Sari la conținut

Pisicuts, daca tot banezi gunoaiele uite o sugestie

Postări Recomandate

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Pula mea... (PM, ca să fiu totuși pe subiect). Așa ceva...

Postat

Va rog frumos s-o banati intai pe Madi70, doar ca sa-i ofer eu repede un umar pe care sa planga.

Dupa raul de lacrimi, o sa va trimitem amintiri de la sectiunea verified amateurs.

Adica eu sunt amator, ca ea e pro. Ramanem acolo oricum.

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

la fel de scarbos si de toxic ca liviu aka cinestie, sper sa nu-ti ia 4-5 ani pana te decizi sa il banezi.

attachicon.gif post-154992-0-21242100-1567259583.jpg

attachicon.gif post-154992-0-71706300-1567261077.jpg

mersi am vazut discutia, care a mai fost postata si pe alt topic. Acel troll o mai fost banat de multe ori inainte,si cel mai probabil la fel o sa primeasca si acum.

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Postat

Iar PM-uri personale?!  :slap2

Nu mai scrieti curvelor!

care curve amada ? ca si tu mi-ai postat o discutie avuta cu tine pe PM

• Like 3

Postat

Am postat public, personal, balariile tale din PM, asa e.

Nu am facut distributie in privat la discutiile mele.

Si tu ai postat PM-uri, asta este exemplul pe care il dai.

Nu ma mai vezi prea mult pe aici, nu te obosi.

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Nici asta n-a fost in privat. A postat betty pe topicul ei. ;)

• Like 2
  • Minus 1
  • Administrator
Postat

ai postat o pula discutii private pana si cele avute cu mine

betty a publicat acel PM

tu da-ti chilotii jos si apleaca-te

• Like 3

Postat

Masculine probabil, aia care te scuipa de la un mm si pe urma te ling in urechi, e oarecum impotriva firii, au ajuns barbati, asumat, feminizati sa fie mai curve decat curvele, ... ai de pula mea !

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Te guduri odios si ostentativ pe langa motat. Spune-i in plm ce ai de zis si ...raus. Se supara asta e , iti indeplineste o dorinta de-a ta mai veche 

A-ti subt pula paduchilor, la-ți enervat pe sexxprovoc, efectiv nu avetz nici o șansă, parnaia va manananca pe toti in frunte cu administratorul sitului.
Eu vreau sa mi se șteargă contul, nu vreau sa fie gasit cand intra politia de pe pagina de facebook a politiei române ca o sa fie iureș.

Adica eu unul constat ca esti intr-o dezordine totala a ideilor , si intr-o contradictie permanenta , pe care tot tu incerci sa le expui aici , fatalaule

Unu

Asa ar fi trebuit sa faci de ani de zile.
Bine ca te-ai trezit măcar acum, în ceasul al 300-lea.
Imi place cum te exprimi, ești dominator, așa...
Mi s-a sculat puțin, sa știi :)

ai grija boss, ca fara sa-ti dai seama muti jumate de forum la de evitat :D

ceea ce ar fi 25% corect.

Pai ce plm esti cartofar asa , muti sacii din carlinga in remorca , dupa care tot tu te razgandesti ca centru de greutate devine practic instabil  si ca incepi sa  nu mai ai controlul masinii pe viraje

Si doi

https://nimfomane.com/forum/topic/140613-picon-sustine-infractorii-dovediti/?p=5812724

(nu-i mai pot da citare , dar ....o pot copia aici )

"sunteti cacati amandoi, de cand ati vazut ce lantz gros poarta garidul  :laugh2  :laugh2  :laugh2"

Daca tot ai incercat-o , curistule , cu acea  apreciere vsv de persoana mea (ca si Pipilicii aia oligofreni) ,  iti zic simplu , ca nu mi-e frica bahh de nimeni , stai parcat . 

Si-ti  mai spun una si ma duc (dar poate ma intorc in curand si-ti mai arat una , pe smechereala , nu pe lingerisme d'astea proaste) vsv de acea discutie de acolo , nu de rahatul tau pe care vrei sa-l tot imbuci pe aici stand la panda

Deci , in curand , vor dialoga  cacatii singuri intre ei  , chiar si  de pe propriile lor clone ,  tot ca idee .
Intr-o zi ai sa-mi dai dreptate , ca flacara incepe sa palpaie din ce in ce mai slab .

Pana atunci , baga mare , momentan prin multime esti mai greu de depistat . Nu ptr. toti

Si nu  mai face gura mare si pe castratul in continuare pe aici , Raus !!!

• Oras:Bucuresti
Postat

Te guduri odios si ostentativ pe langa motat. Spune-i in plm ce ai de zis si ...raus. Se supara asta e , iti indeplineste o dorinta de-a ta mai veche 

Adica eu unul constat ca esti intr-o dezordine totala a ideilor , si intr-o contradictie permanenta , pe care tot tu incerci sa le expui aici , fatalaule

Unu

Pai ce plm esti cartofar asa , muti sacii din carlinga in remorca , dupa care tot tu te razgandesti ca centru de greutate devine practic instabil  si ca incepi sa  nu mai ai controlul masinii pe viraje

Si doi

https://nimfomane.com/forum/topic/140613-picon-sustine-infractorii-dovediti/?p=5812724

(nu-i mai pot da citare , dar ....o pot copia aici )

"sunteti cacati amandoi, de cand ati vazut ce lantz gros poarta garidul  :laugh2  :laugh2  :laugh2"

Daca tot ai incercat-o , curistule , cu acea  apreciere vsv de persoana mea (ca si Pipilicii aia oligofreni) ,  iti zic simplu , ca nu mi-e frica bahh de nimeni , stai parcat . 

Si-ti  mai spun una si ma duc (dar poate ma intorc in curand si-ti mai arat una , pe smechereala , nu pe lingerisme d'astea proaste) vsv de acea discutie de acolo , nu de rahatul tau pe care vrei sa-l tot imbuci pe aici stand la panda

Deci , in curand , vor dialoga  cacatii singuri intre ei  , chiar si  de pe propriile lor clone ,  tot ca idee .

Intr-o zi ai sa-mi dai dreptate , ca flacara incepe sa palpaie din ce in ce mai slab .

Pana atunci , baga mare , momentan prin multime esti mai greu de depistat . Nu ptr. toti

Si nu  mai face gura mare si pe castratul in continuare pe aici , Raus !!!

De ce vporbesti urat infractorule, iar ai ramas fara medicamente scursura umana?

• Minus 2
Postat

Lol, ce prost

O strigi singur precum cucul bai jartea clonata imitatoare? Nici macar nu ai talent! :laugh2 Este ca iti faci puncte albe pentru zile negre scursura? :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Te draq de prost

in timp ce tu ma faci prost, dovedesti ca tu esti adevaratul prost lipsit de talent! :laugh2

• Minus 2
Postat

Aport Lisandru !

A dat-o iar pe  cufureala   ...nici nu i-a trebuit mult 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...