Sari la conținut

�Natalia20�0720227284😘

Postări Recomandate

In sfarsit am reusit sa ajung si eu la Natalya

Locatia este la Rin grand.

Am sunat ,m am programat si la ora stabilita am ajuns.

Natalia m a asteptat inbracata sumar.

Cand am vazut o mi am zis ca sunt "false pozele", deoarece arata bestial. E o d_ra f f f frumoasa. Are un corp perfect,o fatza de papusa.

Cum am facut dus acasa nu am vizitat baia,dar apartamentul e nou si f curat.

Actiunea a inceput cu un dans finut si senzual si nu stiu dar in secunda 2 ma aflam in genunchi si am inceput sa o ling pe fundul bestial . La un moment dat i am dat bikini jos si am continuat " lucrul" ajungand si la piersicutza care e ca n reviste:perfecta.

La scurt timp actiunea s a mutat in pat cu mine continand sa ma imfrupt din delicatesele: piersicutza si anusul fain.

Pasul urmator a fost montarea capisonului ,facut profesional cu gura. A inceput un oral f bine executat pe care a trebuit sa l intrerup deoarece exista pericolul sa se umple instant capisonul.

Cum am simtit ca nu o sa mai rezist mult am trecut la un misionar in care am si finalizat.

Totul a fost perfect.

Acum notarea:

-prezenta scenica : 10

_GFE : 10 ca si cu prietena mea

-OP : 9+(10 daca ar fi fost ON)

-NP : 10, se misca in ritm cu tine ,geme discret,te face sa te simti f bine

-FK : NU, accepta sa o pupi peste tot,fara sa o atingi pe buze. Conditie stabilita de la inceput si respectata.

- Anal nu face

-accepta anilingus si cunilingus

Halatul : 200 pentru o finalizare DTD 30 min.

La plecare am solocitat abonament☺.

De recomandat: va las sa trageti concluzia

Eu am sa revin cu siguranta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eu la cine merg prefer NP, este ceva personal, domnișoară ma întrebat dacă doresc.

Presupunand ca ai vrut sa spui OP nu NP, din moment ce tu ai optat pentru OP in loc de ON, nu inteleg nota 9+(10 daca ar fi fost ON)

Link spre comentariu

Presupunand ca ai vrut sa spui OP nu NP, din moment ce tu ai optat pentru OP in loc de ON, nu inteleg nota 9+(10 daca ar fi fost ON)

Da scuze eram în trafic am vrut sa scriu ca eu prefer pe unde merg OP domnișoară ma întrebat dacă doresc ON. Nota 9+ este datorita faptului ca am simțit ca și cum ar fi fost ON. Mi-a plăcut foarte tare exact cum am și menționat mai sus. O seara buna bafta în continuare
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

In sfarsit am reusit sa ajung si eu la Natalya

Locatia este la Rin grand.

Am sunat ,m am programat si la ora stabilita am ajuns.

Natalia m a asteptat inbracata sumar.

Cand am vazut o mi am zis ca sunt "false pozele", deoarece arata bestial. E o d_ra f f f frumoasa. Are un corp perfect,o fatza de papusa.

Cum am facut dus acasa nu am vizitat baia,dar apartamentul e nou si f curat.

Actiunea a inceput cu un dans finut si senzual si nu stiu dar in secunda 2 ma aflam in genunchi si am inceput sa o ling pe fundul bestial . La un moment dat i am dat bikini jos si am continuat " lucrul" ajungand si la piersicutza care e ca n reviste:perfecta.

La scurt timp actiunea s a mutat in pat cu mine continand sa ma imfrupt din delicatesele: piersicutza si anusul fain.

Pasul urmator a fost montarea capisonului ,facut profesional cu gura. A inceput un oral f bine executat pe care a trebuit sa l intrerup deoarece exista pericolul sa se umple instant capisonul.

Cum am simtit ca nu o sa mai rezist mult am trecut la un misionar in care am si finalizat.

Totul a fost perfect.

Acum notarea:

-prezenta scenica : 10

_GFE : 10 ca si cu prietena mea

-NP : 10, se misca in ritm cu tine ,geme discret,te face sa te simti f bine

-FK : NU, accepta sa o pupi peste tot,fara sa o atingi pe buze. Conditie stabilita de la inceput si respectata.

- Anal nu face

-accepta anilingus si cunilingus

Halatul : 200 pentru o finalizare DTD 30 min.

La plecare am solocitat abonament☺.

De recomandat: va las sa trageti concluzia

Eu am sa revin cu siguranta.

mulțumesc mult te mai aștept pupi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...