Sari la conținut

V-ati gasit perechea pe site ?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Eu nu spun sursele  ca tine , dobitocule  . Stiu multe chestii pe care nu le afisez aici , ca nu sunt turnator , mai ales ptr. a nu le provoca altora neplaceri vsv de un nebun sociopat 

Dar a zis-o cineva care-i provoci o mare scarba   

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

pai cum draq , n-am zis  demult ca astia 3 si-au imprumutat pana si bolile de care sufera 

Nu te-a umplut cacarlita de sifilis? Mda, asta este explicatia comportamentului tau, Boli venerice scrie pe fruntea ta. Daca nu ai reusit sa ti doua neveste langa tine, te-ai reorientat la centuriste! :laugh2

Link spre comentariu

ii dau cu imprumut curul meu   ....ca e mult mai frumos  

poate nu mai afiseaza fata aia de milog pe la usile lor 

Deci iata cum ai confirmat si singur ca nu te mai primesc nici  fetele  

Link spre comentariu

eu zic sa te duci la culcare si schimba mecla aia da prost care o ai. Mai razi si ca tuta la bec

De ce folosesti aceleasi cuvinte ca ... kiki? :laugh2  Nu am ce mecla sa schimb sandilaule? :laugh2 KIKI trebuie insa sa ia masuri, dupa cum ai vazut, acum cativa ani avea fruntea lata, acum cred ca i-a ajuns la cefa! :slap2  :laugh2

Link spre comentariu

Eu nu spun sursele  ca tine , dobitocule  . Stiu multe chestii pe care nu le afisez aici , ca nu sunt turnator , mai ales ptr. a nu le provoca altora neplaceri vsv de un nebun sociopat 

Dar a zis-o cineva care-i provoci o mare scarba   

nu spune sursele sociopatule, spune unde am interdictie labagiule! Te-ai obisnuit sa minti ca un gunoi, asta este motivul pentru care la varsta ta nu ai o familie si esti plin de datorii!

Link spre comentariu

Stai draq parcat ca nu am eu probleme d'astea cu femeile  

Duminica de duminica sa stai non-stop aici  si sa te certi cu  toti userii si sa-i injuri  , Sigur problema aceasta cu familia este doar la tine , nu la mine si este chiar evidenta 

Cum draq sa ai familie si sa lancezesti pe aici non-stop   pe diverse conturi de ani de zile ? .

Link spre comentariu

ii dau cu imprumut curul meu   ....ca e mult mai frumos  

poate nu mai afiseaza fata aia de milog pe la usile lor 

Deci iata cum ai confirmat si singur ca nu te mai primesc nici  fetele  

Ce am confirmat eu dezaxatule? Bai chiar esti psihopat! Modifici postarile pe ascuns bulangiule? Orice ai aface nu ai sa cazi in picioare, esti prea prost pentru timpurile astea falitule! :laugh2

Link spre comentariu

Duminica de duminica sa stai non-stop aici  si sa te certi cu  toti userii si sa-i injuri  , Sigur problema aceasta cu familia este doar la tine , nu la mine 

Ai probleme foarte mari la cum arati! Uita-te la minile tale sociopatule, se vede ca speli closete, uita-te la gura ta, ai buze subtiri de om al dracu cre zgarie pula bulangiilor pe care ii frecventeaza. Sociopatule, stai tu parcat, deja am aflat din ce spital ai evadat .... iarasi! :laugh2 Mi-a spus una din fostele .... tale! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Vrei sa postez inregistrarea audio?

Link spre comentariu

Mai editeaza o data , tembelule agramat cu 5 cuvinte in vocabular , ca sa te inteleg perfect 

In ce film ai vazut ca  o sa discute femeile mele vreodata cu tine  , un sociopat ? 

Link spre comentariu

Duminica de duminica sa stai non-stop aici  si sa te certi cu  toti userii si sa-i injuri  , Sigur problema aceasta cu familia este doar la tine , nu la mine si este chiar evidenta 

Cum draq sa ai familie si sa lancezesti pe aici non-stop   pe diverse conturi de ani de zile ? .

Daca eu lancezesc pe aici, tu ce plm cauti pe aici exact cand sunt eu sandilaule? Ti-am spus ca nu te duce mintea, hai besi, esti prost cu crengi! :laugh2 Vrei sa iti dovedesc ca doua femei nu au stat langa tine si sa arat motivele pentru care au luat aceasta decizie?  Una a semnat pentru tine, acum regreta! :laugh2

Link spre comentariu

Mai editeaza o data , tembelule agramat cu 5 cuvinte in vocabular , ca sa te inteleg perfect 

In ce film ai vazut ca  o sa discute femeile mele vreodata cu tine  , un sociopat ? 

Pentru ca tu est sociopat, doua s-au plans, nu mai sunt femeile tale sandilaule, le este frica de tine psihopatule! :laugh2

Link spre comentariu

Sa vina inregistrarea audio ....te pomenesti ca ai inceput sa faci  pe pizda si te inregistrezi singur  

Te cred in stare la cate halucinatii ai  in cap 

Sa moara Jan daca nu esti luat rau  la memeaca 

Link spre comentariu

Sa vina inregistrarea audio ....te pomenesti ca ai inceput sa faci  pe pizda si te inregistrezi singur  

Te cred in stare la cate halucinatii ai  in cap 

Sa moara Jan daca nu esti luat rau  la memeaca 

Nu am cum, ti-am spus, nu sunt bulangiu ca tine. Inregistrarea exista, nu o postez aici, a fost facute in conditii legalel si cu autorizatiile legale. Ceea ce vreau sa intelegi, este faptul ca te asteapta mari probleme mitomane! Sper ca nu te vei duce sa "bati" pe cineva, politia este pe faza si chiar mi-ar fi mila sa aud maine la stiri despre tine psihopatule!

Link spre comentariu

De multe ori in viata ni se-ntampla sa nu stim ce vrem, ce cautam, ce ne dorim mai exact, ce ne place si cum am vrea sa fie in special persoana de langa noi, corect? Insa pentru mine un lucru e cert, si anume ca toti avem nevoie mai mult de iubire, dragoste, intelegere, respect, corect? De aceea eu nu vreau nimic de la cineva care nu simte si nu-si doreste acel ceva ce sa simti de-acolo din interiorul tau, din inima ta, atunci cand alegi pe cineva, pe cineva care sa-ti placa de la prima vedere, prima intalnire, prima atingere, primul contact. Eu sunt o fire sensibila acolo in sufletul meu, foarte iubitoare, intelegatoare si rabdatoare, in cautarea a ceea ce numim cu toti "suflet pereche" Cu toate ca sunt casatorit, caut o femeie deosebita, o femeie care sa ma accepte in primul rand asa cum sunt, intelege si-mi oferi acea mult dorita dragoste curata, plina de pasiune, placere si extaz, o relatie frumoasa, dulce si discreta. Viata e scurta, anii se duc foarte repede si nu apucam sa luam ceea ce-i bun si frumos de multe ori, acum cat inca mai putem si suntem "tineri". Te astept sa te iubesc femeie, pup.

attachicon.gif LISANDRU.jpg

attachicon.gif picture_252755cbyamsf92syjjfyx2pp8y5.jpg

attachicon.gif picture_252755d6828rgfpu1ansn647282o.jpg

attachicon.gif picture_252755ggugbcmtn62em779qvfduo.jpg

attachicon.gif picture_252755t2f94ub4vseu3dtcb73rpy.jpg

attachicon.gif picture_252755tjfj2r7pzu7m3r33s1kjfb.jpg

papucii sunt cei mai smekeri, cat despre camasa sta pe tine ca pe gard

Iti recomand

http://www.enciclopedie.info/wp-content/uploads/2018/12/Papuci-Mercedes.jpg

Mai repede budigaiii ....i-a imprumutat de la  Paulica  ....hahahaha 

Ai de plm, e imbracat ca un boschetar. Eu zic sa faceti cheta, auzi popo, tu nu ai grija de enoriasul tau sa se imbrace mai bine ? ca de latrat pentru tine latra toata duminica cu sustinerea pedofiIului din Caracal, picon :laugh2

Ce-a luat-o si asta la fuga cand a vazut  

https://media1.giphy.com/media/l0Iypy1vVE38XrfxK/giphy.gif?cid=790b7611fb5281df62257294f9e182df447cf68242b8661f&rid=giphy.gif

Eu nu am inteles daca esti casatorit de ce cauti alta femeie ?

De multe ori in viata ni se-ntampla sa nu stim ce vrem, ce cautam, ce ne dorim mai exact, ce ne place si cum am vrea sa fie in special persoana de langa noi, corect? Insa pentru mine un lucru e cert, si anume ca toti avem nevoie mai mult de iubire, dragoste, intelegere, respect, corect? De aceea eu nu vreau nimic de la cineva care nu simte si nu-si doreste acel ceva ce sa simti de-acolo din interiorul tau, din inima ta, atunci cand alegi pe cineva, pe cineva care sa-ti placa de la prima vedere, prima intalnire, prima atingere, primul contact. Eu sunt o fire sensibila acolo in sufletul meu, foarte iubitoare, intelegatoare si rabdatoare, in cautarea a ceea ce numim cu toti "suflet pereche" Cu toate ca sunt casatorit, caut o femeie deosebita, o femeie care sa ma accepte in primul rand asa cum sunt, intelege si-mi oferi acea mult dorita dragoste curata, plina de pasiune, placere si extaz, o relatie frumoasa, dulce si discreta. Viata e scurta, anii se duc foarte repede si nu apucam sa luam ceea ce-i bun si frumos de multe ori, acum cat inca mai putem si suntem "tineri". Te astept sa te iubesc femeie, pup.

fratele meu, ai gresit adresa, pe site-ul asta nu este vorba despre dragoste, aici e virba despre futai, si nu orice futai ci din ala tare, cu fele si fel de pozitii si cu oral din ala adînc.. deci cauta alt site prietene

attachicon.gif LISANDRU.jpg

attachicon.gif picture_252755cbyamsf92syjjfyx2pp8y5.jpg

attachicon.gif picture_252755d6828rgfpu1ansn647282o.jpg

attachicon.gif picture_252755ggugbcmtn62em779qvfduo.jpg

attachicon.gif picture_252755t2f94ub4vseu3dtcb73rpy.jpg

attachicon.gif picture_252755tjfj2r7pzu7m3r33s1kjfb.jpg

Da-i citare , ca nu te aude ...face prea mare zgomot masina de spalat 

Vreti un forum curat?Iata initiatorii. Nici macar nu au fost in stare sa gaseasca poze adevarate!  Poza lui kiki este reala! Motane, tu hotaresti, asta este. Sterge datele care sunt cu adevarat personale!

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

otreapa e ma-ta ca a facut un obsedat ca tine . Mai bine spunene cate conturi mai ai si la cate ai scris recenzi negative ! Excludem Betty ca stim toti ca nu ai suportat-o pe fata aia degeaba asa .

Fa otreapa,tu vorbesti de conturi false cand ai fost prinsa ca ultima prosta din gostat cu recenzii false facute de tine?

Link spre comentariu

Atarnatori....macar daca ar castiga ceva din toata  tarasania pe care o tot fac , mai ales pe la fete  si Topicele acestora 

Dar sunt  paduchi coafati si nu castiga absolut nimic , in micimea lor doar  atrna la scandal toata ziua  ca sa goneasca userii , fie fete sau baieti  

Aloooooo......schizofrenia,cu doar 5 min, inainte spuneai ca facem bani grei pe santaje si recenzii false.

Ia-ti medicamentele si hotareste-te in PLM

Link spre comentariu
Vizitator sserum
Reputație: 0

Yeah, right...

Schimbarea la fata a site-ului si imbunatatirea... 

Deh, prost cum sunt, speram si eu...

Eu am fost cel mai stupid, când am venit cu butoiaşul de praf de puşcă, cu fitilul aprins, în magazia de ... petarde ! sau petarzi ?

post-299299-0-73225500-1567010837_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Iar faci pe smardoiul electronic ? 

'tu-ti rasa ta de avocat parlit si dement 

Smardoi electronic? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ai uitat fa târâtură cand ma invitai pe interval si apoi ai fugit mâncând pământul?

Te-n gura de rama de balegar

Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0

Nu ma bag in razboiul vostru, ca nu e treaba mea.

Voi zice doar atat.

NU e normal (sau de bun simt) sa publici poze personale, nr de tel, adrese sau alte detalii despre nimeni !

Alt aspect.

Carla, confunzi personajele.

Exista un futac , cu un aparat cu un furtun care iese din abdomen, DAR, nu este Pipilica. O spun garantat!

Pe langa faptul ca acel user a vizitat si recenzat fetele vizitate, eu am discutat cu el prin PM, are un sg cont vechi pe forum, fara clone, fara sa intre la DG, fara alte postari decat recenziile facute.

Eu nu il cunosc pe Pipilica, dar clar nu este cel de care mentionezi tu.

O zi buna.

Puteti continua circul. Scuzati interventia!

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...