Sari la conținut

V-ati gasit perechea pe site ?

Postări Recomandate

Vizitator carla0784482719
Reputație: 0
Postat

Cum spui tu zdreanta, nu m-am luat de ma-ta, cica o tine kiki sechestrata! :laugh2

usor ca eu stiu sa variez pe tot ce tine de la mic la mare stai parcat . Aici vorbim de ma-ta aia betiva ce o fut astia la coltu strazi
  • Oras:Bucuresti
Postat

usor ca eu stiu sa variez pe tot ce tine de la mic la mare stai parcat . Aici vorbim de ma-ta aia betiva ce o fut astia la coltu strazi

Mai este unul care foloseste expresia "stai parcat"! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Ma-ta este betiva si ai mostenit-o, si la betie si la bolile venerice! :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Cu boschetari si dementi chiar nu poti discuta . Deci spor ca mam plictisit deja . Muuuuultaaaaa muie Cristian asta si Pipilica (+++clonele)

Postat

Mai este unul care foloseste expresia "stai parcat"! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ma-ta este betiva si ai mostenit-o, si la betie si la bolile venerice! :laugh2 :laugh2

ma masturbez pe tine si variez direct la tine in gura asta asa ca ultima discutie . Mars fgt de distrus ca ai o camasa ce imi provoaca scarba
Postat

Cu boschetari si dementi chiar nu poti discuta . Deci spor ca mam plictisit deja . Muuuuultaaaaa muie Cristian asta si Pipilica (+++clonele)

ma masturbez pe tine si variez direct la tine in gura asta asa ca ultima discutie . Mars fgt de distrus ca ai o camasa ce imi provoaca scarba

Tu esti regina sexului oral, asa iti faci reclama! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Tu esti regina sexului oral, asa iti faci reclama! :laugh2  :laugh2  :laugh2

ce sa fac si eu . Macar asa . Dar tu regele labarilor
Postat

ce sa fac si eu . Macar asa . Dar tu regele labarilor

Mai respira, imi place ca iti arati adevarata fata! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Citesc pozele. Motiv pentru care nu-mi place sa-mi fac.

Tipul este adancit in munca, are idei fixe, ajunge agresiv verbal, poate ajunge si fizic...

In mare parte imi da de inteles ca nu a primit acea dragoste, sunt sanse sa fie altfel pentru ca in unele se uita cu sufletul deschis...

Daca nu s-a schimbat prea mult.

Eu vreau pentru mine ma!

Da-l in plm p-ala din poze, ca oricum nu mai ai ce sa salvezi.

Deci la modul concret, cum ar trebui abordata una cam pe la vreo 40. Ani, nu kg, doamne iarta-ma.

• Oras:FALASTOACA
Postat

explicane si noua cum a fost posibil ca tu sa poti intra pe anumite conturi . Ce am facut eu cu viata mea e strict problema mea daca este sau nu adevarat . Este strict viata mea de unde provin sau ce fac eu . Totusi refuzi sa ne spui cum faci recenziile negative

Tocmai ca nu este strict problema ta,atat timp cat te prostituezi lumea vrea sa stie daca iti pot da o muie fara sa ia SIDA,sifilis si alte boli

• Like 1
Postat

Eu vreau pentru mine ma!

Da-l in plm p-ala din poze, ca oricum nu mai ai ce sa salvezi.

Deci la modul concret, cum ar trebui abordata una cam pe la vreo 40. Ani, nu kg, doamne iarta-ma.

La modul concret, nu caut.

Daca as fi cautat, mergeam pe unul un pic mai tanar ca mine sau pe undeva pe acolo, nu unul la 65 ani.

Da, stiu cu cine vorbesc, tu nu stii.

Postat

explicane si noua cum a fost posibil ca tu sa poti intra pe anumite conturi .

Nu este la îndemâna unei proaste analfabete șmecheria cu conturile

• Like 1
Postat

La modul concret, nu caut.

Daca as fi cautat, mergeam pe unul un pic mai tanar ca mine sau pe undeva pe acolo, nu unul la 65 ani.

Da, stiu cu cine vorbesc, tu nu stii.

Scuze, nu pricep. Eu am 65? :)))))))

• Oras:Cora Lujerului
Postat

Am gasit-o dar nu pe nimfomanele pe Youtube.

Nu pleaca nicaieri, isi bea ceiutzul la balamuc. E imbracata sexy cu halatzel visiniu pufos.

• Oras:bucuresti
Postat

De multe ori in viata ni se-ntampla sa nu stim ce vrem, ce cautam, ce ne dorim mai exact, ce ne place si cum am vrea sa fie in special persoana de langa noi, corect? Insa pentru mine un lucru e cert, si anume ca toti avem nevoie mai mult de iubire, dragoste, intelegere, respect, corect? De aceea eu nu vreau nimic de la cineva care nu simte si nu-si doreste acel ceva ce sa simti de-acolo din interiorul tau, din inima ta, atunci cand alegi pe cineva, pe cineva care sa-ti placa de la prima vedere, prima intalnire, prima atingere, primul contact. Eu sunt o fire sensibila acolo in sufletul meu, foarte iubitoare, intelegatoare si rabdatoare, in cautarea a ceea ce numim cu toti "suflet pereche" Cu toate ca sunt casatorit, caut o femeie deosebita, o femeie care sa ma accepte in primul rand asa cum sunt, intelege si-mi oferi acea mult dorita dragoste curata, plina de pasiune, placere si extaz, o relatie frumoasa, dulce si discreta. Viata e scurta, anii se duc foarte repede si nu apucam sa luam ceea ce-i bun si frumos de multe ori, acum cat inca mai putem si suntem "tineri". Te astept sa te iubesc femeie, pup.

attachicon.gif LISANDRU.jpg

attachicon.gif picture_252755cbyamsf92syjjfyx2pp8y5.jpg

attachicon.gif picture_252755d6828rgfpu1ansn647282o.jpg

attachicon.gif picture_252755ggugbcmtn62em779qvfduo.jpg

attachicon.gif picture_252755t2f94ub4vseu3dtcb73rpy.jpg

attachicon.gif picture_252755tjfj2r7pzu7m3r33s1kjfb.jpg

Sa inteleg ca sotia nu iti ofera dragostea de care ai nevoie si doresti sa suplimentezi ? Vezi, ca aici, dragostea este pe bani ...

Postat

Nu este la îndemâna unei proaste analfabete șmecheria cu conturile

Cine nu a facut facultatea si masteratul la penitenciar, ca tine,este un prost si un fraier ...

Postat

in niciun caz. Acest dobitoc pipilica chiar are un furtun in stomac :)

are anus contra naturii si se caca pe gura.

Postat

Puti a retard mintal de la o posta.Toata lumea stie cu nu as fute una ca tine nici sa ma platesti,

1. Nu fut tiganci

2.Nu fut obeze

3.Nu fut jegoase.

Si lista poate continua

Nu futi decat pe dragostea vietii tale, laba. Pana si Oana nimfomana ti-a dat cu flit.

Postat

au fost multe cazuri de-a lungul timpului in care curvele au dat de gol pe curvari, uneori s-au indragostit de ele, cum a fost bubutza, querty, alte ori nici nu au trebuit sa le viziteze ca s-a aflat oricum despre ei, ca in cazul lui miky doar pentru ca a vorbit in PM cu alexandra napu
in alte cazuri chiar si-o merita, cum a patit victor tomita aka pecoaie, paul cazaban aka paulica, lisandru sobolanu, denis constantinescu aka imparior fotograful scouter hartuitor de curve menore deghizate in majore cu buletin fals,

ideea e ca orice prost care se da de gol la curve, fie dupa futai, fie doar in scris, se condamna la inchisoare pe viata, intr-o inchisoare a mintii, psihologica in care va putrezi toata viata pentru ca a fost dovedit de o curva care suge pula pe bani, fara scoala, educatie, moralitate si bun simt.
va meritati soarta prostii pulii!

Vizitator caproshu
Postat

Fratilor,cred ca mergeti din ce in ce mai departe cu magariile astea...pe un astfel de site nu ar trebui DELOC sa apara poze,nume ale utilizatorilor...

Postat

au fost multe cazuri de-a lungul timpului in care curvele au dat de gol pe curvari, uneori s-au indragostit de ele, cum a fost bubutza, querty, alte ori nici nu au trebuit sa le viziteze ca s-a aflat oricum despre ei, ca in cazul lui miky doar pentru ca a vorbit in PM cu alexandra napu

in alte cazuri chiar si-o merita, cum a patit victor tomita aka pecoaie, paul cazaban aka paulica, lisandru sobolanu, denis constantinescu aka imparior fotograful scouter hartuitor de curve menore deghizate in majore cu buletin fals,

ideea e ca orice prost care se da de gol la curve, fie dupa futai, fie doar in scris, se condamna la inchisoare pe viata, intr-o inchisoare a mintii, psihologica in care va putrezi toata viata pentru ca a fost dovedit de o curva care suge pula pe bani, fara scoala, educatie, moralitate si bun simt.

va meritati soarta prostii pulii!

Ce prostii pulii ? Sunt baieti salon se duc la fata cu toata dragostea altfel nu se scoala pula  :) E lege e scris in stele daca nu iti place ce vezi nu se ridica sau se ridica 1 minut si moare la intrare 

Daca o lasi fara obiectul muncii fata are tendinta sa se enerveze, sa te ia la palme, sa te dea afara in suturi pe scari. Nu o face dar cam asa este.

Scoala, educatie, moralitate nu e cazul dar bun simt au peste masura ca se simt f. f. f. bine

Postat

Fratilor,cred ca mergeti din ce in ce mai departe cu magariile astea...pe un astfel de site nu ar trebui DELOC sa apara poze,nume ale utilizatorilor...

sincer ,ei fac destule magari fetelor . Uneori si le mai si merita . Cand injura si denigreaza nu se gandesc la consecinte? Acum pe bune vorbim
Vizitator caproshu
Postat

sincer ,ei fac destule magari fetelor . Uneori si le mai si merita . Cand injura si denigreaza nu se gandesc la consecinte? Acum pe bune vorbim

Nu stiu ce sa zic...cred ca ar trebui ca fiecare sa si vada de treaba lui...fara atacuri,publicare poze,nr de tel...astea sunt chestii grave ma gandesc..

Postat

Nu stiu ce sa zic...cred ca ar trebui ca fiecare sa si vada de treaba lui...fara atacuri,publicare poze,nr de tel...astea sunt chestii grave ma gandesc..

pai asta e si ideea ca ei nu prea mai sunt cuminti.. pnm unii chiar su exagerat rau de tot

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...