Sari la conținut

Am nevoie de un sfat

logilogo

Postări Recomandate

Postat

Salut tuturor.

Am nevoie de un sfat:

Acum cateva zile m am intanlit cu un fost tovaras care ultima oara cand l am vazut nu avea nici macar bani de un pachet de tigari(Acum aproximativ 6 luni)

Cand ne am vazut am observat totul schimbat la el si efectiv sa realizat si mi a spus ca produce minim 10.000 de lei pe luna.

Șoc cand am aflat ca ce lucreaza , videochat. Am intrebat in stanga si in dreapta daca chiar se castiga atat de bine in domeniu si multe persoane mi au confirmat..

As vrea sa incerc dar inca nu sunt sigur .. De aceea am facut acest topic.

Multumesc mult pentru ca ati citit si sper sa nu fiu luat in ras dar chiar sunt curios si astept pareri ðŸ˜

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu din prima luna ... dar da se castiga bine ... depinde si de tine ... trebuie sa stii ceva engleza si sa fii open minded,

o data i-am spus unei fete ca vreau sa ma uimeasca si in loc de vibrator a folosit o bata de baseball .... si vaginal si anal!

200% uimit!

Postat

...si sa fii open minded...

Na belea, Mariane! Ca să intre banu' gros, tre' să fii cât mai deschis (atât tu, cât și ea) în anumite orificii, nu doar la minte!

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

In primul rand,daca esti baiat si vrei sa te apuci de videochat,asteapta.te sa te viziteze/vizioneze alti baieti..sa nu crezi ca fetele folosesc astfel de serviciu (sunt si fete care se uita,dar alea foarte putine)

si da,se castiga destul de bine insa cu cat banii sunt mai multi cu atat lucrurile trebuiesc sa fie mai diversificate :)

• Oras:in your dreams
  • Oras:in your dreams
Postat

Ca sa castigi sume ok... e exact ca si la femei.. .trebuie sa ai un fizic frumos.. lucrat la sala in cazul baietilor... timp, rabdare...si sa stii cum sa ii seduci prin camera... nu e asa de usor precum iti pare dar daca esti dispus... cel mai bine incearca si vezi daca e pentru tine :P bafta

Doar sa iti asumi ca dupa videoclipurile cu tine vor fi online o vreme buna pe site-urile de gay :D

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Mirajul banilor, goana după aur,vrabia mălai visează, munca e grea, etc

Pizdificarea limburicilor

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu degeaba e prostitutia cea mai veche meserie din lume...

Postat

Acum cateva zile m am intanlit cu un fost tovaras care ultima oara cand l am vazut nu avea nici macar bani de un pachet de tigari(Acum aproximativ 6 luni)

Asa, si acum are tigari la discretie ? Dar astea omoara potenta si daca faci bani din tenis e oarecum contraproductiv... iar ramane fara bani de tigari etc. etc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...