Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

SITUAŢIA FINANCIARĂ PE ANUL 2017

Cifra de afaceri netă (ct. 701 + 702 + 703 + 704 + 705 + 706 + 708 + 707 - 709  + 741** + 766***): 122346 LEI

Număr mediu de salariaţi: 1

Impozite şi taxe neplătite la termenul stabilit la bugetul de stat: 0 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Pierdere (rd. 03 + 04 + 05 + 06 + 07 - 01 - 02): 13282 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Profit (rd. 01 + 02 – 03 - 04 – 05 – 06 - 07): 0 LEI

ACTIVE IMOBILIZATE – TOTAL (rd. 01 + 02 + 03): 5932 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) - Pierdere (rd. 229 - 228): 12059 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) - Profit (rd. 228 - 229): 0 LEI

SITUAŢIA FINANCIARĂ PE ANUL 2018

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Profit (rd. 01 + 02 – 03 - 04 – 05 – 06 - 07): 0 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Pierdere (rd. 03 + 04 + 05 + 06 + 07 - 01 - 02): 35461 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Pierdere (rd. 229-228): 34281 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Profit (rd. 228-229): 0 LEI

Numar mediu de salariati: 1

Impozite, contributii  si taxe neplatite la termenul stabilit la bugetul de stat, din care:: 0 LEI

Cifra de afaceri netă (ct. 701 + 702 + 703 + 704 + 705 + 706 + 708 + 707 - 709  + 741** + 766***): 117971 

Doi ani la rand pierdere, cum a reusit sa supravietuiasca. In primul rand a evitat sa isi dec lare veniturile, ceea ce inseamna evaziune fiscala. Cum isi completeaza oare veniturile, ce activitati mai presteaza?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce-i mai plac mafeotului labutele agresive pe Nimfomane  de cand a ramas somer 

Si-a gasit si asta gagica pana la urma ?  Sau tot pe la cururile la barbati umbla cu limba ?

Link spre comentariu

Si-a gasit si asta gagica pana la urma ?  Sau tot pe la cururile la barbati umbla cu limba ?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  ''mafeot de cacat, de Colentina esti tu baietas! Locul tau este la Balaceanca, asta te scapa de puscarie infractorule! Tu esti cu limba pe la cururile barbatilor homalaule, daca nu ar fi asa, ai cunoaste si tu limba romana ANALfabetule! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Cand sunt acumulate datorii ce depasesc un anumit prag de catre o anumita firma, datorii pe care nu le poate achita intr-o perioada determinata de timp, administratorul, asociatul, este obligat sa solicite intrarea in insolvente. Neindeplinirea acestei obligatii, constituie infractiune!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Atata timp cat ii permiti astuia sa jigneasca, il voi jignii si eu! Ma banezi pe bine, trebuie sa il banezi si pe el, asta daca doresti sa fi corect!

• Minus 1
Link spre comentariu

Atata timp cat ii permiti astuia sa jigneasca, il voi jignii si eu! Ma banezi pe bine, trebuie sa il banezi si pe el, asta daca doresti sa fi corect!

*jignii*?

😂😂😂😂😂😂ðŸ˜

😂😂😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜‚

Limba romana e o enigma pentru tine, Lisandrule!😂

• Like 1
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 :laugh2 ''mafeot de cacat, de Colentina esti tu baietas! Locul tau este la Balaceanca, asta te scapa de puscarie infractorule! Tu esti cu limba pe la cururile barbatilor homalaule, daca nu ar fi asa, ai cunoaste si tu limba romana ANALfabetule! :laugh2

Alooo...limba romana?

*trezii*

*jignii*

Tu crezi ca o cunosti?😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu

N-am inteles prea bine , sociopatul asta ma citeaza pe mine  sa-i curm suferinta/frustrarea   lui acumulata de copil  (nu doar in cei 10 ani petrecuti aici) ? 

Ti-am spus sa nu mai strici tastatura , ca n-ai bani de alta  . 

• Like 1
Link spre comentariu

N-am inteles prea bine , sociopatul asta ma citeaza pe mine  sa-i curm suferinta/frustrarea   lui acumulata de copil  (nu doar in cei 10 ani petrecuti aici) ? 

Ti-am spus sa nu mai strici tastatura , ca n-ai bani de alta  . 

Homalaule sociopat, singur te poti descurca? Ma indoiesc, esti atat de prost si infactor incat nu realizezi ca iti bate anaf-ul la usa sociopatule! Neam de neamul tau nu o sa aiba banii pe care i-am avut eu pana acum! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...