Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Eu m-am cacat pe ochii lui sa nu ma mai vada =)) ai acoperit si cu hartia dupa ce te-ai sters,da? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 ai acoperit si cu hartia dupa ce te-ai sters,da? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Fatalaule, nu mai consuma alcool ca iar ai adormit in sant zdreanta! :slap2 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 27, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 27, 2019 Niciodata nu am avut nimic cu tine,te pesteste vreunul dintre ei? De ce te bagi in vorba atata timp cat nu ai habar care este problema si adevarul?Ba ai avut si cu mine... dar te-am lasat in pace, ce nu intelegi tu e ca indiferent ce crezi ca e adevarat, nu rezolvi nimic asa...jignind la gramada pe cine iti pica tie ochii... eu personal sunt satula sa te tot vad ore in sir batand campii la nesfarsit! Dar in fine, tteaba ta... e singura data cand iti raspund, pentru restul exista report... 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Ba ai avut si cu mine... dar te-am lasat in pace, ce nu intelegi tu e ca indiferent ce crezi ca e adevarat, nu rezolvi nimic asa...jignind la gramada pe cine iti pica tie ochii... eu personal sunt satula sa te tot vad ore in sir batand campii la nesfarsit! Dar in fine, tteaba ta... e singura data cand iti raspund, pentru restul exista report...sau ignore.asta aberează mai rău decât aia de la Ghiță TV și latrina 3.
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Ba ai avut si cu mine... dar te-am lasat in pace, ce nu intelegi tu e ca indiferent ce crezi ca e adevarat, nu rezolvi nimic asa...jignind la gramada pe cine iti pica tie ochii... eu personal sunt satula sa te tot vad ore in sir batand campii la nesfarsit! Dar in fine, tteaba ta... e singura data cand iti raspund, pentru restul exista report...eva, ia vezi cat au jignit ei, nu mai lua apararea FATALAILOR, sunt convins ca stii despre ce vorbesc, Te rog eu, stai in bancuta matal!
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 sau ignore.FATALAULE, tu vorbesti bai betivule? Cat ai jignit tu bai lovarasi de doi lei? Functia report exista pentru toti FATALAULE betiv! Nu iti place adevarul? :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 ai acoperit si cu hartia dupa ce te-ai sters,da? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2doi spammeri!
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 27, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 27, 2019 Rog șefia să pună botniță cățelului rău de Cristiansen1. E turbat rău la DG, e rău peste tot, poate ptr că nu și-a băut lăpticul azi dimi ! :))) Iar pe papagalul pierde vară și labă tristă de Lovingbou aș zice să-l mai păstrăm, măcar o vreme. Face trafic în chaturile penibile cu diverse vaci uitate de timp, printre care debilele de Vistantric și Gheorghiță, care ambele cască gura în cușca de lei de la DG când sunt varză de bete și sunt muizate pe măsură, logic. Și-o caută cu lumânarea și asta primesc. Sunt dependente de clanță, asta este. Ncsf ! Cheers.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 https://i.imgur.com/PQEXJPU.gif 10 raporturi am trimis in nici 2 minute. Crezi ca face Pisi ceva?Ca idee, ar trebui sa fiti maturi cand va bagati in tampenii cu trolli...Ai zice ca dupa ceva timp pe forum invatati, cum sa nu?!Nu mai scrie Picon, l-ai gasit pe asta! Ma lesi, inocentule?!
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Rog șefia să pună botniță cățelului rău de Cristiansen1. E turbat rău la DG, e rău peste tot, poate ptr că nu și-a băut lăpticul azi dimi ! :))) Iar pe papagalul pierde vară și labă tristă de Lovingbou aș zice să-l mai păstrăm, măcar o vreme. Face trafic în chaturile penibile cu diverse vaci uitate de timp, printre care debilele de Vistantric și Gheorghiță, care ambele cască gura în cușca de lei de la DG când sunt varză de bete și sunt muizate pe măsură, logic. Și-o caută cu lumânarea și asta primesc. Sunt dependente de clanță, asta este. Ncsf ! Cheers. Esti sigur clona? Unde am facut eu trafic sluga ce esti? Ai jignit mai multe persoane proxenetule! :laugh2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Io as propune,ca toti pulangii aia care cer banari sa li se dea un sut in koor,asa cum merita.Mai ales pysda_tolerance asta.csf,ncsceri.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Rog șefia să pună botniță cățelului rău de Cristiansen1. E turbat rău la DG, e rău peste tot, poate ptr că nu și-a băut lăpticul azi dimi ! :))) Iar pe papagalul pierde vară și labă tristă de Lovingbou aș zice să-l mai păstrăm, măcar o vreme. Face trafic în chaturile penibile cu diverse vaci uitate de timp, printre care debilele de Vistantric și Gheorghiță, care ambele cască gura în cușca de lei de la DG când sunt varză de bete și sunt muizate pe măsură, logic. Și-o caută cu lumânarea și asta primesc. Sunt dependente de clanță, asta este. Ncsf ! Cheers. Multumesc, parerea ta conteaza!Pentru tine. 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Multumesc, parerea ta conteaza!Pentru tine.Astia sunt trolli amado! :laugh2
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 sa-i dam lu Lisandru sorici de pa pula lu Draghici 3
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 10 raporturi am trimis in nici 2 minute. Crezi ca face Pisi ceva?Ca idee, ar trebui sa fiti maturi cand va bagati in tampenii cu trolli...Ai zice ca dupa ceva timp pe forum invatati, cum sa nu?!Nu mai scrie Picon, l-ai gasit pe asta! Ma lesi, inocentule?! cine a zis ca io-s inocent,Amada?uite una maxima.Cine zice ca e nevinovat?Toata lumea. Intelegi,da? ;)
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Io as propune,ca toti pulangii aia care cer banari sa li se dea un sut in koor,asa cum merita.Mai ales pysda_tolerance asta.csf,ncsceri.Te-ai trezit cat de cat FATALAULE? :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 sa-i dam lu Lisandru sorici de pa pula lu Draghicicine ti-a facut poza? :laugh2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Multumesc, parerea ta conteaza!Pentru tine. Ce sa-i ceri ?N-ai ce.
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 cine a zis ca io-s inocent,Amada?uite una maxima.Cine zice ca e nevinovat?Toata lumea. Intelegi,da? ;)Hai ca poti mai mult FATA! :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Ce sa-i ceri ?N-ai ce.Esti gelos FATALAULE? :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Cred ca ai vazut MIAU gasca de proxeneti pe care ii tii in brate!
kameleony Reputație: 1081 Postat August 27, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 27, 2019 Cred ca ai vazut MIAU gasca de proxeneti pe care ii tii in brate!Mai poti? Cat ai de gand sa mai tragi din punga cu pernandez? Tot in canalele din gara Constanta dormi cu pula-n in gura pardon punga-n gura :))Aidi..... Dovedesti in continuare ca ai ghinion in gandire Hai mai baga 5 postari frumoase d'ale tale 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Mai poti? Cat ai de gand sa mai tragi din punga cu pernandez? Tot in canalele din gara Constanta dormi cu pula-n in gura pardon punga-n gura :))Aidi.....Dovedesti in continuare ca ai ghinion in gandireHai mai baga 5 postari frumoase d'ale taleNu te-am jignit, dar daca ma obligi, iti raspund! Spre deosebire de tine, nu trag din punga cu prenadez si nu dorm cu pula in gura! In Constanta nu am mai fost de vreo doi ani. Pentru tine este de ajuns o postare (nu cinci) pentru a iti spune ca esti un idiot! Aidi date-n plm de papagal labagiu si muist! Aidi besi de aici clona! :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2019 Mai poti? Cat ai de gand sa mai tragi din punga cu pernandez? Tot in canalele din gara Constanta dormi cu pula-n in gura pardon punga-n gura :))Aidi.....Dovedesti in continuare ca ai ghinion in gandireHai mai baga 5 postari frumoase d'ale taleaurolacule, este prenadez, nu prenandez, se vede ca ai o pregatire serioasa in canale! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2019 Ce sa-i ceri ?N-ai ce. Lasati-l draq in pace , nu vedeti ca omul e de Socola ? Asa ceva ....nici in filme nu vezi :) 1
Postări Recomandate