Sari la conținut

Vreau sex bun...la pachet


Postări Recomandate

Cer mult? Nu cred. O escorta buna sa apeleze la mine ;) Daca are tupeu. Eu, ea si inca o tipa buna. Mergem si bem un suc la un bar, stiu eu cateva. Apoi tragem cortina si facem un threesome. Eu vin cu ideea, cu tipa buna si cu banii. Astept o oferta. Musai sa-i placa fetele. Sa fie slim, tinerica.

Astept propuneri aici sau pe mail , [email protected]. Pana vineri :D La asa propunere indecenta banii nu-s o problema. Rezolvam. Cash.

Link spre comentariu
  • Oras:in coasta ta
  • Oras:in coasta ta

Va explic eu... Pisic e acasa si se plictiseste. Isi numara banii si asteapta niste telefoane. Vrea sa vina si el cu mine la gagici, dar nu poate acum. Are oameni la carat apa si udat gradina si mancarea pe foc( Scrat, vezi butelia) , dar pana se face mancarea asculta niste Guta.

Fetelor, cu banii lu' Pisic dublam suma.

Link spre comentariu

  • Oras:earth
  • Oras:earth

@scratone poate te lamureste melodia : 

 

:laugh2  :laugh2  :laugh2     :rockettes-1  :rockettes-1  :rockettes-1  :clap2  :clap2  :clap2  :movingthem1  :movingthem1  :movingthem1   :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif   :waytogo  :waytogo  :waytogo   

 

Nene guru-le io ascultai minunea asta de melodie (adica ma chinuii s-o ascult pana la final) si incercai sa fac o paralela cu imaginea jupanului ... da nexam. Ceva nu bate, nu se leaga si pace vere. Deci pana la urma tot neprins ramasei, asta e pana la urma. Poate totusi ma lamureste jupanu ... o vrea?

Hai ... ceaules, mou !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...