Sari la conținut

Alexandra 0787812931

Postări Recomandate

• Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare
Postat

Vineri esti disponibila,si daca da intre ce ore ? Si te-as ruga daca poti...sa afisezi pretul si servicile oferite.

Da vineri sunt libera pana la 5seara,oral nepricepere cu finalizare orala la 70,oral combinat normal 100
Postat

Bine ai revenit.Pe joi pe la 9-11 esti disponibila?Am drum prin Baia Mare si as dori sa ma relaxez putin.Ar fi frumos daca ai pune si o poza cu tine sa vedem daca te-ai schimbat!Si cat este pretul si ce contine.Multumesc.

Nu stiu inca sigur dar totusi suna am pus pop izei noi,in galerie nu mam schimbat doar ca,mi-a crescut parul putin si m-am maritatmăritat,oral cu finalizare orala 70 oral combinat 100,plus depinde de cerere.As ruga sa,nu fiu sunata cu nr ascuns nu sun inapoi si de raspunde altcineva ziceţi ca,il căutaţi pe,vladut di timisoara, sa zicem.O zi faina.
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Nu stiu inca sigur dar totusi suna am pus pop izei noi,in galerie nu mam schimbat doar ca,mi-a crescut parul putin si m-am maritatmăritat,oral cu finalizare orala 70 oral combinat 100,plus depinde de cerere.As ruga sa,nu fiu sunata cu nr ascuns nu sun inapoi si de raspunde altcineva ziceţi ca,il căutaţi pe,vladut di timisoara, sa zicem.O zi faina.

Maritata parca esti mai frumoasa. ;)

Postat

Maine voi fi libera si disponibila pana la 4.Va pup si va imbratisez

Postat

Rog un moderator sa şteargă postarea in care am scris orarul sotului.Multumesc.

• Oras:bucuresti
Postat

Eu am sunat azi ca sa trec pe la doamna dar imi raspunse o tipa parca facea misto de mine cand am intrebato unde as puteao intalni

Sincer nu mia tare lasat o parere buna

• Oras:Cluj
Postat

As vrea sa stiu daca ala scris in pagina ii numarul ei sau are altul la care raspunde

Al Draq normal ca ala ii numarul ei,daca avea altu` tot "in pagina" era scris :)

Postat

Da dar mi se pare ciudat pentru ca am sunat si parca ma luase la misto sau poate mi se paruse mie

A sunato cineva recent ?

• Oras:Vestul Salbatic
Postat

Ce haotic program,nici nu stiu saracii oameni cand sa te sune... :)

app, locatia e aceeasi ? 

iar legat de sot , ii stii sigur programul ? mi s-ar parea tragi-comic sa vina pe neasteptate si tu sa fii cu un client...

Postat

Alexandr-o....mai bine dane o copie dupa programul sotului ca stim noi cand sa venim :)

Da chiar iti dai seama ce ar fi sa te prinda sotul cum o calaresti fara stress pe Alexandra :) ar fi maxim,nu doresc la nimeni.

Postat

E si o parte buna,e mai incitant asa,sa sti ca poti fi prins oricand de soțul doamnei e mai kinky,pentru amatorii de senzații tari merge. :))

Postat

Ma sacrific eu sa merg la ea,da sa imi dea programul soțului si sa fie de acord sa imi pun bodyguard la ușa :)))

Pana la urma tre sa avem grija si de integritatea noastra a clientilor nu !

Postat

Da dar mi se pare ciudat pentru ca am sunat si parca ma luase la misto sau poate mi se paruse mie

A sunato cineva recent ?

Probabil era lg sotul :)

Postat

Imi cer scuze timpul nu imi permite ieri de exemplu eram libera pana la 5seara,inca o data ma repet am revenit,dar in limita timpukui ce mi se permite,motivul e ca sotul meu lucreaza 12cu 24 si 12 cu48,12h le lucreaza pe zi si 12 hpe noapte de la sase seara si 2 zile e liber deci atat pot face imi pare rau,si ma scuz infata celor ce ma suna si nu pot raspunde doar prin mesaje cand nu pot vb.O zi buna

cer unui moderator sa şteargă aceasta postare va rog.
Postat

Ok programul e in felul urmator: Maine incepe 12h de la 6dimipana la 6seara,paimaine incepe de la 6seara pana la 6dimi apoi 2zile liber si revine cu schimbul de 12hpe zi, apoi iar12h pe noapte apoi iar liber.In cazul asta maine voi fi libera de la 10 la 16.30.poimaine de la 17,30 pana la 23h apoi 2zile (48)hlibera dupa programul lui. Va pup.

Postat

O sa am in curand un alt numar asta e si cu care il fol cu el da prea putin o sa am altul si cand va fi inchis nu sunt de e deschis da,o seara placuta.

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Pentru cei care vor incerca ( si vor fi destui ) , va fi o adevarata provocare sa obtina o intalnire . Succes ... si nervi tari ! 

Postat

Ce a ajuns femeia fratilor!!! Tipu asta cu care sta ea sigur lucreaza la peco. Asa ca aveti grija cu tipa asta ca poate va agata pe strada in timp ce sunteti cu sotia prietena etc...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...