Sari la conținut

Dellya, 0725580642 pasionala și discreta, ofer servicii protejate (oral și normal) plus alte fantezii.

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

SERVICII: oral, normal (protejat), FK (în funcție de igiena și chimie) diferite poziții, 69, diferite fantezii (cunnilingus, annilingus pasiv, footjob, GFE, masaj erotic, Masaj body) show lesbi.
Pret: 200 lei pt o ora.
600 lei ora pentru show lesbi 100% real (contact sexual protejat cu ambele fete)

• Like 1
Postat

Bună dragilor. Sunt noua pe site, va aștept cu drag. Sunt disponibila pentru programări. :*

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

SERVICII: oral, normal (protejat), diferite poziții, 69, diferite fantezii (cunnilingus, annilingus pasiv, footjob, GFE, masaj erotic, Masaj body) show lesbi.

Pret: 200 lei pt o ora.

600 lei ora pentru show lesbi 100% real (contact sexual protejat cu ambele fete)

"show lesbi" si "contact sexual protejat cu ambele fete" care fete ? cine e a doua ? 

Postat

Bună. Dragilor. Pun mai multe poze. Abia am descoperit site.ul. Abia fac poze. Voi completa întreg profilul.

• Like 2
Postat

serios? oral neprotejat fara finalizare? am vazut pozele si nu esti mare bunaciune, mai ai si degete zici ca s crenvusti... mai ceri si 200 de lei pe ora, cu oral protejat... :no2 :no2

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

200 lei ora cu fiecare si 600 lei ora de show lesbi ?

Imi da cu virgula ...

• Like 2
Postat

Bucur Cristi, daca nu îți place,nu ma vizitezi. Sunt serviciile mele, preturile mele.

• Like 1
Postat

Witcher la show intervine și partea de cunnilingus reciproc între partenere, sex între noi doua. E simplu. 200 una, la dublu fără show 400 cu show 600. Mulțumesc.

Postat

Bună dimineata! sunt disponibila pentru programari pupici

Postat

Aștept cu nerăbdare prima mea recenzie. "Proasta" :)) cei cărora nu vi se școală pula dupa prima finalizare, limitați-va la cât va duce organismul. Și nu mai fiți "tari" în coiae cu amenințări ca garantați ca nu se va mai lucra pe forum. Când sunteți tari în coaie puteți sa futeti. Dacă aveți și pula bineînțeles, ca dacă este cât degetul și abia pot pune prezervativul degeaba o aveți.!

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...