logilogo Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 Salut tuturor.Am nevoie de un sfat:Acum cateva zile m am intanlit cu un fost tovaras care ultima oara cand l am vazut nu avea nici macar bani de un pachet de tigari(Acum aproximativ 6 luni)Cand ne am vazut am observat totul schimbat la el si efectiv sa realizat si mi a spus ca produce minim 10.000 de lei pe luna.Șoc cand am aflat ca ce lucreaza , videochat. Am intrebat in stanga si in dreapta daca chiar se castiga atat de bine in domeniu si multe persoane mi au confirmat..As vrea sa incerc dar inca nu sunt sigur .. De aceea am facut acest topic.Multumesc mult pentru ca ati citit si sper sa nu fiu luat in ras dar chiar sunt curios si astept pareri ðŸ˜
sexymotherfucker Reputație: 58 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 15, 2019 Nu din prima luna ... dar da se castiga bine ... depinde si de tine ... trebuie sa stii ceva engleza si sa fii open minded, o data i-am spus unei fete ca vreau sa ma uimeasca si in loc de vibrator a folosit o bata de baseball .... si vaginal si anal! 200% uimit!
kagumef Reputație: 92 Postat Septembrie 15, 2019 Postat Septembrie 15, 2019 ...si sa fii open minded...Na belea, Mariane! Ca să intre banu' gros, tre' să fii cât mai deschis (atât tu, cât și ea) în anumite orificii, nu doar la minte!
ucenic26 Reputație: 24 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2019 In primul rand,daca esti baiat si vrei sa te apuci de videochat,asteapta.te sa te viziteze/vizioneze alti baieti..sa nu crezi ca fetele folosesc astfel de serviciu (sunt si fete care se uita,dar alea foarte putine) si da,se castiga destul de bine insa cu cat banii sunt mai multi cu atat lucrurile trebuiesc sa fie mai diversificate :)
darkvision88 Reputație: 35 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:in your dreams Oras:in your dreams Postat Septembrie 15, 2019 Ca sa castigi sume ok... e exact ca si la femei.. .trebuie sa ai un fizic frumos.. lucrat la sala in cazul baietilor... timp, rabdare...si sa stii cum sa ii seduci prin camera... nu e asa de usor precum iti pare dar daca esti dispus... cel mai bine incearca si vezi daca e pentru tine :P bafta Doar sa iti asumi ca dupa videoclipurile cu tine vor fi online o vreme buna pe site-urile de gay :D 2
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Postat Septembrie 15, 2019 Mirajul banilor, goana după aur,vrabia mălai visează, munca e grea, etc 1
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 15, 2019 Mirajul banilor, goana după aur,vrabia mălai visează, munca e grea, etcPizdificarea limburicilor
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Postat Septembrie 15, 2019 Pizdificarea limburicilorNici bărbații nu mai "e" ce au fost...
slc2000 Reputație: 494 Postat Septembrie 15, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2019 Nu degeaba e prostitutia cea mai veche meserie din lume...
norocc Reputație: 4 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Ca bărbat sa faci , e josnic
krokodil Reputație: 93 Postat Septembrie 22, 2019 Postat Septembrie 22, 2019 Caută o partenera și o sa aveți succes amândoi!
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 23, 2019 Acum cateva zile m am intanlit cu un fost tovaras care ultima oara cand l am vazut nu avea nici macar bani de un pachet de tigari(Acum aproximativ 6 luni) Asa, si acum are tigari la discretie ? Dar astea omoara potenta si daca faci bani din tenis e oarecum contraproductiv... iar ramane fara bani de tigari etc. etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum