adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Èši s-a întâmplat să fi bătrân? Cum e ca nu știu :))) Nu m-ai nimerit.Nu, făceam referire la a doua variantă. 😂 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ți s-a întâmplat să fi bătrân? Cum e ca nu știu :))) Nu m-ai nimerit.Nu te mai învârti pe după coadă și nimerește tu explicația, ca eu aia aștept! Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Nu te mai învârti pe după coadă și nimerește tu explicația, ca eu aia aștept!Așteaptă... nu îți pot spune aici. Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Așteaptă... nu îți pot spune aici.De ce sa nu poți? 🤨 Nu ma deranjează!😀 Ce texte "bune" ai! Hai noroc🻠și spor la treabă. Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 De ce sa nu poți? 🤨 Nu ma deranjează!😀 Ce texte "bune" ai! Hai noroc🻠și spor la treabă.Bine... Uită-te puțin la poză, numele adrianflorin160 e puțin înclinat spre dreapta, doar conturile clonă apar așa pe forum, adică... ai un cont și de pe același telefon folosești încă unul. Mulțumit? Și nu încerca să o dai la întors că e cum spun eu. Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Din ce știu eu numele îți apare cu italic atunci când scrii o postare :) 1 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Bine... Uită-te puțin la poză, numele adrianflorin160 e puțin înclinat spre dreapta, doar conturile clonă apar așa pe forum, adică... ai un cont și de pe același telefon folosești încă unul. Mulțumit? Și nu încerca să o dai la întors că e cum spun eu.Vai cât ești de tolomac.... 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣Hai ca m-am distrat! Ești simpatic!!! Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Bine... Uită-te puțin la poză, numele adrianflorin160 e puțin înclinat spre dreapta, doar conturile clonă apar așa pe forum, adică... ai un cont și de pe același telefon folosești încă unul. Mulțumit? Și nu încerca să o dai la întors că e cum spun eu.Conturi clonă 🤣😂🤣să-mi bag pulă ești paranoia🤣🤣🤣E o adevărată teorie a conspirației..... Coaie, ce fumezi? 🤣😂🤣😂 Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Eu nu te-am jignit, am vorbit frumos dar nu mă stârni... Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Din ce știu eu numele îți apare cu italic atunci când scrii o postare :)Tot ce se poate, însă eu așa stiam Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Din ce știu eu numele îți apare cu italic atunci când scrii o postare :)Asa stiu si eu. :) Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Asa stiu si eu. :)Baaaaaaa, terminați, 😂 va rog!Ca se enervează! 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acuma uite ce ați făcut, am primit doi de minus!!! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Domnule Cozonacq, unde ești!?😢 🤔🤔Mai ții minte cad te-am întrebat de ce ai atâția de minus la reputatie?🙄🙄🙄🙄 Acum am înțeles 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Prietene, între timp m-am edificat, e așa cum a spus omu cu tiru, eu am fost informat gresitDar... mă gherțoi cu floci la cur, tolomac să faci pe bou ăla ce a băgat pula în măta. Ne despart câteva sute de km dar le fac în maxim 4 ore futu-ți morții mătii de agarici trist, eu am încercat sa vorbesc frumos cu tine dar tu ești viteaz în spatele tastaturii. Spune ziua, ora și locul și sunt acolo, dar jur că o să zaci pe fundul Begăi căcat cu ochi. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Prietene, între timp m-am edificat, e așa cum a spus omu cu tiru, eu am fost informat gresitDar... mă gherțoi cu floci la cur, tolomac să faci pe bou ăla ce a băgat pula în măta. Ne despart câteva sute de km dar le fac în maxim 4 ore futu-ți morții mătii de agarici trist, eu am încercat sa vorbesc frumos cu tine dar tu ești viteaz în spatele tastaturii. Spune ziua, ora și locul și sunt acolo, dar jur că o să zaci pe fundul Begăi căcat cu ochi. Păi și de ce te cobori la nivelul lui :( Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Păi și de ce te cobori la nivelul lui :(Da-l în morții lui de agarici, ai dreptate! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ne despart câteva sute de km dar le fac în maxim 4 ore Vii cu Panamera? :) Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Prietene, între timp m-am edificat, e așa cum a spus omu cu tiru, eu am fost informat gresitDar... mă gherțoi cu floci la cur, tolomac să faci pe bou ăla ce a băgat pula în măta. Ne despart câteva sute de km dar le fac în maxim 4 ore futu-ți morții mătii de agarici trist, eu am încercat sa vorbesc frumos cu tine dar tu ești viteaz în spatele tastaturii. Spune ziua, ora și locul și sunt acolo, dar jur că o să zaci pe fundul Begăi căcat cu ochi.😂😂😂😂 Bună asta.....până aici e bine!!! ..... Hai ca m-am distrat cu tine🤣🤣🤣Chiar ești simpatic!!! 😀 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Păi și de ce te cobori la nivelul lui :(Nivelul meu?😟Pai eu sunt ala care face comentarii nefondate ca să se bage în seamă? ðŸ™Adică plm, ma acuză de ceva și după tot el e iritat ca e bocciu.... Adică plm... Nu se leaga🤔 Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Da-l în morții lui de agarici, ai dreptate!De fapt pe tine te irită necunoașterea și nepăsarea ta cu care faci acuzații, după care ma înjuri ca am avut dreptate🤨..... Adică eu te-am făcut tolomac, nu te-am înjurat în halul ala😂.....și tot eu am nivelul scăzut? Dar în fine, sa zicem ca e vina mea! 🙄ðŸ»ðŸ» Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 De fapt pe tine te irită necunoașterea și nepăsarea ta cu care faci acuzații, după care ma înjuri ca am avut dreptate..... Adică eu te-am făcut tolomac, nu te-am înjurat în halul ala.....și tot eu am nivelul scăzut? Dar în fine, sa zicem ca e vina mea! Omul a avut bunul simț să-și recunoască greșeala. Mare lucru pe acest minunat forum. Pentru asta are toată stima mea :hihat Link spre comentariu
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Omul a avut bunul simț să-și recunoască greșeala. Mare lucru pe acest minunat forum. Pentru asta are toată stima mea :hihat..... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Conturi clonă 🤣😂🤣să-mi bag pulă ești paranoia🤣🤣🤣E o adevărată teorie a conspirației..... Coaie, ce fumezi? 🤣😂🤣😂Florinel? Dacă un om face o afirmație, fiindcă are o asociere in creier greșită ,nu înseamnă că e paranoia.Poate și tu la viața ta ai avut o informație greșită și pe baza aceleia ai afirmat ceva...Toți greșim dar daca avem toleranta suficientă, ne abținem la jigniri...Sigur că și colegul...apoi a răbufnit. Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Vii cu Panamera? :) Nu, ma gândesc să i-o dau Sânzâianei, săraca tot cu trenul merge la București în ultima vreme. :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum