christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Alloooo, homalaul este kiki, acolo sa te adresezi! :laugh2Alooo...tu ai scris gresit, Lisandrule...sau nu te *trezii* inca? 😂😂 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Alooo...tu ai scris gresit, Lisandrule...sau nu te *trezii* inca? Cand o sa iti scoti chilotii din cur, aia din avatar (te reprezinta perfect :laugh2 ), poate atunci ai sa fi barbat, pana atunci esti un homalau! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Cand o sa iti scoti chilotii din cur, aia din avatar (te reprezinta perfect :laugh2 ), poate atunci ai sa fi barbat, pana atunci esti un homalau! :laugh2 :laugh2 :laugh2Ai sa *fii*...Aici l ai mancat pe *i*..in alte locuri unfe nu e cazul il dublezi... Limba noastra-i o comoara 😂😂😂🤗 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Lisandru , cel mai prost din curtea scolii =)) 4 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 N-am inteles prea bine , sociopatul asta ma citeaza pe mine sa-i curm suferinta/frustrarea lui acumulata de copil (nu doar in cei 10 ani petrecuti aici) ? Ti-am spus sa nu mai strici tastatura , ca n-ai bani de alta . Cine te citeaza pe tine ANALfabetule? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Baietas, esti o greseala genetica, de o prostie rara si ti-o furi in curand sociopatule infactor!mYTrebuie sa te bucuri, urmeaza sa ajungi vedeta la TV! :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ai sa *fii*...Aici l ai mancat pe *i*..in alte locuri unfe nu e cazul il dublezi... Limba noastra-i o comoara Lisandru , cel mai prost din curtea scolii =))Unde este ANALfabetul infractor, hop si slugile homosexuale! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Se stie...nici clasa a 2-a n-a trecut-o , ca a ramas repetent Adica e tot prostu' ala din ultima banca , pe care-l aseza (tot acolo) toasa diriginta , ca sa nu-l observe fetele cand isi da drumul pe crac ...lol 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Se stie...nici clasa a 2-a n-a trecut-o , ca a ramas repetent Adica e tot prostu' ala din ultima banca , pe care-l aseza (tot acolo) toasa diriginta , ca sa nu-l observe fetele cand isi da drumul pe crac ...lol :laugh2 :laugh2 :laugh2 Hai ca te-am adus unde am vrut ANALfabetule, inca puti si cedezi! Te voi lua incet, te voi face sa iti simti propria prostie IQ77! :laugh2 :iagree Sa intelegem ca dirigita ta a fost o fosa? Se intelege de ce puti a cacat! :laugh2 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Asta trebuie sa ramana pe prima pagina, in sectorul 2, Colentina, se face trafic cu persoane! Cifrele astea ascund mule! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Se stie...nici clasa a 2-a n-a trecut-o , ca a ramas repetent Adica e tot prostu' ala din ultima banca , pe care-l aseza (tot acolo) toasa diriginta , ca sa nu-l observe fetele cand isi da drumul pe crac ...lol Kiki, mai bine te autodenunti! :laugh2 Vei beneficia de clementa! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 N-am inteles prea bine , sociopatul asta ma citeaza pe mine sa-i curm suferinta/frustrarea lui acumulata de copil (nu doar in cei 10 ani petrecuti aici) ? Ti-am spus sa nu mai strici tastatura , ca n-ai bani de alta . Ia spune daca ai tupeu basinosule, sunt date adevarate, am dreptate!? :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 N-am inteles prea bine , sociopatul asta ma citeaza pe mine sa-i curm suferinta/frustrarea lui acumulata de copil (nu doar in cei 10 ani petrecuti aici) ? Ti-am spus sa nu mai strici tastatura , ca n-ai bani de alta . Alooo...tu ai scris gresit, Lisandrule...sau nu te *trezii* inca? Ai sa *fii*...Aici l ai mancat pe *i*..in alte locuri unfe nu e cazul il dublezi... Limba noastra-i o comoara Lisandru , cel mai prost din curtea scolii =)) Se stie...nici clasa a 2-a n-a trecut-o , ca a ramas repetent Adica e tot prostu' ala din ultima banca , pe care-l aseza (tot acolo) toasa diriginta , ca sa nu-l observe fetele cand isi da drumul pe crac ...lol carla0784482719Regina sexului oralVIP Member2914 Postari:Inscris la:01 juni 2019Reputatie:-923Locatie:Bucuresti NERVA TRAIANTrimis 29 augustus 2019 - 06:46Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule :))))Detalii la nr de telefon 0784482719Raspunde 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Nu iti convine mitomane, pastrez subiectul, ai velit-o SAEACIE! :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Vreti ca exemplare din astesa sa faca ce vor ele? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 kiki, tu esti in discutie muistule! 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 *jignii*? Limba romana e o enigma pentru tine, LisanKiki77 este mre patron?drule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Cum gestioneaza un psihopat o asemenea afacere? :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Tu ai raspunsul kiki77, ai de vrejul tau! :laugh2 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ce sa credem ? 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ce sa credem ?Ca te-ai trezit ca proasta la pula@ :laugh2 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ca te-ai trezit ca proasta la pula@ :laugh2? 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 ?exct asta esti? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Intrebarea este, se lasa futut in cur de urs, face evaziune fiscala, are retea de trafic carne vie, cuperci? Este idiot pentru orice ipoteza, este real insa? :laugh2 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 ?E idiot, a fost abandonat de o curva si sufera ca o potaie, e in delir precum pedofiIul dovedit picon zis dinca 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2019 E idiot, a fost abandonat de o curva si sufera ca o potaie, e in delir precum pedofiIul dovedit picon zis dincaEste ca pute a kiki77? :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum