Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Salutare colegi, Imi puteti recomanda un strip club in Iasi ? Am vazut ceva despre Crazy Horse este bun ?
Membru Premium baron58 Reputație: 26711 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 10, 2019 Salutare colegi, Imi puteti recomanda un strip club in Iasi ? Am vazut ceva despre Crazy Horse este bun ? "Crazy Horse" de pe Sărărie s-a închis,fetele si patronul s-au "refugiat"în spate la Hala Centrală,blocul cu DEX-ul,la subsol.Mai sunt două,unul între BRD și fostul hotel Europa și al doilea pe Ștefan cel Mare,lângă Cub,în spate la BCR.După cum observi toate au o unitate bancară aproape,nu știu ce să zic coincidență sau nu,cel de pe Sărărie nu avea aproape nici o banca,poate din acest motiv a și dat faliment( glumeam).Să ai spor în toate și la toate! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
AIIInRaisse Reputație: 19 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Noiembrie 19, 2023 La 10.09.2019 la 21:23, baron58 a spus: "Crazy Horse" de pe Sărărie s-a închis,fetele si patronul s-au "refugiat"în spate la Hala Centrală,blocul cu DEX-ul,la subsol.Mai sunt două,unul între BRD și fostul hotel Europa și al doilea pe Ștefan cel Mare,lângă Cub,în spate la BCR.După cum observi toate au o unitate bancară aproape,nu știu ce să zic coincidență sau nu,cel de pe Sărărie nu avea aproape nici o banca,poate din acest motiv a și dat faliment( glumeam). Să ai spor în toate și la toate! Ce recomandări mai dai și tu. Ce specimene la cluburile alea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum