Sari la conținut

Moldoveanca sexy 0746366899

lucyano

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila

Salutare, văzând anuntul si ca mona a revenit,am contactat-o imediat si am programat o intalnire cu ea, nu as putea sa o ratez cand vine la noi😋are aceleasi servicii foarte bune, acelasi corp frumos la care ai pe ce pune mâna, același Oral care îți trezește toate simțurile , iar la normal nu comenteaza la pozitii!v-o recomand cu drag!mulțumesc Mona pentru clipele minunate petrecute😘😋🤗

Link spre comentariu
Reputație: 146
Acum 17 ore, killerultau a spus:

Salutare, văzând anuntul si ca mona a revenit,am contactat-o imediat si am programat o intalnire cu ea, nu as putea sa o ratez cand vine la noi😋are aceleasi servicii foarte bune, acelasi corp frumos la care ai pe ce pune mâna, același Oral care îți trezește toate simțurile , iar la normal nu comenteaza la pozitii!v-o recomand cu drag!mulțumesc Mona pentru clipele minunate petrecute😘😋🤗

Pune anuntul sa vedem si noi despre ce e vb

Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia

Am avut și eu a nu mai știu a câtă oare ocazia să o vizitez pe aceasta “bunaciune” ..după cum i am transmis și ei,este la fel ca vinul ..cu cat se “învechește”,cu atât îi mai bun ..pentru mine este o plăcere să mă întâlnesc cu ea de fiecare dată când ajunge în Alba .. 

Link spre comentariu

Salut ! Vreau doar să evidențiez faptul ca a revin aceasta femeie plină de viață ,comunicativă ,naturală ( 100% acum nemaiavând buzele injectate ,dar care face la fel de bine oralul 😬), nebunatică ..care de fiecare dată oferă o partidă pe cinste ..Nu este indicată celor cu înclinații spre fete slim,pozele ei spun totul ..dar atât de bine se simte sexul cu ea ..Pff ..vă las și pe voi ,cei care încă nu a ți făcut o ,să o cunoașteți ..spor ! 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...