"cand va bate vantul,peste parul tau.."parul=fara diacritice,sa poata avea si sens de par=arac=maciuca=pulaacum am observat ca s-a scris cu diacritice,dar sunt convins ca afriq nu se supara,si: Cand va bate vantulPeste parul sauIsi va aduce aminteSi de nickul tau...
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 12, 2013 Diacriti ceee? Oly mic , esti cam oparit asa de dimineata. Incearca cu incredere un pampers. Nu stiti bre de gluma, nu alta. Hai sa va intreb, nu va suparati... Cum draq, bai baieti, puteti sa va scrieti numele pe obiectul altui barbat??? WTF. Inteleg eu ca-i mare si ca au avut toate loc, dar...Forumul o ia in directia gresita. E clar. Barbati se intalnesc cu alti barbati...Taiati-ma dupa lista Ps Translate pt oly... Asta e umor si intepatura din aia englezeasca. Aveau asa si in Spania?
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Inca o data "La multi ani" Afriq,regret nespus ca nu am putut fi si fizic prezent alaturi de tine si restul "nebunilor".Promit ca la centenar nu voi mai lipsi.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Aseara numarul fetelor l-a depasit constant pe cel al masculilor... NA! Sa-ti fac in ciuda !!! 2x2... oricum esti mai tanar asa ca te las atunci sa ai grija de fetitele care o sa vina atunci... next generation
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 12, 2013 )) Foarte tare....o gasca tare - a truly Band of brothers ))
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 12, 2013 Aseara numarul fetelor l-a depasit constant pe cel al masculilor... NA! Sa-ti fac in ciuda !!!De unde sa stiu eu de fete? Si cum adica numarul fetelor ii depaseau constant pe masculi? Veneau, plecau? Eu vad ca numai baietii s-au semnat pe 'obiect'. Sper ca tu (nu matale) tii la gluma. La multi ani inca o data, sa ne traiesti.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Sarna nenea... Mai veneau, mai plecau... Fetitele e normal sa nu semneze pe obiect
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Bogatule care esti bogat,care ai telefon placat cu aur,vorba cuiva...nu ai inteles nimic asa ca eu ma retrag.ps-oricand vrei bem o bere sau o limonada-Doi politisti stateau pe o banca.La un moment dat banca s-a rupt. PS- La multi ani bre si in reluare ))))))
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 12, 2013 Sarna nenea... Mai veneau, mai plecau... Fetitele e normal sa nu semneze pe obiect Bre, eu am glumit. Totusi vezi cum vorbesti ca de data asta chiar se intelege ca e normal ca baietii sa vina sa faca o poza si sa se semneze pe obiect. Bogatule care esti bogat,care ai telefon placat cu aur,vorba cuiva...nu ai inteles nimic asa ca eu ma retrag.ps-oricand vrei bem o bere sau o limonada-Doi politisti stateau pe o banca.La un moment dat banca s-a rupt. PS- La multi ani bre si in reluare ))))))Te retragi ca nu ai nicio poanta buna. Propun sa bem o bere si o limonada sa vedem care se caca pe el. Te bagi?
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 14, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Iulie 14, 2013 Foarte frumos cadoul. :clapp Nici ca se putea unul mai frumos.
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2013 Foarte frumos cadoul. :clapp Nici ca se putea unul mai frumos. Care ??? Pentru ca a primit mullteeeeeeee. Daca te referi la "..." este frumos. Daca te referi la "..." si ala este frumos...daca te referi la " ..." este frumos si ala dar ... . Eu cred ca pentru afriq a contat mult mai mult gestul decat obiectul.
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 15, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iulie 15, 2013 Foarte frumos cadoul. :clapp Nici ca se putea unul mai frumos.Se refera si la... si la... si la... dar mai ales la gest! )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum