Membru Premium elprofesoare Reputație: 60502 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Decembrie 7, 2021 On 12/1/2021 at 3:33 PM, eu31 said: Deci este pe circuit inchis? nu cred, iar dacă este să revină ea va anunța aici cum a facut-o de fiecare dată. ☺️ 7 Link spre comentariu
florinel sand Reputație: 34 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 29, 2022 Salut. O gasiti pe SD. User: Dianaa. Este mereu acolo. S-a mai implinit....chiar bine de tot....la fata tot simpatica a ramas....pacat ca nu are tragere pentru meseria asta....merge doar pe dat mici tepe... Link spre comentariu
florinel sand Reputație: 34 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 29, 2022 Salut. Scuze pentru post-ul anterior. Greseala imi apartine. Incercam sa postez in alta parte. Regret incidentul. Link spre comentariu
eu31 Reputație: 128 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2022 Am intrat acum pe sd si Dianaa nu prea pare a fi Antonia. Link spre comentariu
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 Si eu am verificat acuma si nu pare a fi Antonia. Nu are pielita aia de tenie crescuta in cur. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum