miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 cu vaginu' tau doar ma joc https://media.giphy.com/media/XG1kPUNl0F2552JcLA/giphy.gif
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Eu de litere, tu de pula lui KIKI! Asa bine te-a futut taranul ala basit? :laugh2 :laugh2 :laugh2Pe tine probabil...te iei tot timpul gura- n pula cu elðŸ»ðŸ˜‚😂
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 *trezii* Unde plm ai facut scoala?Ti am zis sa nu bei cerneala, ea se foloseste la altcevaMai stai o tura pizda proasta, se pare ca kiki a uitat sa isi ia medicamentele si nu se poate calma decat dupa ce te ia la stiulete! :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 cu vaginu' tau doar ma joc https://media.giphy.com/media/XG1kPUNl0F2552JcLA/giphy.gifDe aia te-au lasat doua neveste sociopatule, pe langa faptul ca si-au dat seama cat esti de nebun, au constatat cat de cretin esti si nu le poti satisface impotentule! :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Pe tine probabil...te iei tot timpul gura- n pula cu elDa, ai dreptate, iti dau plm in gura, asta doar virtual, in realitate stai cu rama lui kiki in gura! :laugh2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Mai stai o tura pizda proasta, se pare ca kiki a uitat sa isi ia medicamentele si nu se poate calma decat dupa ce te ia la stiulete! :laugh2Ai grija la cerneala...sa n-o mai bei😂
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Ai grija la cerneala...sa n-o mai beiVad ca esti dornic de plm homalaule, nu te pot satisface insa, eu nu sunt. Ti l-am recomandat insa pe kiki, semanat perfecti, va potriviti perfect penibililor! :laugh2 :laugh2 :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 *trezii* Unde plm ai facut scoala?Ti am zis sa nu bei cerneala, ea se foloseste la altceva Ce scoala , ca asta cara curve cu basculanta in port la Constanta ....si le zicea "Trei iezi cucuietz , pula mea de vreti s-aveti pune-ti lupa pe ...muiet " .... Gata , sa intre .Muiet 13 sa-mi bat pula si de acesta
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Vad ca esti dornic de plm homalaule, nu te pot satisface insa, eu nu sunt. Ti l-am recomandat insa pe kiki, semanat perfecti, va potriviti perfect penibililor! :laugh2 :laugh2 :laugh2Te *trezii* ?😂😂😂Cat de prost esti Lisandrule? Si mai umbla vorba prin targ ca esti avocat...daca-i asa sigur ai terminat vreo privata la fara frecventa😂😂😂
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Ce scoala , ca asta cara curve cu basculanta in port la Constanta ....si le zicea "Trei iezi cucuietz , pula mea de vreti s-aveti pune-ti lupa pe ...muiet " .... Gata , sa intre .Muiet 13 sa-mi bat pula si de acesta Te doare adevarul STIULETARE? Ia vezi cum raspunzi la topicul CUM SE POATE? Nu cred neaparat ca trebuie sa raspunzi neaparat aici, in curand insa trebuie sa ai un raspuns pentru cine este in masura sa iti puna intrebari! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Te doare adevarul STIULETARE? Ia vezi cum raspunzi la topicul CUM SE POATE? Nu cred neaparat ca trebuie sa raspunzi neaparat aici, in curand insa trebuie sa ai un raspuns pentru cine este in masura sa iti puna intrebari! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Esti cantitate neglijabila sclavule, stai la vrejul lui kiki, fiecare pasare pe limba ei piere jarte! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 Vezi ca bate cineva la usa ...du-te si ia-i pula (pe bune) in gura Nu mai sta aici si pierde timpul dupa ale noastre . Dementule .
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Vezi ca bate cineva la usa ...du-te si ia-i pula (pe bune) in gura Nu mai sta aici si pierde timpul dupa ale noastre . Dementule .Pleaca de acasa infractorule, iti bate anaf-l la usa si diicot-ul! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 Gata , bahhh sobolane , ai facut 100 de postari Pe Nebuneala Mai intra si cu Moet sa echilibrezi situatia , adica sa-ti dam tot o muie
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Gata , bahhh sobolane , ai facut 100 de postari Pe Nebuneala Mai intra si cu Moet sa echilibrezi situatia , adica sa-ti dam tot o muie Ti-am spus eu ca esti sandilau? Nu m-ai crezut SOBOLANE. Nu esti in stare sa ai propriile replici, intotdeauna trebuie sa copiezi pe cineva sociopatule ANALfabet! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2019 Bahhh , spune sincer , ai luat vreo ciuperca de la vreo domnita si ti s-a transmis spre creier fiindca n-ai tratat-o la timp ? Uite , suntem intre "prieteni" si stii bine ca nu ma poti minti Hai ca ti-am gasit si jucarie , ca sa te joci frumos https://media3.giphy.com/media/8XCbHhGQB5VXG/giphy.gif?cid=790b7611be29ff4cae83575894e4e0c0c9026e93815f2c5c&rid=giphy.gif Ce zici de ea ? Iti place ?
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Bahhh , spune sincer , ai luat vreo ciuperca de la vreo domnita si ti s-a transmis spre creier fiindca n-ai tratat-o la timp ? Uite , suntem intre "prieteni" si stii bine ca nu ma poti minti Hai ca ti-am gasit si jucarie , ca sa te joci frumos https://media3.giphy.com/media/8XCbHhGQB5VXG/giphy.gif?cid=790b7611be29ff4cae83575894e4e0c0c9026e93815f2c5c&rid=giphy.gif :laugh2 Ce zici de ea ? Iti place ? IDIOT EST! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Este binecunoscu ca esti ciupercarul sef, le culegi cu curul HOMALAULE SOCIOPAT! :laugh2
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 Nici asta n-a fost in privat. A postat betty pe topicul ei. ;) Se schimba situatia.Alt cautator de scandal cauta atentie din ce spun altii...Merci petru lamurire. ;) ai postat o pula discutii private pana si cele avute cu minebetty a publicat acel PMtu da-ti chilotii jos si apleaca-te Go fuck your self, sociopatule!Ma pupi in cur, in afara sa-mi banezi contul, de care mi se rupe, poti doar latra! 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Se schimba situatia.Alt cautator de scandal cauta atentie din ce spun altii...Merci petru lamurire. ;) Go fuck your self, sociopatule!Ma pupi in cur, in afara sa-mi banezi contul, de care mi se rupe, poti doar latra!Picon a fost japita 3
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Picon a fost japitaIti este frica de ea SOBOLANE? :laugh2 Este evident! :laugh2 :laugh2 :laugh2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 2, 2019 Lol, ce prost 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Lol, ce prostCe faci cucule, te strici pe nume? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Slab vocabular ai idiotule, adevaratul xoxo, avea un vocabular mai .... bogat! :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Vezi ca bate cineva la usa ...du-te si ia-i pula (pe bune) in gura Nu mai sta aici si pierde timpul dupa ale noastre . Dementule . Gata , bahhh sobolane , ai facut 100 de postari Pe Nebuneala Mai intra si cu Moet sa echilibrezi situatia , adica sa-ti dam tot o muie Bahhh , spune sincer , ai luat vreo ciuperca de la vreo domnita si ti s-a transmis spre creier fiindca n-ai tratat-o la timp ? Uite , suntem intre "prieteni" si stii bine ca nu ma poti minti Hai ca ti-am gasit si jucarie , ca sa te joci frumos https://media3.giphy.com/media/8XCbHhGQB5VXG/giphy.gif?cid=790b7611be29ff4cae83575894e4e0c0c9026e93815f2c5c&rid=giphy.gif Ce zici de ea ? Iti place ? Picon a fost japita Lol, ce prostcarla0784482719Regina sexului oralVIP Member2914 Postari:Inscris la:01 juni 2019Reputatie:-923Locatie:Bucuresti NERVA TRAIANTrimis 29 augustus 2019 - 06:46Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule :))))Detalii la nr de telefon 0784482719Raspunde
Administrator pisicuts Reputație: 114395 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2019 Se schimba situatia.Alt cautator de scandal cauta atentie din ce spun altii...Merci petru lamurire. ;) Go fuck your self, sociopatule!Ma pupi in cur, in afara sa-mi banezi contul, de care mi se rupe, poti doar latra! pot eu sa iti fac multe amada 1
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 Madi e temperamentala. Ii dau asta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum