white noise Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:* Oras:* Postat Septembrie 1, 2019 la fel de scarbos si de toxic ca liviu aka cinestie, sper sa nu-ti ia 4-5 ani pana te decizi sa il banezi. 1 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Iar PM-uri personale?! :slap2 Nu mai scrieti curvelor! 1
stefan567 Reputație: 368 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Pune si PM-ul im care picon facea recenzie la comanda guvizilor , cu sustinerea lui Liviu! 2
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Pula mea... (PM, ca să fiu totuși pe subiect). Așa ceva...
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Postat Septembrie 1, 2019 Mda, ce surprize.
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Va rog frumos s-o banati intai pe Madi70, doar ca sa-i ofer eu repede un umar pe care sa planga. Dupa raul de lacrimi, o sa va trimitem amintiri de la sectiunea verified amateurs. Adica eu sunt amator, ca ea e pro. Ramanem acolo oricum. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2019 la fel de scarbos si de toxic ca liviu aka cinestie, sper sa nu-ti ia 4-5 ani pana te decizi sa il banezi. post-154992-0-21242100-1567259583.jpg post-154992-0-71706300-1567261077.jpg mersi am vazut discutia, care a mai fost postata si pe alt topic. Acel troll o mai fost banat de multe ori inainte,si cel mai probabil la fel o sa primeasca si acum. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2019 Iar PM-uri personale?! :slap2 Nu mai scrieti curvelor! care curve amada ? ca si tu mi-ai postat o discutie avuta cu tine pe PM 3
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 care curve amada ? ca si tu mi-ai postat o discutie avuta cu tine pe PM Am postat public, personal, balariile tale din PM, asa e.Nu am facut distributie in privat la discutiile mele.Si tu ai postat PM-uri, asta este exemplul pe care il dai. Nu ma mai vezi prea mult pe aici, nu te obosi.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 2, 2019 Am postat public, personal, balariile tale din PM, asa e.Nu am facut distributie in privat la discutiile mele.Si tu ai postat PM-uri, asta este exemplul pe care il dai. Nu ma mai vezi prea mult pe aici, nu te obosi. Nici asta n-a fost in privat. A postat betty pe topicul ei. ;) 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2019 Am postat public, personal, balariile tale din PM, asa e.Nu am facut distributie in privat la discutiile mele.Si tu ai postat PM-uri, asta este exemplul pe care il dai. Nu ma mai vezi prea mult pe aici, nu te obosi. ai postat o pula discutii private pana si cele avute cu minebetty a publicat acel PMtu da-ti chilotii jos si apleaca-te 3
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 care curve amada ? ca si tu mi-ai postat o discutie avuta cu tine pe PMMasculine probabil, aia care te scuipa de la un mm si pe urma te ling in urechi, e oarecum impotriva firii, au ajuns barbati, asumat, feminizati sa fie mai curve decat curvele, ... ai de pula mea !
fudoice Reputație: 4 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 Ce repede ajung PM-urile publice
white noise Reputație: 10 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:* Oras:* Autor Postat Septembrie 2, 2019 Nu mai scrieti curvelor betive! nu ti-a scris nimeni tie, de ce te agiti? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 Te guduri odios si ostentativ pe langa motat. Spune-i in plm ce ai de zis si ...raus. Se supara asta e , iti indeplineste o dorinta de-a ta mai veche A-ti subt pula paduchilor, la-ți enervat pe sexxprovoc, efectiv nu avetz nici o șansă, parnaia va manananca pe toti in frunte cu administratorul sitului.Eu vreau sa mi se șteargă contul, nu vreau sa fie gasit cand intra politia de pe pagina de facebook a politiei române ca o sa fie iureș. Adica eu unul constat ca esti intr-o dezordine totala a ideilor , si intr-o contradictie permanenta , pe care tot tu incerci sa le expui aici , fatalauleUnu Asa ar fi trebuit sa faci de ani de zile.Bine ca te-ai trezit măcar acum, în ceasul al 300-lea.Imi place cum te exprimi, ești dominator, așa...Mi s-a sculat puțin, sa știi :) ai grija boss, ca fara sa-ti dai seama muti jumate de forum la de evitat :Dceea ce ar fi 25% corect. Pai ce plm esti cartofar asa , muti sacii din carlinga in remorca , dupa care tot tu te razgandesti ca centru de greutate devine practic instabil si ca incepi sa nu mai ai controlul masinii pe virajeSi doi https://nimfomane.com/forum/topic/140613-picon-sustine-infractorii-dovediti/?p=5812724 (nu-i mai pot da citare , dar ....o pot copia aici ) "sunteti cacati amandoi, de cand ati vazut ce lantz gros poarta garidul :laugh2 :laugh2 :laugh2" Daca tot ai incercat-o , curistule , cu acea apreciere vsv de persoana mea (ca si Pipilicii aia oligofreni) , iti zic simplu , ca nu mi-e frica bahh de nimeni , stai parcat . Si-ti mai spun una si ma duc (dar poate ma intorc in curand si-ti mai arat una , pe smechereala , nu pe lingerisme d'astea proaste) vsv de acea discutie de acolo , nu de rahatul tau pe care vrei sa-l tot imbuci pe aici stand la panda Deci , in curand , vor dialoga cacatii singuri intre ei , chiar si de pe propriile lor clone , tot ca idee .Intr-o zi ai sa-mi dai dreptate , ca flacara incepe sa palpaie din ce in ce mai slab . Pana atunci , baga mare , momentan prin multime esti mai greu de depistat . Nu ptr. totiSi nu mai face gura mare si pe castratul in continuare pe aici , Raus !!!
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Te guduri odios si ostentativ pe langa motat. Spune-i in plm ce ai de zis si ...raus. Se supara asta e , iti indeplineste o dorinta de-a ta mai veche Adica eu unul constat ca esti intr-o dezordine totala a ideilor , si intr-o contradictie permanenta , pe care tot tu incerci sa le expui aici , fatalaule Unu Pai ce plm esti cartofar asa , muti sacii din carlinga in remorca , dupa care tot tu te razgandesti ca centru de greutate devine practic instabil si ca incepi sa nu mai ai controlul masinii pe viraje Si doi https://nimfomane.com/forum/topic/140613-picon-sustine-infractorii-dovediti/?p=5812724 (nu-i mai pot da citare , dar ....o pot copia aici ) "sunteti cacati amandoi, de cand ati vazut ce lantz gros poarta garidul :laugh2 :laugh2 :laugh2" Daca tot ai incercat-o , curistule , cu acea apreciere vsv de persoana mea (ca si Pipilicii aia oligofreni) , iti zic simplu , ca nu mi-e frica bahh de nimeni , stai parcat . Si-ti mai spun una si ma duc (dar poate ma intorc in curand si-ti mai arat una , pe smechereala , nu pe lingerisme d'astea proaste) vsv de acea discutie de acolo , nu de rahatul tau pe care vrei sa-l tot imbuci pe aici stand la panda Deci , in curand , vor dialoga cacatii singuri intre ei , chiar si de pe propriile lor clone , tot ca idee .Intr-o zi ai sa-mi dai dreptate , ca flacara incepe sa palpaie din ce in ce mai slab . Pana atunci , baga mare , momentan prin multime esti mai greu de depistat . Nu ptr. toti Si nu mai face gura mare si pe castratul in continuare pe aici , Raus !!! De ce vporbesti urat infractorule, iar ai ramas fara medicamente scursura umana? 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Lol, ce prost 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Lol, ce prostO strigi singur precum cucul bai jartea clonata imitatoare? Nici macar nu ai talent! :laugh2 Este ca iti faci puncte albe pentru zile negre scursura? :laugh2 1 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Te draq de prost 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Te draq de prostin timp ce tu ma faci prost, dovedesti ca tu esti adevaratul prost lipsit de talent! :laugh2 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Aport Lisandru ! 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 la fel de scarbos si de toxic ca liviu aka cinestie, sper sa nu-ti ia 4-5 ani pana te decizi sa il banezi. post-154992-0-21242100-1567259583.jpg post-154992-0-71706300-1567261077.jpgAdica ai fost sau esti inca pestele lui Betty? Pacat de ea ca te-a acceptat bolnavule psihic! 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Ce cretin e pekinezu, ala e Gelu, prietenul vostru, a lui picon 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 Aport Lisandru ! A dat-o iar pe cufureala ...nici nu i-a trebuit mult 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Haha 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum