Sari la conținut

�Natalia20�0720227284😘

Postări Recomandate

• Oras:București

Bună ziua dragii mei , sunt disponibilă pentru programări

Locatia mea care se afla intre Aviației si Băneasa

Va aștept cu drag pentru programări la telefon sau WhatsApp 0720227284

â¤ðŸ˜˜

Link spre comentariu
Vizitator resident999
Reputație: 0

Am fost azi pe la Natalia.

Am preferat-o pentru că are locația în nord, in cartierul Băneasa, și este mai aproape de mine.

Locația: 10/10, bloc nou, elegant, de lux, foarte curat.

Am fost întâmpinat de Natalia într-o ținută sexy, am fost poftit la duș, și apoi invitat într-o cameră impecabilă, extrem de curată.

Am plătit pentru o oră, și nu regret. M-am simțit excelent.

A început cu un oral, executat ca la carte. De nota 10. Trebuie sa menționez cum arată ea. Piele fină, bronzată, cu niste tatuaje foarte mișto, o voce suavă, o prezență faină.

Am continuat apoi cu sex normal, s-a așezat deasupra mea și la cât de excitat eram și la cum s-a mișcat, n-am rezistat mult. Per total, 10/10. Sincer. Cu siguranță voi reveni, daca nu se mută și ea din cartier.

Știu că este prima mea recenzie, poate unii vor crede că este minciună ce am scris, însă eu știu cum m-am simțit și cu reveni.

Link spre comentariu

Am fost azi pe la Natalia.

Am preferat-o pentru că are locația în nord, in cartierul Băneasa, și este mai aproape de mine.

Locația: 10/10, bloc nou, elegant, de lux, foarte curat.

Am fost întâmpinat de Natalia într-o ținută sexy, am fost poftit la duș, și apoi invitat într-o cameră impecabilă, extrem de curată.

Am plătit pentru o oră, și nu regret. M-am simțit excelent.

A început cu un oral, executat ca la carte. De nota 10. Trebuie sa menționez cum arată ea. Piele fină, bronzată, cu niste tatuaje foarte mișto, o voce suavă, o prezență faină.

Am continuat apoi cu sex normal, s-a așezat deasupra mea și la cât de excitat eram și la cum s-a mișcat, n-am rezistat mult. Per total, 10/10. Sincer. Cu siguranță voi reveni, daca nu se mută și ea din cartier.

Știu că este prima mea recenzie, poate unii vor crede că este minciună ce am scris, însă eu știu cum m-am simțit și cu reveni.

Multumesc pentru recenzie si te astept cu drag dată viitoare ❤

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vazand recenziile false am zis sa mai revenim putin la realitate, fata.. defapt doamna deja ca are peste 30, daca nu peste 35 e cam de nota 5 la fata si la servicii la fel, am fost acum multa vreme la ea dar nu vad de ce s-ar fi schimbat. Efectiv mi-a parut rau cand am vazut-o dar era 3 dimineata si-am zis sa raman daca tot batusem atata drum.

Nu merita 300 pe ora, n-as da nici 100 pe finalizare, m-as bucura mai mult c-o laba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...