Sari la conținut

❤️Misha- 0726266186 ❤️

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

http://www.roaliment.ro/wp-content/uploads/2016/04/OCEAN_FISH1.jpg

Puti a peste, nu trebuia sa pui si poze

• Minus 1
Postat

Pari cam poponar dupa cum gandesti. Sincer

vino sa iti dau bani de o chifla sa manance si gura ta ceva, scandalagiule ! Ai ramas marcat de teapa care ti-a tras-o Tanya cand te-ai dus la Rin si ai asteptat-o ca un prost in frig. Pe urma te-ai plans ca o pizda pe forum, ai scris 3 pagini de sesizari, dosare si amenintari. Se vede ca nu ai fost in viata ta la curve , vii aici si faci taraboi ca un pitigoi.

post-298259-0-89206400-1567933598_thumb.jpg

Puti a peste, nu trebuia sa pui si poze

Vizitator mc hammer
Postat

vino sa iti dau bani de o chifla sa manance si gura ta ceva, scandalagiule ! Ai ramas marcat de teapa care ti-a tras-o Tanya cand te-ai dus la Rin si ai asteptat-o ca un prost in frig. Pe urma te-ai plans ca o pizda pe forum, ai scris 3 pagini de sesizari, dosare si amenintari. Se vede ca nu ai fost in viata ta la curve , vii aici si faci taraboi ca un pitigoi.

attachicon.gif xoxo barosso.jpg

Esti doar o ruda mai saraca cu duhul a lui xoxo24bitcoin

Vizitator mc hammer
Postat

As vrea sa fiu precum Ticuta

Laba. Tu faci doar laba

• Minus 1
Vizitator tuica-metaxa
Postat

Laba. Tu faci doar laba

Au durut minusurile  =))

Avem si PM salvat   ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Disponibilă pentru programări :x[/quote

Misha si Tania?...de la spate...oau! Intrati si amandoua?

Multumesc.

Postat

Buna seara dragi vizitatori

Având astăzi programare la Tanya , ea întâmpinând niște probleme personale și nevrând sa ma lase singurel , mi-a recomandat-o pe Misha .

Ajuns la Rin Grand residence , am sunat-o , mai dat apartamentul și etajul și am urcat .

M-a întâmpinat la usa o fata frumoasa de vreo 23-25 de anișori , nu pot spune exact , are forme frumoase și bine conturate , sâni numărul 4 cred , care sunt tari și fermi , și un fund extraordinar , are carnea tare pe ea , fundul ferm și tare dar totodata foarte jucăuș , la fata este frumușică , buze mari și cărnoase , cred ca are Botox sau așa ceva .

Acțiunea a decurs bine , am intrat in casa , am fumat câte o Țigara apoi m-a invitat la dus , baia e curată , imi spunea ca a dezinfectat înainte și a schimbat și cearceaful de pe pat cât eram la dus , un punct in plus pentru orientarea către client .

Ajuns in camera , a început cu un oral bine executat cu tente destul de bunicele de Deep , s-a frecat cu sânii de micuț , l-a trezit , a pus prezervativul și am rugat-o sa se urce peste mine cu spatele , sa pot vedea fundul ăla demențial , mi-am dat drumul destul de repede , am purces din nou la dus , apoi am mai fumat o Țigara , m-am imbracat și am plecat .

Acum notele :

Oral : 8,5

Normal : 9

Aspect : 9,5

Igiena : 10

Locație : 9

Mulțumesc Misha pentru clipele frumoase și promit sa ne revedem ❤

Plătit 200 de lei pentru o finalizare care a durat in jur de 30 de minute

ba da prosti sunteti ma

asta e recenzie facuta da rupta asta da tania in pula mea

parnaie nu mai e de mult pe forum

nu vedeti in pula mea cum scrie ? pai parnaie n-ar fi scris in viata lui asa ceva si el fute doar printese nu ursi

Postat

am uitat sa mentionez ca-mi bag pula in ma-sa lu ala care mai face conturi cu numele meu ca n-are niciun haz

si mai ales in ma-sa aia curva a lu ala care deja are cont cu numele meu de luni de zile =)) 

orfanule sa-ti imaginezi ca-mi bag pula in ma-ta de fiecare data cand postezi de pe contu ala :X

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Bună Misha

Frumos Fundul

Se poate cumva o poză și din față să vedem și sânii?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Proaspăt ieșit de la Misha pot spune ca este o experiența super ok , de la mine overall are un 9,50 , revin cu recenzia detaliata când imi va permite timpul .

Locația la Rin , plătit 400 de lei pentru o ora .

Ciocane tari !

• Like 1
Postat

Proaspăt ieșit de la Misha pot spune ca este o experiența super ok , de la mine overall are un 9,50 , revin cu recenzia detaliata când imi va permite timpul .

Ciocane tari !

Postat

Ciocane tari !

Mulțumesc, te pup și te mai aștept pe la mine
Postat

Bună eu nu știu sa postez poze, mi le-a postat Tanya dar era ocupata și am rugat-o pe clau să-mi pună.

Sunt la început și nu ma descurc prea bine cu acest forum

• Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Bună eu nu știu sa postez poze, mi le-a postat Tanya dar era ocupata și am rugat-o pe clau să-mi pună.

Sunt la început și nu ma descurc prea bine cu acest forum

Pai si Clau cine mai e? Tu esti Musha, Tanya e.. Tanya...😂 si Clau cine mai e?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...